Oprema za parkove

Registruj se
Prijavi se
Oprema za parkove
ergoprodukt-oprema-za-parkove

Ergoprodukt

Čačak, Devet Jugovića 1 032 5527054
Oprema za parkove - Klupe i stolovi (za parkove, dvorišta, škole, vrtiće, ...) (Metal-drvo) - Klupe i stolovi (Drvo-masiv, mašinski obrađeno) - 18.TD.
Klupe stolice, stolovi (Tesano drvo, oblice, poluoblice, balvani, okorci,…) - 19.
Korpe za otpatke, žardinjere, zaštitnici za mlada stabla (Metal, masinski obradjeno drvo, tesano drvo) Metalni elementi (noseće konstrukcije metalnog proizvodnog programa, ograde, ramovi, nosači,...), izrađujemo isključivo od čeličnih okruglih šavnih cevi za konstrukcije, potrebnog poprečnog preseka-debljine zida i odgovarajućeg kvaliteta (Č0545, Č 0146, Č0361,...).
Svi metalni elementi su mehanički očišćeni, fosfatirani (S-15), premazani zaštitnom bojom za metal, obojeni završnom bojom po želji naručioca.
Po zahtevu, metalne elemente možemo isporučiti i specijalno zaštićene i obojene (cinkovanje, plastificiranje, specijalne boje,...).
eco-pro-oprema-za-parkove

Eco Pro

Gajdobra, Jovana Dučića 102 021 763145
Parkovska oprema.
Klupa tip Park.
U našoj ponudi parkovske opreme nalaze se različiti tipovi klupa, info tabli i ograda.
Klupa tip Dijamant.
Ograda.
Info tabla.
Klupa za tenis.
korali-urbani-mobilijar-oprema-za-parkove
Proizvodimo veliki broj modela, za svaki ambijent.
Dizajn naših korpi,osim što zadovoljava vrhunske estetske kriterijume, ispunjava i praktičnu stranu osnovne namene proizvoda.
"Korali" u svojoj ponudi imaju širok spektar klupa od različitih materijala, kojima mogu da poboljšaju vizuelni i upotrebni potencijal vaših javnih prostora. Usklađenost funkcionalnih i estetskih principa,uz niske troškove održavanja, i otpornost prema spoljnim uticajima je glavna karakteristika klupa "Korali".
Izrađujemo ih u više formi i oblika,od raznih vrsta materijala.Kombinovanjem žardinjera i klupa, i njihovom kompozicijom mogu se dobiti rešenja koja svojim ritmom i simbolikom daju svojevrsni pečat urbanističkim rešenjima.
ŠTITNICI ZA SADNICE I MLADA STABLA Dizajnirani su tako da štite sadnicu ili stablo , ali da ne ometaju koren da ima dovoljno vode.Sprečavaju utabavanje zemlje oko stabla, kao čestu posledicu nemarno parkiranih automobila.Kada sadnica ojača i prestane potreba za njenom zaštitom,štitnici mogu da se premeste i upotrebe za zaštitu nove sadnice.
BICIKLARNICI U svojoj ponudi imamo biciklarnike raznih dužina i veličina,za parkiranje više bicikla u redu.Možemo da prilagodimo svaki biciklarnik specifičnim potrebama korisnika.Svi metalni delovi su podvrgnuti izuzetno rigoroznoj zaštiti od korozije i imaju veoma snažan sistem za pričvršćivanje za asfalt,beton ili bilo koju drugu podlogu na kojoj se instaliraju.
BILBORDI I PUTOKAZI U svojoj ponudi imamo dekorativne saobraćajne znake namenjene urbanim sredinama i mestima od istorijskog ili arheološkog značaja.Bavimo se i proizvodnjom i održavanjem reklamnih panoa sa pozadinskim svetlom, koji su pogodni za isticanje reklama, obaveštenja , planova grada i naselja itd.
Pored standardnih dimenzija i oblika,u mogućnosti smo da odgovorimo i na specifične zahteve kupaca po pitanju dimenzija i boje.
arming-oprema-za-parkove

Arming

Beograd, Železnik, Savska bb 011 2572104
OPREMA ZA PARKOVE.
KLUPE, BETONSKE KLUPE, BETONSKI STOLOVI, BETONSKI PRSTEN ZA DRVO, BETONSKE ČESME

Probeton

Niš, Bulevar cara Konstantina bb 062 455015 |
063 455015 |
OPREMA ZA PARKOVE. PARKOVSKE KLUPE, BETONSKE PARKOVSKE KANTE
fero-medika-oprema-za-parkove

Fero Medika

Novi Sad, Tomija Josefa Lapida 5 021 823250
OPREMA ZA PARKOVE FERO MEDIKA FERO-MEDIKA Vam nudi više od 500 različitih proizvoda kao što su: dekorativni rasvetni stubovi, parkovske svetiljke, dekorativne svetiljke raznih veličina i oblika, livene česme, poštanska sandučad, parking stubovi, vrtne garniture, ukrasne korpe za otpatke, kafanski i barski stolovi i čelični rasvetni stubovi.
Vek trajanja svih proizvoda je neograničen.
Osnovni materijal je SILUMIN dok je izbor boje po želji poručioca.

Jela Dom

Banatsko Novo Selo, Novo Selo 382 060 0639222 |
036 639222 |
OPREMA ZA PARKOVE - JELA DOM Jela Dom izrađuje opremu za parkove najvišeg kvaliteta.

Rustik Etno

Beograd, Mala Moštanica, Palih Boraca Male Moštanice 115 063 7027119 |
011 8750399 |
OPREMA ZA PARKOVE - RUSTIK ETNO Izrada visokokvalitetnih klupa, kućica, pergola...
OPREMA ZA PARKOVE - URBANA OPREMA Vrhunska izrada opreme za parkove.
Ovo su samo neki od proizvoda koji će ulepšati park u Vašem gradu a samim tim i ceo grad. Uživajte u dugim šetnjama uz adekvatnu opremu za parkove i ulice.
Back to Top