Oprema za dečija igrališta

Registruj se
Prijavi se
Oprema za dečija igrališta
Najvažnije je da oprema za dečija igrališta bude urađena po evropski standardima.
Bezbednost dece je na prvom mestu.
Zato se firme čija je delatnost proizvodnja i prodaja opreme za dečija igrališta brinu da svi njihovi proizvodi zadovolje bezbednosne propise.
Predstavljamo Vam proizvođače oopreme za dečija igrališta koji sa puno pažnje proizvode: tobogane za decu, vrteške za dečije parkove, ljuljaške, klackalice, penjalice, lavirinte, tramboline i ostale zabavne sadržaje kojima nijedno dete ne može odoleti.
Značaj opreme za dečija igrališta je višestruk.
Pored zabave koju deca imaju na igralištima, u današnje vreme kada se mališani malo kreću, fizička aktivnost na igralištima ima ogroman značaj za pravilan razvoj deteta.
Proizvođači opreme za dečija igrališta vode računa da na igralištima nema opasnosti od povređivanja.
Tačno se zna koliki je maksimalan i minimalan dijametar otvora kako ne bi moglo da dođe do zaglavljivanja na igralištu.
Nema oštrih ivica i predmeta da se deca ne bi povredila dok se igraju.
Obratite se profesionalcima i instalirajte dečije igralište u dvorište ili u baštu vašeg ugostiteljskog objekta!
Ako ste u upravi grada ili nekog manjeg mesta, pokrenite akciju za obnovu dečijeg igrališta, instalirajte novo, bezbedno i moderno!
To će biti pun pogodak jer deca su najveće blago!
aska-oprema-za-igraonice-oprema-za-decija-igralista-367470
OPREMA ZA DEČIJA IGRALIŠTA BEOGRAD ASKA Izrada tobogana, trampolina, penjalica, kućica..Vrhunski kvalitet!
oprema-za-igraonice-majstor-bob-oprema-za-decija-igralista

Oprema za igraonice Majstor Bob

Beograd, Voždovac, Ustanička 262 062 569240
cena: Cenovnik
Mastor Bob se bavi proizvodnjom, prodajom i montažom dečijih igraonica kako unutrašnjih tako i spoljašnjih - odnosno dečijih igrališta .
Kod nas ćete naći SVE NA JEDNOM MESTU što je potrebno za opremanje jednog dečijeg carstva.
Opremanje dečijih igralištaje specifičan posao i zato se trudimo da ga radimo sa ljubavlju i maštom, i stalno izmišljamo i konstruišemo nove objekte za dečija igrališta i tobogane. Dečije igralište mora da bude poseban svet za najmlađe, i to je najveći razlog što upotrebljavamo posebne materijale i 3D elemente koji su namenjeni za spoljašnja igrališta.
Spoljne igraonice su priča za sebe, jer su mogućnosti ogromne i naša mašta i ideje mogu da dođu do izražaja!
Nemamo serijsku proizvodnju pa je tako i svaka igraonica drugačija.
Postavljamo ih u parkovima, vrtićima, tržnim centrima, benzinskim pumpama, a ima ih i u privatnim režijama.
happy-kids-oprema-za-igraonice-oprema-za-decija-igralista
OPREMA ZA DEČIJA IGRALIŠTA BEOGRAD HAPPY KIDS OPREMA ZA IGRAONICE Opremamo dečije parkove. Dečija igrališta, igraonice na otvorenom izrađene u našoj radionici sigurno ce pružiti zadovoljstvo Vašim malim posetiocima, a i roditeljima dok ih posmatraju kako uživaju u savršeno osmišljenim i bogato opremljenim igraonicama. Dosta pažnje je usmereno i na osmišljavanje novih prepreka kako bi se svaka naredna igraonica razlikovala od predhodne, bila jedinstvena i originalna. Svaka igralište, igraonica na otvorenom se projektuje tako da se vremenom mogu unositi izmene ili izvršiti nadogradnja, a demontažnog je karaktera pa se može premeštati. Kvalitet naših igraonica garantuju zadovoljni klijenti širom Srbije i regiona.
kreativni-gradski-centar-oprema-za-decija-igralista
KREATIVNI GRADSKI CENTAR JE KOMPANIJA KOJA SE BAVI PROJEKTOVANJEM, IZRADOM I MONTAŽOM OPREME ZA DEČJA IGRALIŠTA OD 2002.
GODINE.
PROIZVODNI PROGRAM OVE OPREME ZA DEČJA IGRALIŠTA ZOVE SE GEPETTO I AUTORSKO JE DELO KREATIVNOG GRADSKOG CENTRA. Igralista Geppeto Gepetto oprema za dečja igrališta namenjen je deci uzrasta od 2 do 12 godina ali je većina elemenata izradjena tako da je mogu koristiti i roditelji!
Dominantan materijal od koga se izradjuje oprema za dečja igrališta je drvo u prirodnom i prefabrikovanom obliku koje je zaštićeno najkvalitetnijim zaštitnim i završnim bojama. Oprema se izrađuje i postavlja u svemu prema važećem standardu EN 1176 tj SRPS EN 1176 koji se odnosi na bezbednost korisnika opreme za dečja igrališta
ergoprodukt-oprema-za-decija-igralista

Ergoprodukt

Čačak, Devet Jugovića 1 032 5527054
Oprema za igru, zabavu i edukaciju dece 1.D.
Ljuljaške (Drvena konstrukcija, drveni program) 1.M.
Ljuljaške (Metalna konstrukcija, metalni program) 2.D.
Klackalice (Drvena konstrukcija) 2.M.
Klackalice(Metalna konstrukcija) 3.
Vrteške 4.
Klackalice - njihalice na oprugama 5.D.
Penjalice, ribstoli, koračnice, vratila, provlačilice, kombinovani dečiji mobilijar, ...
(Drvo) 5.M.
Penjalice, provlačilice, kombinovani dečiji mobilijar, ...
(Metal) 6.
Tobogani 7.
Klackalice - poliesterske figure na sankama 8.D.
Dečije kućice, kule, tvrđave, ...
(Drvena konstrukcija) 8.M.
Dečije kućice, kule, ...
(Metalna konstrukcija) 9.
Oprema za igru dece od tesanog drveta (balvana, oblica, okoraka, ...) 10.
Veliki animacioni (multifunkcionalni) dečiji cenri 11.
Letnje učionice, nadstrešnice 12.
Ostala oprema za zabavu dece 13.
Zaštitne ograde oko igrališta, zaštitni sunđeri, podloge, ... 14.
Oglasne table (Naziv igrališta, donatori, reklame, upozorenja, ...) 15.
Dečije igraonice na benzinskim pumpama 16.
Oprema za decu sa posebnim potrebama.
Opermite vaše dvorište našim ljuljaškama, klackalicama, toboganima i ostalim mobilijarom Mi se bavimo proizvodnjim dečijih igrališta kao i opreme za parkove, dvorišta, benzinske pumpe.
Pored sam izrade pružamo usluge adaptacija i popravke već postojećih dečijih igrališta, kao i kompletna rešenja.
Put od ideje do gotovog igrališta je krtak ako radite sa nama. Ergoprodukt Vam garantuje kvalitet koji poštuje sve evropske standarde. Dečija igrališta mogu biti opremljena na različite načine, počevši od tematike do namene i prostora na kome se nalazi Pored proizvodnje velikog asortimana različitih proizvoda, kako opreme za decu predškolskog i školskog uzrasta, opreme za sportske terene i parkovskog mobilijara, preduzeće “Ergoprodukt” d.o.o, vrši i prateće usluge koje zaokružuju ponudu i to: Transport: sopstvenim vozilom ili vozilima naših partnera možemo isporučivati svu opremu do mesta isporuke ili ugradnje širom Srbije, kao i ostalih mesta van zemlje. Ugradnja: naši iskusni montažeri mogu ugrađivati opremu naručenu od nas sa garancijom na izvedene radove u trajanju 2 godine. Servisiranje: ustaljena je praksa da opremu proizvedenu u našem pogonu i koju smo mi ugradili u republici Srbiji (samo zbog udaljenosti!
), naši radnici obavezno periodično pregledaju, dotegnu vezivne elemente (naročito na drvenoj konstrukciji, što je obavezno zbog prirode drvene građe!
), odgovornim ukažu na eventualne havarije, mehanička oštećenja (većinom vandalskog porekla, ili usled eksploatacije), izvrše potrebne radove ako je u garantnom roku, predlože potrebne aktivnosti, i/ili ponude svoje usluge u vangarantnom roku.
eco-pro-oprema-za-decija-igralista-oprema-za-decija-igralista

Eco Pro

Gajdobra, Jovana Dučića 102 021 763145
Klackalica Oprema za dečija igrališta Predstavlja jedan od osnovnih elemenata svakog dečijeg igrališta, koji kod dece u najmanjem uzrastu razvijaju osećaj kretanja uz puno radosti u igri.
Klackalica je izrađena od punog borovog drveta, dok joj metalni ankeri i mehanizam omogućavaju stabilnost i dugotrajnost.
Sprava se radi u svim kombinacijama boja po želji kupca.
Ljuljaška Letenje i ljuljanje za decu imaju posebnu draž, tako da su ljuljaške jedan od omiljineh elemenata svakog igrališta.
Spava je izrađena od drvene konstrukcije koja je izuzetno otporna na uvijanje.
Metalni elementi koji se koriste omogućavaju stabilnost i dugotrajnost.
Ljuljaška penjalica Kombinacijom ljuljanja i penjanja i spuštanja kod dece se podstiče razvoj motoričkih sposobnosti i razvija osećaj kretanja. Spava je izrađena od drvene konstrukcije koja je izuzetno otporne na uvijanje.
Metalni elementi koji se koriste omogućavaju stabilnost i dugotrajnost. Penjanje se omogućava korišćenjem metalnih lestvi kao i penjalice od blažujke koji svojom čvrstinom i stabilnošću osiguravaju sigurno korišćenje.
Penjalica tobogan Penjanje uz korišćenje penjalice je veoma zdravo, jer opterećuje sve grupe mišića.
Penjanje se omogućava korišćenjem metalnih lestvi kao i penjalice od blažujke koji svojom čvrstinom i stabilnošću osiguravaju sigurno korišćenje sprave. Sprava može da se kombinuje sa toboganom uz velike peščanike kao element koji dodatno povećava zabavu.
Tobogan kula sa dve kule Tobogan sa dve kule predstavlja najveću spravu iz naše ponude i kao takva idealna je za opremanje velikih površina gde se očekuje puno dece.
Viseći most koji povezuje kule predstavlja mali vidikovac sa kojeg deca posmatraju igralište i na njemu se najčešće odmaraju. Prostor ispod platformi može da se upotpuni različitim sadržajem, a najčešće je to pesak.
korali-urbani-mobilijar-oprema-za-decija-igralista
Dečija igrališta su neophodan segment svake urbane sredine i zajednice ,jer pružaju deci uslove za zdrav razvoj kroz igru, zabavu i druženje sa vršnjacima.Proizvodimo širok spektar elemenata za dečija igrališta sa raznim funkcijama.
kalcom-decija-igralista-oprema-za-decija-igralista

Kalcom dečija igrališta

Kraljevo, Veljka Micunovica 063 8990657
Mi smo jedan od uspešnijih snabdevača u oblasti dečijih igrališta i igraonica.Naša kompanija je osnovana 2004 god.
I proizvodnja nam se nalazi u Kraljevu. Mi smo stručnjaci u proizvodnji svih vrsta proizvoda koji imaju bilo kakvu vezu sa dečijim igralištem, i mobilijara koji je potreban da bi se napravila igraonica.
Mi prodajemo posao po posao i naši proizvodi se izvoze širom zemalja bivše Jugoslavije.
Najviše se fokusiramo na mobilijar napravljen od metala i poliestera.Radimo i kombinacije drvo poliester.
Naši visokokvalitetni proizvodi su dostupni po kurentnim cenama i saglasni sertifikatu en 1176 o bezbednosti na decijim igralistima i uverenju o kvalitetu Instituta Kirilo Savić iz Beograda.
To znači da su odobreni za postavljanje na javnim mestima i izuzetno bezbedni. Kompletna paleta proizvoda iz kataloga je iz naše produkcije.Realizacija specijalnih projekata i davanje kompletnih rešenja nije nikakav problem.Mi smo specijalizovani za realizaciju svih vrsta igrališta.
Mi smo dobro poznati u industriji dečijih igraonica po brzoj i efikasnij izporuci. Mi smo veoma fleksibilna kompanija, bazirana na našoj efikasnoj proizvodnji svuda u okruženju, sve vrste specijalnih projekata mogu biti realizovani.
Uvek smo raspoloženi za nove izazove.
Za nove ideje uvek smo zahvalni.
Uopšteno mi smo u stanju da izvršavamo naredjenja iz dana u dan. Za nas to nije samo filozofija kompanije- u našoj kompaniji klijenti su pravi kraljevi: trudimo se da za naše klijente uradimo sve što je moguće, nekada čak i više.
slonce-igralista-oprema-za-decija-igralista
Oprema dečijih igralištaSvako Slonče igralište je dizajnirano i napravljeno od materijala koji se mogu 100% reciklirati.U osnovi je čelična konstukcija koja podrazumeva čelične cevi i čelična gazišta zaštićena poliesterskim mekanim premazom.
Elementi ograde, tobogani, krovovi i razni ukrasi su izrađeni od vrhunske plastike koja je UV stabilna, otporna na jake udare i ne prihvata sprej grafita.
Za spajanje se koriste posebno napravljeni steznici od aluminijuma i prohromski šrafovi.
U ponudi imamo više tematskih serija i to: Serija AutomobiliSerija Avantura Serija Brod Serija Šuma Serija Džungla Serija Muzika Serija Radost Serija Svemir Serija MiniSerija Vozić Serija Zamak Sprave i igračke za igralište imaju sve potrebne sertifikate iz oblasti ekologije i urađene su po najsavremenijim standardima.
Kada se formiraju igrališta treba razmotriti:Prilagođenost uzrastuPri izboru opreme igrališta potrebno je imati u vidu uzrast dece koja će se igrati na njemu.
Opremu za decu od 2 do 5 godina potrebno je postaviti u izdvojenim zonama sa obezbeđenom dodatnom zaštitom.NadzorDeca se moraju zaštititi tako što će se uvideti opasne situacije.Izbor podlogeVećina povreda na igralištima, skoro 70%, su rezultat padova.
Vrsta materijala koji apsorbuju pad, i redovno održavanje podloga predstavljaju važne faktore za smanjenje rizika od povreda.OdržavanjeRedovna provera opreme igrališta i podloga su važni za obezbeđivanje sigurnog okruženja za igru.
deks-promet-oprema-za-decija-igralista

Deks promet

Beograd, Savski venac, Dobropoljska 2 011 3699933
Uvedite decu u bezbedni i uzbudljivi svet koji nudi mnogo izazova!
Naša igrališta odlikuju maštovoti oblici i boje, izuzetna funkcionalnost, ergonomija i savršeni dizajn koji omogućavaju uklapanje u svaki prostor - bilo na otvorenom ili zatvorenom.
Korišćeni materijali su otporni na sve atmosferske uslove i ekološki prihvatljivi.
Koristimo čelik, aluminijum (obojen i lakiran RAL bojama ili plastificiran), drvo i LLDPE plastiku.
Igrališta se mogu postaviti na velikom broju najrazličitijih lokacija: od dečjih igraonica, vrtića, škola i parkova - pa sve do benzinskih pumpi i hipermarketa, kao i u okviru turističkih objekata i izletišta.
Luna parkovi su oduvek bili mesta dobre zabave i starih i mladih.
Nudimo Vam atraktivan program proizvoda koji će svuda biti zapažen, projektovan tako da privuče i zabavi posetioce, a izuzetan kvalitet izrade garantuje da će zabava da potraje...

TermoPool

Beograd, Zvezdara, Ljubiše Miodragovića 11 N 011 4417250
OPREMA ZA DEČIJA IGRALIŠTA - TERMOPOOL Veliki asortiman opreme za dečija igrališta u TermoPool-u.

Jela Dom

Banatsko Novo Selo, Novo Selo 382 060 0639222 |
036 639222 |
OPREMA ZA DEČIJA IGRALIŠTA - JELA DOM Jela Dom izrađuje opremu za dečija igrališta najvišeg kvaliteta.
Dečija igrališta su neophodan segment svake urbane sredine i zajednice ,jer pružaju deci uslove za zdrav razvoj kroz igru, zabavu i druženje sa vršnjacima. Dečija igrališta mogu biti opremljena na različite načine, počevši od tematike do namene i prostora na kome se nalazi. Letenje i ljuljanje za decu imaju posebnu draž, tako da su ljuljaške jedan od omiljineh elemenata svakog igrališta. Klackalica predstavlja jedan od osnovnih elemenata svakog dečijeg igrališta, koji kod dece u najmanjem uzrastu razvijaju osećaj kretanja uz puno radosti u igri. Penjanje uz korišćenje penjalice je veoma zdravo, jer opterećuje sve grupe mišića. Penjanje se omogućava korišćenjem metalnih lestvi kao i penjalice od blažujke koji svojom čvrstinom i stabilnošću osiguravaju sigurno korišćenje sprave. Trud uložen da se popnu na kulu nagrađen je prelepim osećajem spuštanja niz tobogan prilikom kojeg srce počne ubrzano da kuca. Spuštanje u peščanik samo znači ponovnu jurnjavu do platforme i ponovni spust. Nijedna sprava nema toliko dobar odnos kvaliteta igre i iskorišćenosti prostora kao tobogan.
Back to Top