Hrana za bebe

Registruj se
Prijavi se
Hrana za bebe
Hrana za bebe na tržištu distribuira se posredstvom uvoznika i distributera.
U maloprodaji možete je nabaviti u dečijim robnim kućama, malopordajnim trgovinskim lancima i apotekama.
U ponudi su kašice od organskog voća ili povrća, kašice od raznih vrsta mesa pomešanog sa povrćem i sve su bez glutena jer su prilagođene ishrani beba od momenta kad im se pored mlečne polako uvodi i čvrsta hrana.
Kod nas lako možete naći i sve vrste mlečnih formula koje postoje kod nas na tržištu.
Adaptirano mleko za bebe podeljeno je na starosne grupe deteta i koristi se dok se postepeno ne uvede kravlje mleko, a u početku koristi se kao dohrana za majčino mleko.
Gotove kašice za bebe veoma su praktične jer ih možete poneti sa sobom u šetnju i na putovanje, a prave se bez dodataka konzervansa.Na našem tržištu, hrana za bebe koja je dostupna u prodaji potiče od poznatih i priznatih proizvođača.
dexy-co-kids-hrana-za-bebe

Dexy Co Kids

Novi Beograd, Bulevar Umetnosti 4 011 3122187
Hrana za bebe.
kibid-hrana-za-bebe

Kibid

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 152 011 2198241
Hrana za bebe.
Preduzeće Kibid je osnovano 1992.god.
i od tada se dinamično razvija kao spoljno-trgovinska firma specijalizovana za uvoz i distribuciju dečije hrane i proizvoda namenjenih nezi majke i deteta. Kibid je uvoznik i distributer dobro poznatih brendova Bebelac i Milupa, proizvedenih u okviru multinacionalne kompanije Danone, koja je najveći proizvodjač dečije hrane i hrane za specijalne medicinske namene u okviru Evropske unije. Svi pomenuti proizvodi strogo su kontrolisani, i u prometu praćeni certifikatima kojima se dokazuje njihov kvalitet, odnosno uskladjenost sa zakonskom regulativom i medjunarodnim preporukama. Pored komercijalnih aktivnosti, koje imaju za cilj dobru snabdevenost domaćeg tržišta hranom za decu vrhunskog kvaliteta, Kibid aktivno saradjuje sa naučno-istraživačkim , humanitarnim i drugim ustanovama koje brinu o zdravlju i formiranju zdravih navika u ishrani naše najmladje populacije.
Milupa.
Majčino mleko je najbolja, a obično kravlje neadekvatna hrana za dete do navršene druge godine života. U slučajevima kada je prirodna ishrana nemoguća ili nedovoljna, odojčetu je neophodno dati adaptiranu mlečnu formulu sastavljenu u skladu sa relevantnim međunarodnim preporukama (Joint FAO/WHO Codex Alumentarius Commission, 1984/1988; ESPGAN Committee on Nutrition, 1977/1991; Commission of the European Community, 1991). Za pravilan razvoj vašeg deteta svaki dan predstavlja jedan korak napred u telesnom i duhovnom sazrevanju. Milupa proizvodi odgovaraju potrebama deteta jer su spravljeni prema najnovijim dostignućima u oblasti ishrane.
Za sve Milupa proizvode važe visoki standardi za kvalitet. Zdrava i kompletna ishrana je ključ programa Milupa.
Bebelac - Hrana za bebe.
Majčino mleko je najbolja, a obično kravlje neadekvatna hrana za dete do navršene druge godine života. U slučajevima kada je prirodna ishrana nemoguća ili nedovoljna, odojčetu je neophodno dati adaptiranu mlečnu formulu sastavljenu u skladu sa relevantnim međunarodnim preporukama ( Joint FAO/WHO Codex Alumentarius Commission, 1984/1988; ESPGAN Committee on Nutrition, 1977/1991; Commission of the European Community, 1991 ). Svi roditelji žele da njihova deca dosegnu svoje maksimalne mogućnosti, kako mentalne tako i fizičke.
Pravilno vođenje ishrane je važan zadatak u tom procesu.
To je razlog zašto se majčino mleko uvek smatra najboljim načinom ishrane bebe. Ali sve majke ne mogu ili ne žele da doje svoju decu.
Nutricia je razvila široku paletu mlečnih formula koja obezbeđuju optimalan rast i razvoj.
keprom-hrana-za-bebe

Keprom

Beograd, Palilula, Viline vode 47/III 011 2084377
Hrana za bebe.
Kompanija Keprom svoje poslovanje započela je 1994.godine kao maloprodaja proizvoda za bebe i malu decu, da bi od 2001.godine delokrug poslova proširila na uvoz i distribuciju. Danas je Keprom jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i hrane za bebe. Novalac mlečne formule razvila je multidisciplinarna grupa vrhunskih pedijatara, hemičara, stručnjaka sa područja ishrane, farmaceuta i prehrambenih tehnologa koji su udružili svoje znanje i iskustvo.
Strogo kontrolisane sirovine i način proizvodnje obezbeđuju visoki kvalitet Novalac formula u skladu sa vodećim svetskim i evropskim standardima.
aksa-kids-mega-store-1-hrana-za-bebe

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
HRANA ZA BEBE BEOGRAD AKSA KIDS MEGA STORE Mamino mleko je najbolja hrana za bebe, jer mališanu obezbeđuje materije neophodne za pravilan rast i razvoj.
Mleko za bebe znači zdravlje i dobar imunitet.
Međutim, u situacijama kada mama nema dovoljno mleka, mlečne formule su adekvatna zamena.
Za pravilan rast i razvoj malog organizma u Aksinoj bogatoj ponudi možete pronaći mleko za bebe, formule, cerealije, kašice i sokiće.
Iako mleko još uvek obezbeđuje bebi sve potrebne hranljive sastojke prva hrana predstavlja temelj budućih navika u kasnijem životnom dobu. Važno je da uvođenje prve hrane bude pozitivno iskustvo sa zdravom osnovom. Roditelji su često u dilemi kada je ishrana njihovog deteta u pitanju. Šta prvo da mu se da da proba, da li je gusto, da li je retko, da li je zdravo??? Pri uvođenju nove hrane uvodite samo jednu novu namirnicu dnevno i koristite je tri dana kako bi, u slučaju pojave alergije, znali o kojoj namirnici se radi. Tako se uvode dve nove namirnice nedeljno. Najbitnije je da prepoznate šta Vaše dete voli i šta mu ne smeta. Da biste uvek znali da li je vaše dete unelo dovoljno energetski i nutritivno vrednih sastojaka tokom dana, trudite se da mu dajete šarolike i raznovrsne obroke. U današnje vreme možete kupiti i gotove kašice sa sastojcima kojih u tom trenutku nema na pijaci. Tako Vaše dete može jesti kajsije u sred decembra ili tikvice i spanać. Trudite se da dajete svom detetu hranu i koju vi ne volite. To što vi neku namernicu ne volite u svom tanjiru, ne znači da Vašem detetu neće prijati.
Back to Top