Kafe barovi i kafići Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kafe barovi i kafići Beograd
kafeterija-moskva-kafe-barovi-i-kafici

Kafeterija Moskva

Beograd, Stari Grad, Тerazije 20 069 8420428
Kafeterija u okviru hotela Moskva.
Od 1908 godine do danas naš kultni kafe raskršće je ekscentričnih umetnika, zanesenih pesnika, gordih intelektualaca.
Sedeti u prvom redu Beograda i ispijati piće nije samo izvrsno iskustvo – već je i malo putovanje i to pravo u stari, neodoljivo šarmantni Beograd.
Čak je i nobelovac Ivo Andrić ovde imao svoj sto.
Za poslovni sastanak ili privatno druženje, dovoljno je reći samo “Vidimo se u Moskvi” i svi će znati.
cruise-kafe-barovi-i-kafici
KAFE BAROVI I KAFIĆI BEOGRAD CRUISE Drvena kuća neobičnog oblika usidrena na novobeogradskoj strani Savskog keja – bar na vodi.
Mnoštvo ljudi različitih generacija, a istih energija.
Neobičan spoj opuštenog, romantičnog i boemskog.
Zgodni barmeni, svojom veštinom pripremanja koktela mame poglede, a sjajni šejkeri pune čaše raznobojnim napicima.
I pred Vama je mešavina romantičnog koktela sa ukusom ljubavi.
Tonovi muzike dolaze iz različitih i dalekih krajeva sveta.
Zvuk talasa opušta, dok kockice leda igraju svoj tajanstveni ples.
Šejkeri, sjedinjeni s ritmom barmena, pružaju osećaj egzotike.
kafe-igraonica-tigar-kafe-barovi-i-kafici

Kafe Igraonica Tigar

Beograd, Stari Grad, Mali kalemegdan 8 063 7339988
cena: 230 €
KAFE BAROVI I KAFIĆI BEOGRAD KAFE IGRAONICA TIGAR U samom centru Beograda, u delu Kalemegdana gde se nalazi Beo zoo vrt, nalazi se kafe Tigar.
U prelepom ambijentu, pored prostoraza slonove i iznad bazena sa fokama, nalazi se jedna od najlepših letnjih bašta u gradu, u sklopu koje se nalazi i dečja igraonica.
cafe-parkic-hotel-park-kafe-barovi-i-kafici
CAFÉ u Beogradu.
Znate li ona mesta na kojima se osećate kao kod prijatelja, opušteni ste, zadovoljni, imate svoj omiljeni sto i vrstu kafe?
Café Parkić je jedno od njih, gde sa prikrivenim ponosom pozivate društvo, zadovoljni što ćete im to mesto otkriti baš Vi.
Prava, gradska atmosfera, autentični Beograd zapakovan u lake teme, probrana pića i lagani zalogaji, ono su što odlikuje café Hotela Park.
akademija-28-kafe-barovi-i-kafici

Akademija 28

Beograd, Savski venac, Nemanjina 28 011 3619342 |
011 3616020 |
cena: Cenovnik
KAFE BAROVI I KAFIĆI AKADEMIJA 28 Klub Akademije 28 zahvaljujući jedinstvenom ambijentu privlači brojne posetioce koji tokom dana uživaju u udobnosti kafea i raznovrsnoj ponudi pića i hrane.
igraonica-stage-kafe-barovi-i-kafici

Igraonica Stage

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 82nj 064 2616032 |
011 4000451 |
cena: Cenovnik
KAFE BAROVI I KAFIĆI IGRAONICA STAGE U našem klimatizovanom ceffe-u možete se opustiti uz prijatnu muziku, dnevnu štampu, besplatno korišćenje wi-fi bežicnog interneta dok su vaši mališani u sigurnim rukama naših animatora.
Jedno je sigurno, gde god da se zaputite pronaći ćete bogat izbor kafića. Štaviše, ukoliko putujete sami naići ćete na brojna mesta gde se možete uz kafu ili piće poslužiti i bežičnim internetom kako biste mogli da pošaljete email ili da sa prijateljima podelite neku "svežu" fotku Beograda. Kafići su uvek biliomiljeno mesto satajanja svih generacija. Iako ne živimo u najsjajnijoj finansijskoj situaciji, kafići su puni non-stop zbog čega gosti umeju dobro da nagrade ponekad čak i nadčovečanske napore konobara da usluže sve bez puno čekanja. A kad smo kod bakšiša, on nije obavezan već se oslanja na dobru volju gostiju. Ukoliko ostavite neki sitniš, pet ili 10 dinara niko se neće naljutiti, ali budite sigurni da će konobar napraviti neku zlobnu opasku ukoliko svako od gostiju za stolom želi svoj račun da plati odvojeno. Strance je uvek fascinirao naš način plaćanja u kafe barovima. Uvek ih je zbunjivalo plaćanje jednog čoveka za ceo iznos računa, ali upravo to je ono što nas izdvaja od uštogljenog zapada. S obzirom na to, da se u kafićima sastajemo skoro svaki drugi dan, manje nam je bitno ko će koji dan da pokrije račun.
Back to Top