Korali urbani mobilijar

Registruj se
Prijavi se
Korali urbani mobilijar
LOKACIJE

Oprema za parkove

Proizvodimo veliki broj modela, za svaki ambijent.
Dizajn naših korpi,osim što zadovoljava vrhunske estetske kriterijume, ispunjava i praktičnu stranu osnovne namene proizvoda.
"Korali" u svojoj ponudi imaju širok spektar klupa od različitih materijala, kojima mogu da poboljšaju vizuelni i upotrebni potencijal vaših javnih prostora. Usklađenost funkcionalnih i estetskih principa,uz niske troškove održavanja, i otpornost prema spoljnim uticajima je glavna karakteristika klupa "Korali".
Izrađujemo ih u više formi i oblika,od raznih vrsta materijala.Kombinovanjem žardinjera i klupa, i njihovom kompozicijom mogu se dobiti rešenja koja svojim ritmom i simbolikom daju svojevrsni pečat urbanističkim rešenjima.
ŠTITNICI ZA SADNICE I MLADA STABLA Dizajnirani su tako da štite sadnicu ili stablo , ali da ne ometaju koren da ima dovoljno vode.Sprečavaju utabavanje zemlje oko stabla, kao čestu posledicu nemarno parkiranih automobila.Kada sadnica ojača i prestane potreba za njenom zaštitom,štitnici mogu da se premeste i upotrebe za zaštitu nove sadnice.
BICIKLARNICI U svojoj ponudi imamo biciklarnike raznih dužina i veličina,za parkiranje više bicikla u redu.Možemo da prilagodimo svaki biciklarnik specifičnim potrebama korisnika.Svi metalni delovi su podvrgnuti izuzetno rigoroznoj zaštiti od korozije i imaju veoma snažan sistem za pričvršćivanje za asfalt,beton ili bilo koju drugu podlogu na kojoj se instaliraju.
BILBORDI I PUTOKAZI U svojoj ponudi imamo dekorativne saobraćajne znake namenjene urbanim sredinama i mestima od istorijskog ili arheološkog značaja.Bavimo se i proizvodnjom i održavanjem reklamnih panoa sa pozadinskim svetlom, koji su pogodni za isticanje reklama, obaveštenja , planova grada i naselja itd.
Pored standardnih dimenzija i oblika,u mogućnosti smo da odgovorimo i na specifične zahteve kupaca po pitanju dimenzija i boje.

Oprema za dečija igrališta

Dečija igrališta su neophodan segment svake urbane sredine i zajednice ,jer pružaju deci uslove za zdrav razvoj kroz igru, zabavu i druženje sa vršnjacima.Proizvodimo širok spektar elemenata za dečija igrališta sa raznim funkcijama.

Urbana oprema

AUTOBUSKA STAJALIŠTA U svojoj ponudi imamo više konstruktivnih rešenja koja se uklapaju u svako potencijalno okruženje.Svi metalni delovi su tretirani sa visokom površinskom zaštitom, kako bi imali lep izgled i dug vek trajanja.
SANITARNI TOALET Pokretna sanitarna jedinica u kojoj je smeštena sva potrebna sanitarna oprema za ljudske fiziološke potrebe i održavanje higijene ruku.Mogu biti postavljeni na svim mestima gde postoji mogućnost priključenja na elektro, vodovodne i kanalizacione instalacije ili septički rezervoar i već pripremljena betonska podloga.

Kontejneri

Podzemni kontejneri za smeće odnosno, podzemni kontejneri za komunalni otpad, proizvod sa velikim prednostima.
KONTEJNERI ZA SAKUPLJANJE RECIKLAŽNOG OTPADA Pravimo ih od metala , žice,plastike ili kombinacije tih materijala.Uobičajena upotreba je za PET ambalažu,papir,staklo,limenke i slično.Na kontejnere možemo da ugradimo jednostavan alat za sabijanje limenki i PET flaša,što povećava iskorištenje prostora u njima. KONTEJNERI ZA POLOVNU GARDEROBU Namenjeni su za prikupljnje i privremeno skladištenje polovne garderobe,koja se kasnije sortira i distribuira u dobrotvorne svrhe.Kontejneri su izrađeni da izdrže sve klimatske uticaje i omogućavaju humanitarnim organizacijama da lakše ispune svoju misiju.
Lokacije
    Lokacija
  1. Kraljevo Konarevo 206
    +381 36 821788; +381 63 822664;
Back to Top