Kontejneri Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kontejneri Beograd
mobil-sistemi-kontejneri
KONTEJNERI BEOGRAD MOBIL SISTEMI Kontejneri su montažno-demontažni objekti (modularni objekti) napravljeni od sendvič panela poliuretanske ispune. Ovakvi objekti nisu samo privremenog karaktera već i trajnog. Kontejneri su prvobitno imali isključivo građevinsku namenu, danas se prave i za stambene potrebe.
world-group-kontejneri
KONTEJNERI - WORLD GROUP World Group u svojoj ponudi ima kontejnere koji mogu poslužiti kao kancelarijski, sanitarni, skladišni, za smeštaj radnika...
mobilni-sanitarni-sistemi-toi-toi-kontejneri

Mobilni sanitarni sistemi Toi Toi

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 177 011 3820434
cena: Cenovnik
KONTEJNERI BEOGRAD MOBILNI SANITARNI SISTEMI TOI TOI Naša misija je da postavimo visoke standarde poslovanja u našoj delatnosti i da pružimo najbolju uslugu svojim klijentima!
Pomenuto pokušavamo primenom iskustava i standarda naše matične kompanije iz Nemačke kao i sestara komapnija iz ostalih zemalja evropske unije.
Dodatni korak u ostvarivanju naše misije i naših ciljeva je primena sistema menadžmenta kvaliteta po normi SRPS ISO 9001:2008 Sistem menadžmenta kvalitetom – Zahtevi i sistema zaštite životne sredine u skladu sa zahtevima SRPS ISO 14001:2005 Sistemi upravljanja zaštitom životne sredine – Zahtevi sa uputstvom za primenu. 2011 godine smo otpočeli i ostvarili izvrsnu saradnju sa kompanijom Containex – vodećim proizvođačem kontejnera u Evropi.
Firma Toi Toi d.o.o.
je predstavnik kompanije Containex za najam kontejnera na teritoriji Republike Srbije.
Pored usluge najma osnovnih kontejnerskih jedinica, možemo ponuditi celokupan proizvodni asortiman kompanije Containex.
mbm-kontejneri-kontejneri

MBM Kontejneri

Bački Jarak, Novosadska 31 062 454815
KONTEJNERI - MBM KONTEJNERI Proizvodimo pojedinačne kontejnere i kontejnerske module svih namena i veličina (kancelarijski, magacinski, sanitarni, stambeni objekti).

ZeromaX

Beograd, Palilula, Bore Vukmirovića 14a 011 3292515 |
011 3292549 |
KONTEJNERI ZEROMAX Kontejneri su rešenje za firme kojiima je potreban prostor u kratkom vremenskom periodu. Ovakva instant gradnja obezbeđuje uštedu vremena i novca i radno okruženje visokog kvaliteta. Kontejneri su potpuno opremljeni i spremni za upotrebu odmah po montiranju. Potreban je samo dovod električne energije za grejanje i rasvetu.

Jelen Alu i PVC stolarija

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 89 064 3939004 |
011 6304716 |
KONTEJNERI - JELEN Izrada kontejnera vrhunske konstrukcije.
Svoju primenu kontejneri nalaze najčešće na gradilištima i to kao stambeni tipski kontejneri ili kontejneri proizvedeni po konkretnim projektima investitora. Prvobitno su imali isključivo građevinsku namenu, danas se prave za razne potrebe, pogotovu jer su praktični i u principu su to montažno - demontažni objekti. Proizvodnja stambenih kontejnera izovdi se u različitim varijantama iz razloga široke primene. Proizvode se kao vikendice, stambeni montažni objekti na više spratova, montažni objekti za socijalnu kategoriju, itd... U proizvodnji stambenih kontejnera ugrađuju se kvalitetni materijali koji osiguravaju dugotrajni vek korišćenja. Stambeni kontejneri se koriste kao građevinski kontejneri spavaonice za inženjere i radnike i kao moderne montažne stambene objekte. Sanitarni kontejneri proizvode se zasebno ili kombinovano sa montažnim objektom, kancelarijskim kontejnerom, skladišnim kontejnerom, mobilnim kućama... WC kontejneri koriste se kao građevinski kontejneri za inženjere i radnike i kao moderni i fleksibilni sanitarni montažni objekti.
Back to Top