Izrada sauna

Registruj se
Prijavi se
Izrada sauna
enterijer-balaz-izrada-sauna
IZRADA SAUNA BEOGRAD ENTERIJER BALAŽ S.Z.T.R.
Enterijer Balaž je osnovana davne 1915.godine, još tada kao stolarska radionica.
Danas je porodična firma sa dugogodišnjom tradicijom. Za više od 100 godina postojanja stekli smo dovoljno iskustva i znanja da našim kupcima nudimo najkvalitetnije proizvode.
Radimo isključivo po narudžbi,zato imamo mogućnost da sve naše proizvode prilagodimo mogućnostima i željama naših kupaca.Maksimalno se trudimo da svima izađemo u susret,da nađemo rešenja za sve Vaše zahteve, zato nas posetite u našem izložbenom salonu u Temerinu, Novosadska 384 ili nas kontaktirajte.
aquaplan-izrada-sauna
IZRADA SAUNA BEOGRAD AQUALAN Sauna je prostorija je od drveta ili obložena drvetom koja ima namenu da suvim Ili vlažnim vazduhom zagrevaju telo.
U samoj sauni treba izbegavati metalne predmete jer lako prenose temperaturu i mogu izazvati opekotine. Sauna 2 Postoje različite veličine saune.
U samoj sauni ugrađene su drvene klupe koje se nalaze u jedan, dva ili više nivoa koje služe za sedenje i ležanje.
Na različitoj visini se nalazi različita temperatura tako da korisnici mogu koristiti blagodeti nižih i viših temperatura u sauni.
Prilikom korišćenja saune najčešće se prvo sedne na najniži nivo kako bi telo moglo da se navikne na temperaturu a zatim posle nekoliko minuta može se popeti na viši nivo klupa.
Najčešći oblik zagrevanja saune je električna peć ali postoje i peći na drva, gas.
Prvi odlazak u saunu predstavlja veštinu i vredi je naučiti da bi se iz nje izvukla najveća korist i zadovoljstvo. Jedna od blagodeti saune je relaksirajući efekat i svaka jurnjava i eurofičnost bila bi suvišna. Neki od važnih saveta je da treba konsultovati lekara o dužini boravka u sauni. Pravilo koje nikako ne treba zaboraviti je boravak u adamovom kostimu, dakle potpuno nagi, umotani u peškir. Za svaki odlazak u saunu, veoma važne reči moraju da budu u glavi mir i relaksacija. Pod pojmom finske saune podrazumevamo drvenu kabinu s klupama u kojoj se vazduh zagreva uz pomoć električne peći za grejanje granitnog kamenja. Grejanjem kamenja, ostvaruje se visoka temperatura, a niska vlažnost. Zato finsku saunu nazivamo i suvom saunom - zbog suvog i vrućeg vazduha koji cirkuliše unutar saune. U takvim uslovima dolazi do pojačanog znojenja – šire se kapilari, otvaraju pore i počinje znojenje, a suvi vazduh omogućava lako isparavanje znoja što dovodi do hlađenja tela. Sauna ne služi samo za uživanje i opuštanje. Lekari sve više ističu pozitivan uticaj saune na zdravlje dece i odraslih. Iako nije svemoćan lek, sauna može organizam pripremiti na borbu s raznim bolestima.
Back to Top