Internacionalne osnovne škole Dedinje

Registruj se
Prijavi se
Internacionalne osnovne škole Dedinje
british-international-school-internacionalne-osnovne-skole-678629
Internacionalne osnovne škole.
BIS je prva škola u Srbiji registrovana od strane britanskog Ministarstva prosvete (DfE) kao i od Univerziteta u Kembridžu.
BIS je redovna članica Evropskog saveta internacionalnih škola (ECIS). Mi pružamo sredinu ispunjenu srećom, brigom i sigurnošću, gde je svakom učeniku data mogućnost da se oseća podjednako važnim, i gde je stimulisan da ostvari svoj najviši potencijal u svim aspektima školskog života.
Lični i društveni razvoj naših učenika stoji u osnovi svih nastavnih aktivnosti u BIS-u.
chartwell-international-school-internacionalne-osnovne-skole
INTERNACIONALNE OSNOVNE ŠKOLE CHARTWEEL INTERNATIONAL SCHOOL Chartwell Primary is all about happy, hard working children having fun trying to reach their own personal best achievements in all areas of school life.
Success and friendship are celebrated through a calendar of events which include school assemblies, all year round events, musical productions, curriculum information evenings and much more.
These and many more occasions enable the children to develop confidence and share their accomplishments with the community.
Our children are happy, enjoy learning and are proud of their school!
INTERNACIONALNA OSNOVNA ŠKOLA BEOGRAD. Brook Hill Internacionalna osnovna škola primenjuje Cambridge međunarodi ispitni sistem koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Welsa. Primenom ovog programa, nastava se održava u malim grupama, što obezbeđuje veću pažnju nastavnika svakom učeniku pojedinačno i stvara mogućnost prepoznavanja talenata učenika u najranijem uzrastu. Na ovaj način učenici stiču kvalifikacije i znanje koji su prihvaćeni na svim univerzitetima širom sveta. U Brook Hill Internacionalnoj osnovnoj školi, vaše dete će moći da iskaže svoje mišljenje i da uživa u interaktivnoj razmeni znanja sa ostalim učenicima. Naši posvećeni učitelji zajedno učestvuju u izradi plana nastave i aktivnosti učenika kako bismo obuhvatili sve najvažnije lekcije iz svakodnevnog i stvarnog života, iskustva stečenog igrom, mogućnostima za rešavanje problema i učenja uz knjigu. Svakom detetu omogućavamo učenje uz predmetne učitelje koji rade sa njima kako bi podstakli njihov talenat za muziku, sport i plivanje. Tokom godine pažljivo pratimo razvoj naših učeniika kroz redovne i završne testove znanja. Njihovo napredovanje u pisanju, čitanju i računanju takođe pratimo i beležimo na kraju svakog nastavnog perioda, a u skladu sa Cambridge međunarodnim ispitnim sistemom koji je zasnovan na Nacionalnom obrazovnom programu Engleske i Velsa. Sve završne rezultate i ocene sa kraja školske godine prosleđujemo učitelju u narednoj godini školovanja. Na ovaj način obezbeđujemo preciznu i realnu sliku razvoja i napredovanja svakog našeg učenika.
Back to Top