HTZ oprema, Zaštitna oprema Beograd

Registruj se
Prijavi se
HTZ oprema, Zaštitna oprema Beograd
partizan-uc-gradjevinski-materijal-htz-oprema
HTZ OPREMA BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova,kao i HTZ opreme.
ostrog-gradjevinski-materijali-htz-oprema
HTZ OPREMA OSTROG Široki asortiman Htz opreme.
Obuće, odela, šlemova, rukavica...
sterus-htz-oprema

Sterus

Beograd, Čukarica, Lazarevački drum 11 011 3572590
cena: Cenovnik
HTZ OPREMA BEOGRAD - STERUS - Rukavice - Program za jednokratnu upotrebu - Zaštitna obuća - Zaštitne čizme - Zaštita od vode - Radna odeća - Zaštitna odeća - Fluo jakne - Zimske jakne - Ronilačka oprema - Zaštita disajnih organa - Zaštitne naočare - Zaštita glave, lica i sluha - Zaštita za varioce - Zaštita od pada - Bezbednost u saobraćaju - Zaštita od izliva tečnosti - Ostala zaštitna oprema
varda-sistem-stovariste-gradjevinskog-materijala-htz-oprema-583586
HTZ OPREMA - VARDA SISTEM Odličan asortiman HTZ opreme Zemun, mantili, prsluci, obuća, rukavice, šlemovi, stovarište Varda Sistem.
omega-impeks-farbara-htz-oprema-621056

Omega impeks farbara

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 33 064 5500800
HTZ OPREMA - OMEGA IMPEKS Veliki izbor HTZ opreme Kaluđerica, stovarište Omega impeks Kaluđerica.
tdk-plus-stovariste-gradjevinskog-materijala-htz-oprema-620533
HTZ OPREMA VRČIN - STOVARIŠTE TDK PLUS Plus stovarište nudi kvalitetnu HTZ obuću, rukavice, šlemove...sve po povoljnim cenama.
Vaš saveznik za kvalitetnu gradnju!
dinero-oprema-za-mesare-htz-oprema

Dinero oprema za mesare

Petrovaradin, Preradovićeva 146 065 2548871
cena: Cenovnik
HTZ OPREMA - DINERO Dinero u svojoj ponudi ima HTZ opremu.
kosa-trade-htz-oprema
HTZ OPREMA KOSA TRADE Naš asortiman obuhvata veliki izbor zaštitne obuće, odeće i maski.
velog-htz-oprema

Velog stovarište

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
HTZ OPREMA VELOG Pored svih proizvoda koje smo naveli, u našem salonu prodaje i preko naše Internet prodavnice možete pronaći kompletan alat i opremu za rad.
Kod nas možete kupiti i mašine za različite upotrebe (bušilice, brusilice, aparat za varenje, motorne testere, pumpe za vodu itd.).
Pored standardnog građevinskog alata, tu su i zanatski alati kao i HTZ (radna, zaštitna odeća i obuća).
Burgije svih vrsta i veličina odličnog kvaliteta.
Veoma kvalitetan izbor bravarske opreme i alata.
I ogroman izbor šrafovske robe sva sve Vaše poslove.
farbara-mit-htz-oprema

Farbara Mit

Beograd, Sremčica, Beogradska 6a 011 2522732
HTZ OPREMA FARBARA MIT Posedujemo veliki izbor HTZ.
Zaštite svoje telo pri radu.
karan-tekstil-htz-oprema

Karan Tekstil

Beograd, Zemun, Trg Branka Radičevića 3 064 1598015
cena: Cenovnik
HTZ OPREMA BEOGRAD KARAN TEKSTIL D.O.O.
je preduzeće iz Aranđelovca koje se bavi proizvodnjom i prodajom zaštitne opreme na radu.
Osnovano 2007.godine i vrlo brzo je zahvaljujući profesionalizmu i odgovornom poslovanju, steklo renomiran ugled kao preduzeće sa kojim je zadovoljstvo poslovati.
Od 2008.godine, prisutni smo na sajmu građevine, tehnike kao izlagači našeg zaštitnog programa, a kvalitet naše HTZ opreme nam je omogućio uspešnu poslovnu saradnju sa velikim sistemima, kao dobavljača i saradnika.
O našem kvalitetu govori i dugogodišnji izvoz u Italiju, Hrvatsku, CrnuGoru.Materijale koje koristimo za izradu naše opreme su od renomiranih i poznatih proizvodjača kao što su Klopman – Nemacka, Total – Holandija i poseduju sve sertifikate I Euro 1 .
U sklopu preduzeća postoji i tim koji se bavi: modeliranjem novih proizvoda, pripremom za štampu, dizajnom kao i samom štampom na tekstilu, do 6 boja, uključujući i mogućnost Veza.
alat-ns-htz-oprema

Alat NS

Novi Sad, Anđe Ranković 6 021 4736140
cena: Cenovnik
HTZ OPREMA BEOGRAD ALAT NS " ALAT NS " D.O.O.
je trgovinsko preduzeće koje je osnovano 2004.godine u Novom Sadu.Kancelarija i magacin se nalaze na adresi Anđe Ranković 6 u Novom Sadu.Firma poseduje veliko iskustvo u trgovini alata, pored toga u ponudi imamo i HTZ opremu i građevinsku hemiju." ALAT NS " D.O.O.
je ovlašćeni distributer ručnog alata «UNIOR» - Slovenija.
Pored firme UNIOR kod nas možete da pronađete prizvode i drugih proizvođača, među kojima bi izdvojili: Gedore (Nemačka), Matador (Nemačka), Koken (Japan), Knipex (Nemačka), Bosch (Nemačka), Makita (Japan), Metabo (Nemačka), Skil (Nemačka) kao i mnoge druge

Europa 3M

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 29 011 3318171
HTZ OPREMA
smm-roda-company-htz-oprema

SMM Roda Company

Beograd, Zemun, Rada Končara 24b 011 3163272
HTZ OPREMA - SMM RODA COMPANY Higijensko-tehnička zaštita obuhvata veoma veliki broj zaštitnih sredstava, opreme i alata.
Zaštitite se na radnom mestu od glave do pete. Zaštita glave i lica, zaštita očiju, sluha, zaštita ruku, zaštitna obuća i odeća, program za jednokratnu upotrebu, odeća visoke vidljivosti, zaštita disajnih organa, zaštita od pada, oprema za vatrogasce, livničare, varioce, bezbednost u saobraćaju. Zaštita na radu je skup tehničkih, zdravstvenih, pravnih, psiholoških, pedagoških i drugih delatnosti uz pomoć kojih se otkrivaju i otklanjaju rizici, odnosno rizične pojave kao što su opasnosti, štetnosti i napori, a koje mogu ugroziti život i zdravlje osoba na radu. Ukoliko na poslu rukovodite mašinama koje mogu da ugroze vaše zdravlje, nemojte se dvoumiti oko korišćenja HTZ opreme. Poslodavac je prema zakonu dužan da obavesti svakog zaposlenog o rizicima koje to radno mesto nosi i obezbedi zaštitnu opremu. HTZ oprema je od velikog značaja za zdravlje zaposlenih i treba je nositi zbog sopstvene sigurnosti a ne zbog obaveze i dužnosti koju nalaže zakon.
Back to Top