Kalcom dečija igrališta

Registruj se
Prijavi se
Kalcom dečija igrališta
LOKACIJE

Oprema za dečija igrališta

Mi smo jedan od uspešnijih snabdevača u oblasti dečijih igrališta i igraonica.Naša kompanija je osnovana 2004 god.
I proizvodnja nam se nalazi u Kraljevu. Mi smo stručnjaci u proizvodnji svih vrsta proizvoda koji imaju bilo kakvu vezu sa dečijim igralištem, i mobilijara koji je potreban da bi se napravila igraonica.
Mi prodajemo posao po posao i naši proizvodi se izvoze širom zemalja bivše Jugoslavije.
Najviše se fokusiramo na mobilijar napravljen od metala i poliestera.Radimo i kombinacije drvo poliester.
Naši visokokvalitetni proizvodi su dostupni po kurentnim cenama i saglasni sertifikatu en 1176 o bezbednosti na decijim igralistima i uverenju o kvalitetu Instituta Kirilo Savić iz Beograda.
To znači da su odobreni za postavljanje na javnim mestima i izuzetno bezbedni. Kompletna paleta proizvoda iz kataloga je iz naše produkcije.Realizacija specijalnih projekata i davanje kompletnih rešenja nije nikakav problem.Mi smo specijalizovani za realizaciju svih vrsta igrališta.
Mi smo dobro poznati u industriji dečijih igraonica po brzoj i efikasnij izporuci. Mi smo veoma fleksibilna kompanija, bazirana na našoj efikasnoj proizvodnji svuda u okruženju, sve vrste specijalnih projekata mogu biti realizovani.
Uvek smo raspoloženi za nove izazove.
Za nove ideje uvek smo zahvalni.
Uopšteno mi smo u stanju da izvršavamo naredjenja iz dana u dan. Za nas to nije samo filozofija kompanije- u našoj kompaniji klijenti su pravi kraljevi: trudimo se da za naše klijente uradimo sve što je moguće, nekada čak i više.
Lokacije
    Lokacija
  1. Kraljevo Veljka Micunovica
    +381 63 8990657; +381 65 2044002;
Povezane kategorije:
Back to Top