Industrijska pneumatika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Industrijska pneumatika Beograd
trayal-industrijska-pneumatika

Trayal

Kruševac, Miloša Obilića BB 037 422328
cena: Cenovnik
INDUSTRIJSKA PNEUMATIKA BEOGRAD TRAYAL Proizvodnja na bazi prerade kaučuka počinje da se razvija od 1963.godine i to proizvodnjom gumeno – tehničke robe i spoljnih guma za bicikle, mopede i skutere.
Proizvodnja na bazi prerade kaučuka je proširena, pa se i u fabrici Obilićevo od 1980.godine proizvode gume za industrijski transport, motokultivatore, prikolice, ručni transport...
tehnogama-industrijska-pneumatika
INDUSTRIJSKA PNEUMATIKA BEOGTAD TEHNOGAMA TEHNOGAMA d.o.o.
Beograd je kompanija čiji je osnovni koncept servisiranje, praćenje i podrška sve većem broju proizvodnih kompanija u ovom delu Evrope.
Imajući to u vidu, Tehnogama svoj asortiman roba i usluga usmerava u nekoliko bliskih oblasti.
Prodajni program čine industrijski vijčani kompresori za vazduh, turbokompresori velikih kapaciteta za tešku industriju, klipni kompresori za vazduh, rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha ,manuelni , vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata, standardna industrijska oprema i industrijska oprema za visoki pritisak.
Zatim rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, dehidratori, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri i ventili sigurnosti.
importex-hidraulika-i-pneumatika-industrijska-pneumatika

IMPORTEX - Hidraulika i Pneumatika

Vranje, Stevana Prvovenčanog 177/18 063 404846
INDUSTRIJSKA PNEUMATIKA BEOGRAD IMPORTEX - HIDRAULIKA I PNEUMATIKA Inicirani iskustvom stvorenim tokom dosadašnjeg rada sa pneumatikom i hidraulikom Importex inženjeri kreirali su i u delo sproveli veći broj alata-mašina koje će vam omogućiti da vaš proizvodni proces obogatite i ubrzate.
Ukoliko imate problem tehničke prirode koji bi želeli da prenebregnete a koji je vezan za proces proivodenje, stojimo vam na raspolaganju.
Kontaktirajte nas kako bi ste se informisali o aktuelnoj ponudi ili o razmeni iskustava.
Back to Top