Jeep servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Jeep servis Beograd
Jeep servis Beograd, Jeep servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Jeep servisa Beograd, servis za Jeep cene cenovnik - svi najbolji servisi za Jeep vozila su tu!
Jeep servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Jeep automobila i vozila je među prikazanim Jeep servisima.
Jeep servisi Beograd vrše popravke svih modela Jeep vozila.
Jeep servis nudi redovan servis Vašeg Jeep automobila i popravke kvarova na Jeep automobilima.
Ovlašćeni Jeep servisi u Beogradu i auto servisi za Jeep koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Jeep servis u Beogradu na pravoj ste strani.
shop-invest-jeep-servis
JEEP SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Jeep.
beocar-servis-jeep-servis-492526
JEEP SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke JEEP.
auto-mika-jeep-servis
JEEP SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-jeep-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
JEEP SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Jeep a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
auto-usa-jeep-servis

Auto USA

Beograd, Kaluđerica, Stevana Sinđelića 18a 063 8189919
cena: Cenovnik
JEEP SERVIS BEOGRAD SERVIS AUTO USA Mi smo firma koju čini tim iskusnih stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u servisiranju vozila američke proizvodnje sa akcentom na marke Chrysler, Jeep i Dodge.
U našem magacinu posedujemo širok izbor rezervnih delova, a zahvaljujući razvijenoj dilerskoj mreži u zemlji i regionu u najkraćem roku možemo obezbediti delove koje trenutno ne posedujemo.
auto-kuca-nascar-jeep-servis

Auto kuća Nascar

Beograd, Mali Mokri Lug, Narodnog fronta 86V 011 3473973
cena: Cenovnik
JEEP SERVIS BEOGRAD NASCAR Američka vozila koje se voze ili prodaju u Srbiji, odnosno njihovi vlasnici su do sada imali nebrojene probleme u održavanju svojih vozila.
NASCAR Auto Kuća je upravo specijalizovani servis za sve tipove američkih automobila: Jeep, Chrysler, Dodge, Lincoln, Pontiac i Ford (samo modeli izvorno američke proizvodnje).
Osim američkih vozila NASCAR servisira još i Volvo putnička vozila kao i Fiat, Lacia i Alfa Romeo , VW , Audi , Škoda .Servis je opremljen vrhunskim uređajem za kompjutersku dijagnostiku, savreminim alatima i pre svega znanjem i iskustvom.
Od 2002.god.
bavimo se održavanjem prvenstveno Chrysler Jeep Dodge vozila ali i ostalih američkih brendova Chevrolet , Buick , Lincoln , GM , Hummer , Cadillac …
modena-motors-jeep-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
JEEP SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
U Evropi ovaj naziv važi za sinonim offroad automobila. Razvoj ovog vozila počinje 1940. godine, uoči drugog svetskog rata, potražnjom i oglašavanjem američke vojske za terenskim vozilom sa pogonom na sva 4 točka koje ima mogućnost nosivosti od ¼ t. Oglas je primilo više od 130 firmi ali zbog kratkog vremenskog roka, prihvatilo ga je samo nekoliko firmi. Tako je Bantam postavio, sa svojim modelom BRC iz 1938. godine, kamen temeljac za nastajanje današnjeg Jeep-a. Pošto je američkoj vojsci bilo isuviše nesigurno, da ovoj maloj firmi prepusti proizvodnju ovog vozila, ona je uključila u ovaj projekat i firme Ford i Willys- Overland, koje su trebale da na osnovu modela BRC naprave 1500 vozila. Nakon rata Ford je prestao sa proizvodnjom Jeep-a, dok je firma Willys – Overland proizvodio Jeep i za potrebe civila i ubrzo razvio i prodavao i druge modele pod nazivom ove marke. Od 2007. godine, ova marka pripada firmi Chrysler Group LLC, koja pored ovog proizvodi i marke Chrysler i Dodge. Održavanje terenskog vozila, kao što je Jeep, zahteva posebne uslove. Vlasnici ovakvih vozila su toga vrlo svesni, pa kod nas možete naći izuzetno profesionalne i opremljene ovlašćene servise za Jeep vozila.
Back to Top