Isuzu servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Isuzu servis Beograd
Isuzu servis Beograd, Isuzu servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Isuzu servisa Beograd, servis za Isuzu cene cenovnik - svi najbolji servisi za Isuzu vozila su tu!
Isuzu servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Isuzu automobila i vozila je među prikazanim Isuzu servisima.
Isuzu servisi Beograd vrše popravke svih modela Isuzu vozila.
Isuzu servis nudi redovan servis Vašeg Isuzu automobila i popravke kvarova na Isuzu automobilima.
Ovlašćeni Isuzu servisi u Beogradu i auto servisi za Isuzu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Isuzu servis u Beogradu na pravoj ste strani.
nacional-auto-isuzu-servis

Nacional Auto

Beograd, Miljakovac, Borska 94c 011 3511528
ISUZU SERVIS NACIONAL AUTO Pored prodaje rezervnih delova za isuzu vozila, kod nas možete uraditi i servis svog isuzu vozila.
shop-invest-isuzu-servis
ISUZU SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Isuzu.
beocar-servis-isuzu-servis-845405
ISUZU SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke ISUZU.
auto-mika-isuzu-servis
ISUZU SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-isuzu-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
ISUZU SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Isuzu automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-isuzu-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
ISUZU SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Isuzu je japanski proizvođač automobila, komercijalnih vozila, kamiona i autobusa sa sedištem u Tokiju. Kompanija je osnovana 1916. godine od strane japanskog proizvođača nafte Tokyo Gas Company, koja je 1934. godine spojena sa proizvođačem automobila i dobija naziv po japanskoj reci Isuzu. Do 2015. godine Isuzu je proizveo preko 25 milion dizel motora, koji se mogu naći u vozilima širom sveta. Dizel motore koriste mnogi proizvođači automobila uključujući Dženeral motors i Reno–Nisan alijansu. Glavna delatnost Isuzua je proizvodnja i prodaja komercijalnih vozila i dizel motora. Kompanija ima nekoliko svojih podružnica u Turskoj, Rusiji, Indoneziji, Maleziji, Ujedinjenom Kraljevstvu, Južnoafričkoj Republici, Filipinima, Tajvanu, Vijetnamu i Indiji. Isuzu ima fabrike za proizvodnju i montažu u Fudžisavi, kao i u prefekturama Točigi i Hokaido. Isuzu je 2012. godine bio osmi proizvođač vozila u Japanu sa 600.470 jedinica, a dvadesetsedmi u svetu.
Back to Top