Izrada nameštaja po meri Beograd

Registruj se
Prijavi se
Izrada nameštaja po meri Beograd
Veliki sto, mali ormar, široka polica... Svi imamo iste probleme, zato se nemojte mučiti pri pronalaženju odgovarajućeg nameštaja nego jednostavno naručite nameštaj po meri u nekoj od mnogobrojnih radionaica koje Vam nudi Beograd. Nadjite na našem sajtu najboljeg majstora za izradu nameštaja po meri u Beogradu i kontaktirajte ga još danas...
steffes-izrada-namestaja-po-meri

Steffes

Beograd, Zvezdara, Smederevski put 5 065 5286688
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD STEFFES D.T.R.
STEFFES svoju proizvodnju, koju čini više segmenata, započinje još 1997.godine u Arilju.
Danas se poslovanje STEFFES-a zasniva na proizvodnji i prodaji širokog asortimana proizvoda od drveta visokog kvaliteta: nameštaj, stolarija, podne i zidne obloge (lamperija, brodski pod, parket, laminat....), kao i drveni elementi koji se koriste u enterijeru ili građevinarstvu (lajsne, garnišne, građa......).
Svi proizvodi imaju svoje standardne dimenzije, a mogu se izraditi i u dimenzijama po želji kupca.
Dugogodišnjim radom i iskustvom uspeli smo da sagledamo sve potrebe koje se javljaju od izgradnje do opremanja jednog stambenog objekta i na taj način odgovorimo zahtevima kupaca. Brižljivo čuvamo kvalitet koji smo imali od početka kao i poverenje koje smo stekli kod potrošača. Ljubazno osoblje u našim prodajnim objektima će u svakom trenutku izaći u susret vama i vašim zahtevima. Dođite i uverite se u kvalitet naših proizvoda.
namestaj-djeram-izrada-namestaja-po-meri

Nameštaj Djeram

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 147 064 1898663
cena: Cenovnik
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD DJERAM Đeram, specijalizovana prodavnica nameštaja od PUNOG drveta, otvorena je 2004.godine.
Nudimo Vam nameštaj vrhunskog kvaliteta i dizajna domaće proizvodnje i delom od italijanskih proizvođača.
fabrika-namestaja-carkic-izrada-namestaja-po-meri
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD ČARKIĆ U našim pogonima radi oko 30 visoko obučenih radnika.
Kvalitet izrade je osnovni parametar koga se držimo u našem radu.
To znaju i naši kupci (distributeri) kojih ima preko 30 širom zemlje.
namestaj-cane-izrada-namestaja-po-meri

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818 |
065 2320888 |
cena: Cenovnik
Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.Dugogodišnje iskustvo, savremena tehnologija i praćenje trendova, omogućuju nam da proizvodimo trajan i moderan nameštaj.
Sav nameštaj je izrađen od uvoznih univera visokog kvaliteta, a sve ivice su kantovane ABS trakom.
Imamo preko 70 dezena tapaciranog nameštaja i ono što nas izdvaja od drugih jeste mogućnost proizvodnje tapaciranog nameštaja po meri.
Naši klijentima obezbeđujemo: - Prevoz nameštaja na područiju Beograda, - Unošenje nameštaja, - Montaža nameštaja na područiju Beograda, - Konsultacije sa projektantom nameštaja (u slučaju prilagođavnja merama kupca ).
salon-namestaja-linea-milanovic-izrada-namestaja-po-meri
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Linea Milanović se bavi izradom luksuznog nameštaja vrhunskog kvaliteta.
Naš nameštaj je veoma cenjen zbog apsolutnog kvaliteta izrade, veoma prefinjenog dizajna, svoje unikatnosti i dugovečnosti.
stolarija-god-izrada-namestaja-po-meri

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 2581323
cena: Cenovnik
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI.
Komadni nameštaj iz našeg proizvodnog asortimana se poručuje i izrađuje u željenim formama, dimenzijama i završnoj obradi.
Materijali koje možemo ponuditi daju nam mogućnost da svaki komad nameštaja bude unikat.
Kombinacijom materijala postižemo da nameštaj dobije klasičan ili moderan izgled u svakom slučaju prilagođen potrebama korisnika. Pored kupatilskog nameštaja, najčešće imamo zateve kupaca i za kancelarijskim nameštajem.
TV komode, komode za dnevne boravke, klub stolove, biblioteke, police, spavaće sobe i predsoblja, kreveti, pultovi i trpezarijski stolovi su takođe veoma traženi.
proizvodnja-namestaja-happy-house-i-izrada-namestaja-po-meri
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI HAPPY HOUSE I Happy House nudi uređenje kompletnog ambijenta Vašeg stambenog ili poslovnog prostora: od ideje, preko izrade projekta, do konačne montaže.
Sa željom da oplemenimo Vaš prostor i učinimo ga što prijatnijim za život i rad, nudimo veliki izbor mogućnosti bilo da je u pitanju izrada nameštaja ili dizajn enterijera.
salon-namestaja-masis-design-izrada-namestaja-po-meri
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI MASIS DESIGN Salon nameštaja MASIS DESIGN izrađuje nameštaj po meri.
Salon nameštaja MASIS DESIGN je specijalizovana radnja za izradu nameštaja i prodaje nameštaj po porudžbini.
Tapacirani nameštaj prilagođavamo Vašim zahtevima, uz određene korekcije dimenzija naših modela i imamo veliki izbor mebl štofova tako da svaki kupac može da bude kreator svog ležaja.
Trpezarijski stolovi kao i vitrine, komode, biblioteke, klub stolovi mogu se poručiti u više dimenzija i boja.
arcus-proizvodnja-namestaja-izrada-namestaja-po-meri

Arcus proizvodnja nameštaja

Beograd, Voždovac, Braće Jerković 74a 011 3977200
cena: Cenovnik
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI BEOGRAD ARCUS Sečenje materijala se vrši na vertikalnim formatizerima HOLZHEER 1265 i HOLZHEER 1255, koji su se pokazali kao najbolji.
xylon-namestaj-izrada-namestaja-po-meri

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 011 2622010 |
011 2642424 |
Izrada nameštaja prilagođenog merama vašeg prostora.
Kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom finalnih drvnih proizvoda.
Izrada drvenog nameštaja po meri: Trpezarije, Kuhinje, Spavaće sobe, Plakari, Vrata, Komadni nameštaj, Kupatilski elementi, Stolice & Fotelje, Dečiji nameštaj.
luke-enterijer-izrada-namestaja-po-meri

Luke Enterijer

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 54 011 4059755
cena: Cenovnik
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI LUKE ENTERIJER Luke Enterijer Engeneering se bavi projektovanjem, uredjenjem životnog i poslovnog prostora, i izradom nameštaja po meri i želji kupca.
Dugogodišnje iskustvo na polju gradjevinarstva, stručan kadar, korišćenje najkvalitetnijih materijala i okova su ono što nam omogućava da Vam garantujemo odličan kvalitet izrade, dugotrajnost i ostvarenje dizajna koji želite.
agacija-izrada-namestaja-po-meri

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974 |
011 3192600 |
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI AGACIJA Preduzeće Agacija d.o.o.
uspešno vrši opremanje enterijera, kako poslovnih tako i stambenih objekata.
Postoji mogućnost poručivanja i tipskih elemenata kuhinje, kao i gotovih modula kuhinje, gde je kupac u mogućnosti da odabere dezen.
Modularne kuhinje se isporučuju sa ugradnom tehnikom na koju kupac ima garanciju 5 god.
drvoprof-plus-izrada-namestaja-po-meri

Drvoprof plus

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 499 011 2892902 |
064 8184018 |
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI DRVOPROF PLUS
namestaj-sb-alsan-izrada-namestaja-po-meri

Nameštaj SB ALSAN

Novi Beograd, Antifašističke borbe 15 011 3139581 |
063 652113 |
cena: Cenovnik
IZRADA NAMEŠTAJA PO MERI - SB ALSAN Nameštaj izrađujemo i po porudžbini.
Sa iskustvom preko 20 godina i mnogobrojnim zadovoljnim klijentima možemo da potvrdimo da kod nas možete da pronadjete sve što je potrebno da ispunite i oplemenite prostor u kome boravite.
Izrada nameštaja po meri predstavlja savršeno rešenje za uredjenje Vašeg doma. Ako ste perfekcionista, volite savršenstvo, i želite da sve bude pod konac, onda je izrada nameštaja po meri pravi izbor za Vas. Ova vrsta nameštaja je pravo rešenje za opremanje vaših prostorija, odnosno pruža mogućnost iskorišćenja svakog centimetra prostora. Pruža Vam takodje i mogućnost da pokažete na delu Vašu maštovitost prilikom osmišljavanja novog komada nameštaja. Od udobnosti i sigurnosti vašeg doma zavisi i vaše raspoloženje i spokoj. Samim tim postižete bolje rezultate u životu i pozitivno utičete na vašu okolinu i na vaše bližnje, jer vas vaš životni prostor ispunjava ljubavlju i toplinom. Ranije je važilo mišljenje da je nameštaj po meri stvar pretiža i luksuza koji nije bio dostupan svima, pogotovo devedesetih godina kada su ih novopečeni bogataši najviše izradjivali i na taj način pokušavali da se istaknu i skrenu pažnju na sebe, pa makar i neukusom. Danas je ta slika promenjena, mada ima i dalje onih kojima je prva asocijacija baš taj kič sa kojima smo bili suočeni dok su iz dvorišta tek izgradjenih, velikih kuća iskakale razne životinje okružene pozlaćenim vratima i ko zna kakvim još unutrašnjim detaljima.
Back to Top