Izrada plastenika

Registruj se
Prijavi se
Izrada plastenika
zeleni-hit-izrada-plastenika

Zeleni hit

Novi Beograd, Tošin bunar 188a 011 2604353
IZRADA PLASTENIKA.
Plastenici i oprema.
Dugogodišnje vlastito iskustvo i saradnja sa brojnim partnerima i stručnjacima iz pomenute oblasti imaju za rezultat kvalitetne i tehnički usavršene objekte zaštićenog i poluzaštićenog prostora u različitim dimenzijama i tehničkim varijantama, koji predstavljaju osnovu u našoj ponudi.
Svakom budućem kupcu se u skladu sa namenom proizvodnje i konkretnim uslovima na terenu radi studija izvodljivosti, projektno tehnička dokumentacija objekta i biznis plan, kojim se ocenjuje opravdanost investicije i priprema dokumentacija za dobijanje kredita od komercijalnih banaka, ili iz razvojnih fondova.
Na našem oglednom polju razvili smo više modela gajenja povrća i jagodastog voća, sa ili bez dopunskog grejanja, na zemljištu ili na supstratima, a sve sa ciljem da iznađemo optimalni nivo agrotehnike za proizvodnju određene vrste robe specifičnog kvaliteta, namenjenog domaćem, regionalnom ili inostranom tržištu.
Osim povrća, u zaštićenom i poluzaštićenom prostoru se sve češće gaji jagoda, malina, borovnica, a u poluzaštićenom prostoru trešnja, kajsija, stono grožđe i druge vrste višegodišnjih voćnih vrsti.
U susret Vašim zahtevima razvijamo nove modele lakih konstrukcija koje su namenjene da obezbede zaštitu od mehaničkih oštećenja od grada, zaštitu od kiše, vetra, ožegotina od sunca, od bolesti i štetočina, a u skupljoj i boljoj varijanti i vrlo rano prispevanje, mnogo bolji kvalitet i tržišnost, te celogodišnju proizvodnju kod nekih dvorodih, ili stalnorađajućih sorata jagode i maline.
bm-tende-izrada-plastenika-433905

BM Tende

Rača Kragujevačka, Kralja Aleksandra Karađorđevića 44 062 252900
IZRADA PLASTENIKA - BM TENDE Izvrsna izrada plastenika.
U poslednjih nekoliko godina, sve je više povrtara koji se odlučuju da gaje povrće u savremenim plastenicima. U savremenim plastenicima računari regulišu temperaturu, navodnjavanje i unos hranljivih materija. Plastenici su potpuno kompjuterizovani. Plastenici su savremeni oblici zaštićenog prostora. Po obliku i konstrukciji identični su staklenicima. Zbog manje mase plastike noseća konstrukcija plastenika je lakša. Krov plastenika može biti na jednu ili dve vode ili polukružan. Savremeni plastenici se najčešće prave od metalne konstrukcije ili alu cevi i trajnost im je od 20-25 godina. Plastenici svojim oblikom, veličinom i opremom u potpunosti su prilagođeni proizvodnji povrtarskih kultura. U njima je moguće stvorti , i vrlo kvalitetno kontrolisati klimatske, hranidbene i ostale uslove potrebne za rast i razvoj povrća. U plastenicima proizvodnja i berba kvalitetnog povrća omogućena je tokom cele godine. Osiguran je nekoliko puta veći prinos, u odnosu na proizvodnju na otvorenom.
Back to Top