Izgradnja hladnjače

Registruj se
Prijavi se
Izgradnja hladnjače
frost-izgradnja-hladnjace

FROST

Beograd, Rakovica, Oslobodjenja 28 011 3564195
cena: Cenovnik
IZGRADNJA HLADNJAČE BEOGRAD FROST Rashladne komore se primenjuju kod rashlađivanja, smrzavanja, lagerovanja: - Mleka i mlečnih proizvoda - Mesa i mesnih prerađevina - Voća i povrća - Ribe i ribljih proizvoda - U pekarskoj i konditorskoj proizvodnji - Kod proizvodnje sladoleda - U farmaceutskoj industriji - U ugostiteljstvu - Kod prerade i čuvanja kože - Za čuvanje određenih vrsta mladica - Kod prozvodnje i prodaje cveća Kućišta rashladnih komora izrađuju se od termoizolacionih samonosivih poliuretanskih panela renomiranih proizvođača.
Debljina zidova je, u zavisnosti od temperaturnog režima, od 60 do 250 mm.
Paneli su obostrano obloženi čeličnim plastificiranim limom, ispunjeni samogasivom poliuretanskom ispunom gustine 40- 42 kg/m3.
exbc-novi-sad-izgradnja-hladnjace

EXBC Novi Sad

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 66a 021 547665
IZGRADNJA HLADNJAČE.
EX BC doo je osnovano 2005 godine kao privredno društvo za inženjering u građevinarstvu.
Od 2008 godine, donošenjem odluke osnivača, težište poslovnih aktivnosti je razvoj, izgradnja i projektovanje hladnjača.
Danas, EX BC zapošljava oko 50 visokokvalifikovanih radnika, inženjera projektanata i tehnologa koji su usmereni na stalni razvoj projektnih rešenja, tehnologije proizvodnje i montaže.
Proizvodni program čine nosive čelične konstrukcije industrijskih objekata.
Koristeći sopstvena znanja i čeličnu konstrukciju kao osnovu imamo optimalna rešenja, visok kvalitet proizvoda i kompletnih objekata.

SENA cooling systems

Kragujevac, Industrijska bb 034 301575 |
034 301585 |
IZGRADNJA HLADNJAČE - SENA COOLING SYSTEMS Projektovanje, proizvodnja i montaža hladnjača.
Prilikom izgradnje hladnjače podrazumevaju se faktori kao što su termoizolacija, lako održavanje, jednostavnost upravljanja i slično. Obezbeđivanje adekvatnog prostora sa prihvat i čuvanje voća i povrća neposredno nakon berbe jeste jedan od ciljeva koji bi morali da budu prioritet svakog poljoprivrednog proizvođača koji želi da se uspešno bavi proizvodnjom za tržište. Idealno rešenje je izgradnja hladnjače većeg ili manjeg kapaciteta. Hladnjače su namenjene trgovačkim centrima, distributerima, proizvodjačima i preradjivačima. Izgradnja hladnjače je jedinstven proces i u principu se izradjuje prema specifičnim zahtevima investitora, u zavisnosti od vrste proizvoda koji treba da se skladišti i tehnologije hladjenja tog proizvoda. Hladnjače se projektuju sa brojem, tipom i rasporedom rashladnih komora u zavisnosti od vrste proizvoda koji će se tu lagerovati, pothladjivati, održavati na odredjenoj tempreaturi ili zamrzavati.
Back to Top