Infiniti servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Infiniti servis Beograd
Infiniti servis Beograd, Infiniti servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Infiniti servisa Beograd, servis za Infiniti cene cenovnik - svi najbolji servisi za Infiniti vozila su tu!
Infiniti servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Infiniti automobila i vozila je među prikazanim Infiniti servisima.
Infiniti servisi Beograd vrše popravke svih modela Infiniti vozila.
Infiniti servis nudi redovan servis Vašeg Infiniti automobila i popravke kvarova na Infiniti automobilima.
Ovlašćeni Infiniti servisi u Beogradu i auto servisi za Infiniti koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Infiniti servis u Beogradu na pravoj ste strani.
shop-invest-infiniti-servis
INFINITI SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Infiniti.
beocar-servis-infiniti-servis-800893
INFINITI SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke INFINITI.
auto-mika-infiniti-servis
INFINITI SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-infiniti-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
INFINITI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Infiniti automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-infiniti-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
INFINITI SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Infiniti je nastao kao luksuzna marka namenjena pre svega tržištu Severne Amerike. Međutim, od nedavno je počelo širenje u Evropu, pa naši kupci mogu da ga kupe i u Srbiji. Za osvajanje Evrope, Infiniti je po prvi put u svojoj istoriji ugradio dizel motor u svoj auto. Izabrali su motor koji je nastao u studijima Reno-Nisana. U pitanju je V6 turbo dizel, koji se ugrađuje u “reno lagunu 3” i “nisan patfajnder”. Dolazak Infinitija na tržište Srbije je značajan događaj i sasvim je sigurno da za ovu premijum marku ima dovoljno mesta. Dobar deo ekskluzivnosti Infinitija je upravo činjenica da je retkost. Jednostavno, ne želite da parkirate svog skupog metalnog ljubimca ispred omiljenog restorana i u krugu od dvadesetak metara vidite bar još dva slična primerka. Biti jedinstven i mističan je dobar deo onoga što od prestižnog i skupog automobila treba očekivati. Ako se već odlučite za vožnju ovog lepotana, onda treba posebnu pažnju da obratite i na njegovo održavanja. Složićete de da bi bila prava štete voziti ga u neki od neovlašćenih servisa na održavanje. Upravo njegovi originalni delovi i ovlašćeni serviseri i čine od Infinitija da bude to što jeste.
Back to Top