Iznajmljivanje limuzina Voždovac

Registruj se
Prijavi se
Iznajmljivanje limuzina Voždovac
iznajmljivanje-limuzina-limo-star-iznajmljivanje-limuzina
IZNAJMLJIVANJE LIMUZINA.
Sa mogućnošću da ugoste slavlja, mala ili velika, možete se odlučiti za iznajmljivanje limuzine po vašoj želji. Da li slavite svadbu, maturu, rođendan, momačko ili devojačko veče, iznajmljivanje limuzine je odličan izbor, jer prvo pravilo za dobar provod je: “Niko ne treba da vozi!
” Budući da sve limuzine uključuju šofera, nećete morati da mislite na parking, već svu energiju i dobro raspoloženje usmerite na vaše slavlje.
Pored klasičnih američkih limuzina, u ovoj kategoriji nalaze se kola sa prostorom koji može da primi više ljudi ili nude dosta više komfora nego ostali automobili iz ponude.
IZNAJMLJIVANJE OLDTAJMERA.
Iznajmljivanje oldtajmera će danu koji nikada nećete zaboraviti dati unikatnost.
Ne trebate da imate razlog da vozite oldtajmera, ali ako vi ili neko koga poznajete ima svadbu, rođendan, godišnjicu ili neki drugi povod za slavljem, onda oldtajmer je nešto što će sigurno ostaviti uspomenu na taj dan.
To je idealan poklon za nekoga ko ima sve, a ne želi ništa. Deo flote: Bentley R Type, Jaguar SS-100, Opel Olympia 1952, Ford Model A, Buick Roadmaster, Mercedes 170S, Opel Kapitan, Volkswagen T1, Citroen DSuper 5 Ajkula, Jaguar XJS V12, Jaguar XJS V12 kupe i Prvi Srpski Autobus.
IZNAJMLJIVANJE LUKSUZNIH AUTOMOBILA.
Back to Top