Slonče igrališta

Registruj se
Prijavi se
Slonče igrališta
LOKACIJE

Oprema za dečija igrališta

Oprema dečijih igralištaSvako Slonče igralište je dizajnirano i napravljeno od materijala koji se mogu 100% reciklirati.U osnovi je čelična konstukcija koja podrazumeva čelične cevi i čelična gazišta zaštićena poliesterskim mekanim premazom.
Elementi ograde, tobogani, krovovi i razni ukrasi su izrađeni od vrhunske plastike koja je UV stabilna, otporna na jake udare i ne prihvata sprej grafita.
Za spajanje se koriste posebno napravljeni steznici od aluminijuma i prohromski šrafovi.
U ponudi imamo više tematskih serija i to: Serija AutomobiliSerija Avantura Serija Brod Serija Šuma Serija Džungla Serija Muzika Serija Radost Serija Svemir Serija MiniSerija Vozić Serija Zamak Sprave i igračke za igralište imaju sve potrebne sertifikate iz oblasti ekologije i urađene su po najsavremenijim standardima.
Kada se formiraju igrališta treba razmotriti:Prilagođenost uzrastuPri izboru opreme igrališta potrebno je imati u vidu uzrast dece koja će se igrati na njemu.
Opremu za decu od 2 do 5 godina potrebno je postaviti u izdvojenim zonama sa obezbeđenom dodatnom zaštitom.NadzorDeca se moraju zaštititi tako što će se uvideti opasne situacije.Izbor podlogeVećina povreda na igralištima, skoro 70%, su rezultat padova.
Vrsta materijala koji apsorbuju pad, i redovno održavanje podloga predstavljaju važne faktore za smanjenje rizika od povreda.OdržavanjeRedovna provera opreme igrališta i podloga su važni za obezbeđivanje sigurnog okruženja za igru.
Lokacije
    Lokacija
  1. Čačak Konjevići bb
    +381 32 5459820; +381 64 1308234;
Povezane kategorije:
Back to Top