Kablovi i konektori Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kablovi i konektori Beograd
microcer-kanjiza-kablovi-i-konektori
KABLOVI I KONEKTORI BEOGRAD MICROCER Microcer u svojoj ponudi ima kvalitetne i povoljne kablove.
ocean-color-kablovi-i-konektori
KABLOVI I KONEKTORI BEOGRAD OCEAN COLOR Osnovani smo 2002.godine sa idejom da se bavimo poslom koji volimo.
Iza nas su bile godine iskustva stečenog u velikim firmama, što je trebalo prilagoditi novim uslovima poslovanja i prostoru od 18 m2. Našu ponudu smo stalno proširivali u skladu sa zahtevima kupaca i novitetima koji su se pojavljivali na tržištu. Od samog starta nam je bila važna muzika koja se sluša u našem prodajnom prostoru, pošto smo hteli da našim kupcima, pa i nama bude lepo. Trudimo se da cene našeg prodajnog asortimana budu konkurentne, ali ono što nas izdvaja na tržištu jeste znanje i pomoć koju pružamo kupcima.
Kod nas ćete dobiti savet za pripremu i način upotrebe proizvoda, ali i za rešavanje problema na koje nailazite. OCEAN COLOR poseduje vozilo za prevoz kupljene robe.
Robu dovozimo na adresu, do svojih kupaca, u najkraćem roku.
Naši objekti nalaze se na dve lokacije, Tošin bunar 148 - Novi Beograd, Ivićeva 3 – Zemun.
schrack-technik-kablovi-i-konektori

Schrack Technik

Beograd, Voždovac, Kumodraška 260 011 3092600
KABLOVI i KONEKTORI.
Schrack Technik kablovi i provodnici.
U ponudi imaju: Provodnike na kotoru, PVC provodnike, PVC instalacione kablove, PVC kabl sa 2 Paralelna bakarna provodnika/kabl za zvučnike, Gumom izolovani kablovi-provodnici, PVC kablovi za građevinarstvo, PVC energetski i signalni kablovi, Bakarno uže(pletenica), Kablovi za kranov i dizalice, PVC savitljivi kblovi za motorne pogone, Kablovi sa povećanom otpornošću na toplotu, Silikonski provodnici i kablovi, PVC signalni kablovi, PVC signalni kablovi, Nezapaljivi ( bez halogena) provodnici i kablovi sa poboljšanim svojstvima u slučaju požara, Nezapaljivi ( bez halogena) kablovi sa očuvanom električnom funkcijom, Telekomunikacioni kablovi, Kablovi za elektroniku i prenos signala, Koaksijalni kablovi, Kablovske papučice i kablovski pribor, Mrežni i optički kablovi.
netiks-kablovi-i-konektori

Netiks

Beograd, Zvezdara, Bregalnička 9a 011 3409696
KABLOVI I KONEKTORI.
Netiks kablovi i konektori u svojoj ponudi imaju: UTP, FTP, SFTP, HDMI, VGA, DVI, KVM, Fiber optički, Telefonski kablovi, Koaksijalni kablovi, Energetski - strujni, PC strujni i razvodnici, Alarmni i signalni, Audio kablovi, USB i COM serijski, Samonoseći kablovi, Multi-parični kablovi, Hibridni kablovi.
mosfet-inzenjering-kablovi-i-konektori

Mosfet inženjering

Beograd, Sretena Mladenovića Mike 54 011 2340143
KABLOVI I KONEKTORI..
Mosfet inženejring kablovi i konektori bave se proizvodnjom mikroutičnica za telefoniju visokog kvaliteta i lepog dizajna.
Naše utičnice se koriste širom celog sveta.
Komplet prateću opremu za telefoniju, adaptere, produžne i spiralne kablove, proizvodimo i distribuiramo na našem i svetskom tržištu.

Lorencic Bauservice

Beograd, Zemun, Batajnički drum bb X deo 011 4142322 |
011 4142323 |
Back to Top