Izgradnja skladišta

Registruj se
Prijavi se
Izgradnja skladišta
exbc-novi-sad-izgradnja-skladista

EXBC Novi Sad

Novi Sad, Bulevar oslobođenja 66a 021 547665
IZGRADNJA SKLADIŠTA.
EX BC doo je osnovano 2005 godine kao privredno društvo za inženjering u građevinarstvu.
Od 2008 godine, donošenjem odluke osnivača, težište poslovnih aktivnosti je razvoj, izgradnja i projektovanje SKLADIŠTA.
Danas, EX BC zapošljava oko 50 visokokvalifikovanih radnika, inženjera projektanata i tehnologa koji su usmereni na stalni razvoj projektnih rešenja, tehnologije proizvodnje i montaže.
Proizvodni program čine nosive čelične konstrukcije industrijskih objekata.
Koristeći sopstvena znanja i čeličnu konstrukciju kao osnovu imamo optimalna rešenja, visok kvalitet proizvoda i kompletnih objekata.
Skladište je prostor za uskladištenje robe u rasutom stanju ili u ambalaži s namerom da poslije određenog vremena roba bude uključena u daljnji transport, proizvodnju, distribuciju ili potrošnju. Skladište može biti ograđeni ili neograđeni prostor, pokriveni ili nepokriveni prostor koji se koristi za čuvanje sirovina, poluproizvoda ili gotovih proizvoda. U njemu se roba preuzima i otprema, te čuva od raznih fizičkih, hemijskih i atmosferskih uticaja. Skladištenje robe je vrlo odgovoran zadatak jer nepravilnim skladištenjem se upropašćava roba. Skladištar je odgovoran za pravilno slaganje tereta u svom skladištu. Slagači trebaju pravilno postavljati podloge i obloge i da ekonomično iskoriste prostor za teret. Pravilno slaganje tereta je vrlo važno i to je i najvažnija dužnost svakog skladištara.
Back to Top