Iznajmljivanje minibusa Beograd

Registruj se
Prijavi se
Iznajmljivanje minibusa Beograd
Iznajmljivanje minibusa Beograd, iznajmljivanje minibusa cena - minibusevi ili mini busevi mogu se iznajmiti u Beogradu a mi znami i gde i po kojim cenama.
Iznajmite minibus po najpovoljnijoj ceni u Beogradu i krenite na putovanje.
Prevoz putnika minibusom u Beogradu veoma se traži jer mnogi organizatori raznih putovanja odlučuju se za ovaj vid transporta.
Minibusevi su veoma udobni i njihovo iznajmljivanje je jeftino i zbog toga bi trebalo da budu Vaš izbor kada idete negde u manjim grupama.
Organizovanje putovanja znatno će Vam olakšati informacije sa ove strane jer ovde ćete naći firme iz Beograda kod kojih možete iznajmiti minibus.
Minibus sa vozačem.
prevoz-putnika-tea-tours-iznajmljivanje-minibusa
IZNAJMLJIVANJE MINIBUSA BEOGRAD Minibus prevoz TEATOURS vrši udobnim, klimatizovanim, tehnički potpuno ispravnim minibus vozilima do 20 mesta. Minibus prevoz nije linijski već se organizuje po potrebi za grupe do 20 osoba. Firma za prevoz putnika Tea Tours je osnovana 2007.godine u Beogradu i već punih 9 godina se bavi vanlinijskim prevozom putnika u zemlji i inostranstvu pružajući dobru i kvalitetnu uslugu. Prevoz se vrši kombi minibus vozilima kapaciteta 1 – 21 mesta.
Sva vozila su novije generacije.
Poseduju: – klima uređaj – podesiva sedišta naslona – audio opremu – grejanje putničkog prostora – dodatni prtljažni prostor (SKIBOX za bezbedno odlaganje vašeg prtljaga i stvari)
Minibus je motorno vozilo koje služi za prevoz putnika. Najčešće je kraći od osam metara i služi u transportu na aerodromima, kao taksi, ili kao prevozno sredstvo u gradskom saobraćaju. Ovakva vozila namenski proizvode fabrike poput mercedesa, tojote i folksvagena. Ime je dobio zbog sličnosti sa autobusom, od koga je manji po kapacitetu. Ako planirate ići na svetsku turneju ili bilo koji drugi izlet, morate biti svesni činjenice da to može biti skuplje nego što se očekivalo. Jedan od najdelotvornijih načina za smanjenje troškova je iynajmljivanje minibusa. Postoje razne prednosti iynajmljivanja minibusa ya putovanje. On je najbolja opcija ako se ide na put sa svojim prijateljima i porodicom ili u velikoj grupi. Ako iznajmite minibus za putovanje, to će vas približiti jedne s drugima jer ćete moći međusobno da komunicirate sve vreme dok ste na putovanju. Minibus će vam dati priliku da uživate igrama i drugim društvenim ativnostima. Iznajmljivanjem minibusa putovanje ćete napraviti ugodnijim i zanimljivijim.
Back to Top