Iveco delovi Čačak

Registruj se
Prijavi se
Iveco delovi Čačak
auto-cacak-komerc-auto-delovi-iveco
DELOVI IVECO BEOGRAD AUTO ČAČAK KOMERC Kompanija je osnovana krajem 2002.godine i nalazi se na magistralnom putu Begrad-Užice.
Početkom 2008.
otvoren je novi savremeni prodajno servisni centar u Beogradu na Zrenjaninskom putu.
Za nepune 3 godine ulaganjem vlasnika G-dina Milenka Kostića, oplemenjeno je preko 1400 m2 pokrivenog prostora,koji je pretvoren u moderan servisno- prodajni centar.
Krajem 2016 godine počinje sa radom servisno prodajni centar u Novom Sadu.Osnovna delatnost preduzeća je uvoz, prodaja, servis i remont lakog, srednjeg i teškog programa vozila italijanske kompanije IVECO SpA.
simplex-auto-delovi-auto-delovi-iveco
DELOVI IVECO BEOGRAD SIMPLEX AUTO DELOVI Kod nas možete nabaviti sve auto delove za vozila marke IVECO po veoma povoljnim cenama.
servis-bodena-iveco-delovi

Servis Bodena

Čačak, Dragana Bojovića bb 032 380310
IVECO DELOVI BEOGRAD SERVIS BODENA Kod nas možete nabaviti najkvalitetnije i najpovoljnije auto delove za vozila marke IVECO.
Naziv Iveco predstavlja akronim na engleskom jeziku i znači: Industrial Vehicles Corporation. Iveco je italijanska kompanija koja se uspešno bavi proizvodnjom komercijalnih vozila preko 40 godina. Kompanija Iveco osnovana je 1.1.1975. godine u Italiji, a nastala je kao rezultat spajanja pet tadašnjih velikih kompanija koje su se bavile proizvodnjom komercijalnih vozila: Fiat Veicoli Industriali (sa sedištem u Torinu), OM iz Breše, Lancia Veicoli Speciali, Unic iz Francuske i Magirus-Deutz iz Nemačke.
Back to Top