Kavitacija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kavitacija Beograd
Kavitacija Beograd cene i anticelulit tretman Beograd - ako to tražite, ovde su svi beogradski saloni i ordinacije koje Vam nude sve traženiju kavitaciju!
Uporedite cene kavitacije u Beogradu.
Šta je kavitacija i koji su njeni efekti?
Ova popularna anticelulit metoda detaljno je opisana u prezentacijama u kategoriji kavitacija Beograd.
Tu možete naći informacije koliko tretmana kavitacije je potrebno da bi se eliminisao celulit, kako kavitacija deluje na masno tkivo, kožu i ćelije uopšte, da li je kavitacija invazivna metoda i da li kavitacija ima neke štetne posledice.
Kavitacija se obavlja uz korišćenje najsavremenijih aparata i uz stručni nadzor osoblja.
Razmak između tretmana kavitacije mora biti više dana, zavisi od preporuka, obično 7 dana kako bi organizam sam eliminisao masti i kako bi se ušlo u novi ciklus.
kozmeticki-salon-deus-fizio-kavitacija

Kozmetički salon Deus Fizio

Novi Beograd, Bulevar Zorana Đinđića 22 060 3142678
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON DEUS FIZIO KAVITACIJA je primena ultrazvucnih talasa na odredjenoj frekvenciji koja dovodi do unistavanja masnih celija.
Energija ultrazvucnih talasa se tokom tretmana koncentrise na tacno odredjenu dubinu u tkivu.sto osigurava selektivno razbijanje masnih celija,pri cemu povrsina koze,misici,zivci i tetive ostaju neosteceni Nakon razaranja masnih celija,masnoca odlazi u medjucelijsku tecnost gde se deli na glicerol i vise masne kiseline.Glicerol odlazi u krv,a vise masne kiseline u jetru,gde se memooblockolizuju. Vazno je napomenuti da deo razgradjene masnoce putuje kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrosen fizickom aktivnoscu,u suprotnom ce se nagomilavati na drugim delovima tela. Najbolji rezultati se postizu u kombinaciji sa radiotalasnim liftingom i elektromisticnom stimulacijom.
studio-beauty-glamour-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD STUDIO BEAUTY GLAMOUR. Kavitacija je metoda koja na odredjenoj frekfenci ultrazvuka, do sad neprimenjenog u oblasti estetske medicine, uništava masne ćelije.
Kavitacija je apsolutni hit u tretiranju celulita i lokalizovanog masnog tkiva!
poliklinika-nada-diva-kavitacija
KAVITACIJA.
Kavitacija predstavlja poslednju tehnološku inovaciju u domenu medicinske estetike u tretiranju potkožnih masnih naslaga i celulita.
Temeljne studije o ovoj tehnologiji i godine kliničkog istraživanja omogućuju nam da konačno danas možemo smanjiti nataložene masne naslage i celulit bez operativnih intervencija.
Specifična ultrazvučna frekvenca deluje na razgradnju masnih ćelija i pri tome ima selektivno delovanje samo na potkožno masno tkivo, bez oštećenja okolnih struktura.
Ultrazvučni talasi deluju na unutrašnje strukture masnih ćelija menjajući njihov metabolizam i na taj način dovode do jedne vrste hemijskog procesa u ćelijama i posledično do njihove razgradnje.
Procesu se podvrgavaju zdrave osobe a koje imaju lokalizovane masne naslage, pri čemu se tretiraju zone poput nadlaktica, stomaka, bokova, kolena, butina, listova, leđa i sedalnog dela.
Kavitacija omogućava tretiranje širokih zona velikom brzinom na efikasan i potpuno siguran način.
diva-laser-centar-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD DIVA LASER CENTAR Ultrazvučna lipoliza je u brojnim kliničkim studijama pokazala značajno bolje i i trajnije rezultata u lečenju celulita i gojaznosti u odnosu na sve dosadašnje metode. Metoda je neinvazivna, bezbolna, bezbedna i neverovatno efikasna.
studio-lepote-s2-kavitacija

Studio lepote S2

Beograd, Zemun, Prve pruge 33a 011 4122382 |
060 7075252 |
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE S2 Posetite nas i uživajte u našem prijatnom ambijentu i atmosferi.
Relaksirajte svoje telo i dušu koristeći naše tretmane.
Vodite brigu i negujte svoje lice i telo.
Izgledajte lepo i negovano jer prvi utisak je veoma važan.
Odaberite neku od raznih usluge i tretmana u našem salonu: solarijum, higijenski tretmani lica i tela, manikir, pedikir, šminka, i mnoge druge.Kavitacija je tretman kojim se masne naslage tretiraju fokusiranim ultrazvucnim talasom.
poliklinika-as-medicus-biorezonanca-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD POLIKLINIKA AS MEDICUS BIOREZONANCA Kada govorimo o kavitaciji,ona predstavlja neinvazivnu, bezbolnu, sigurnu i brzu metodu , pomoću koje se bez hirurške intervencije odstranjuju masne ćelije, a rezultati su vidljivi i trajni.
Kavitacijom dobijamo gotovo jednake rezultate kao kod hirurškog zahvata, ali bez anestezije, bolova i dugotrajnog oporavka.
Niskofrekventni ultrazvučni talasi pretvaraju čvrste masne ćelije u tečne i time omogućavaju njihovo izbacivanje iz organizma tako sto se oslobodjena mast usmerava u limfne sudove I eliminise iz tela prirodnim putem I uz pomoc limfne drenaze.
Zavisno od vrste celulita i masnih naslaga područja koje se tretira, biraju se odgovarajući programi za oblikovanje stomaka, bedara, bokova, nadlaktice, butina i gluteusa.Bitno je naglasiti da nakon tretmana kavitacije nema neravnina na koži koje su često prisutne nakon liposukcije.
salon-lepote-kneginja-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD SALON LEPOTE KNEGINJA Metoda kavitacije koristi ultrazvučne talase odredjene frekvencije.
Usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije, gde dolazi do pucanja membrane i izlivanja masnoće u medjućelijski prostor.
Masnoće se pod dejstvom enzima razgradjuje na glicerol i više masne kiseline.
Glicerol odlazi u krvotok, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju i izbacuju iz organizma. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana.
Za još bolje rezultate idealno bi bilo kombinovati sa elektrostimulacijom, anticelulit masažom, limfnom drenažom-vakuum aparat, radiotalasima i drugim tretmanima tela. Preporučena je serija od 6 tretmana jednom nedeljno.
Nakon pauze od meces dana serija se moze ponoviti.
bolnica-za-estetsku-hirurgiju-adonis-kavitacija
KAVITACIJA BOLNICA ADONIS Ultrazvučna kavitacija masnih ćelija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom.
Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
estetik-slim-studio-kavitacija

Estetik Slim Studio

Novi Beograd, Bulevar dr Zorana Đinđića 117/3 011 3131500 |
062 616884 |
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD ESTETIK SLIM STUDIO Kavitacija je bezbolna i neinvazivna metoda bazirana na ultrazvuku, koja omogućava brzo, sigurno i efikasno uklanjanje lokalnih masnih naslaga na stomaku, stražnjici, bedrima, bokovima, kolenima, nadlakticama, kako kod žena tako i kod muškaraca!
Metoda kavitacije koristi ultrazvučne telase odredjene frekvencije, fokusirane kroz kožu na tačno odredjenu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.
medical-beauty-estetski-centar-dr-marija-boskovic-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
studio-za-negu-lica-i-tela-hedona-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD STUDIO ZA NEGU LICA I TELA HEDONA Kavitacija je trenutno jedna od najpopularnijih metoda uklanjanja celulita i masnih naslaga sa tela.
Pored usluga mezoterapije, u našem salonu možete dobiti i usluge kavitacije, po veoma povoljnim cenama.
laser-centar-flamingo-kavitacija
KAVITACIJA LASER CENTAR FLAMINGO Nas aparat za kavitaciju CAVI-JET, americkog proizvodjaca SYBARITIC, je proizvod koji je nastao kao plod visegodisnjeg ispitivanja i rada na americkim klinikama pa su njegov nesporni kvalitet i mogucnosti potvrdjeni bezbrojnim sertifikatima dobijenim sirom sveta.
Kompjuterski vodjen sa interaktivnim komandama preko velikog touch-screen kolor monitora omogucava lak, jednostavan i kvalitetan rad sto uz prelep i funkcionalan dizajn aparata daje jos snazniji utisak.
Medjutim, njegove najznacajnije prednosti su ultrazvucna sonda radne povrsine od 19,6 cm2 kojom mozete raditi sa 28 kHz, 40 kHz ali i u dual modu 28/40 kHz sto je ogromna prednost u odnosu na konkurenciju.
star-studio-kavitacija

Star Studio

Beograd, Vračar, Kralja Milana 27 011 3640509
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD SALON LEPOTE STAR STUDIO Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija je neinvazivna metoda koja u potpunosti zamenjuje hiruršku liposukciju. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše tačno na određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razlaganje masnih ćelija, pri čemu površina kože, mišići, nervi i tetive ostaju netaknuti. Nakon tretmana, koji je potpuno bezbolan, možete se nesmetano vratiti svojim dnevnim aktivnostima. Prvi rezultati su vidljivi odmah nakon završetka tretmana.
Prosečno se odmah izgubi 2cm a do sledećeg tretmana rezultat bude i do 5 cm u obimu. Mi u našem salonu imamo aparat koji integriše dvostruku kavitaciju, fototerapiju, radiotalasni lifting, magnetnu, vibro i vakuum terapiju.
To je jedinstvena kombinacija sa najefikasnijim rezultatima i trenutno jedina na našem tržištu.
star-medic-kavitacija

Star Medic

Beograd, Vračar, Stojana Protića 39 011 3088885 |
011 2400009 |
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD STAR MEDIC U našem salonu možete dobiti različite tretmane kavitacije (uklanjanje masnih naslaga sa tela): Kavitacija-ultrazvučna lipoliza, tretiranje strija i zatezanje kože RF-om, kavitacija + Tretiranje celulita RF-om, kavitacija + Tretiranje strija RF-om, terapija bolnih tačaka RF-om.
salon-lepote-be-you-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD SALON LEPOTE BE YOU Tretman traje sat vremena, jer se preporučuje delovanje na prednjoj to jest unutrašnjoj strani butina, kao i na zadnjoj.
Efekti tretmana kavitacije i ultrazvučne liposukcije su: uklanjanje celulita i masnih naslaga, redukcija telesne težine, oblikovanje tela, zatezanje opuštene kože.
ambulanta-za-fizikalnu-terapiju-focus-fizikal-&-beauty-kavitacija

Focus Fizikal & Beauty

Beograd, Vračar, Koče Kapetana 43 011 2404046
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD.
Kavitacija nastaje dejstvom niskrofrekvetnog ultrazvučnog talasa, usled čega dolazi do pucanja masnih ćelija.
Oblikovanje stomaka, bokova, zadnjice, bedra i ruku bez hirurškog zahvata i ožiljaka.
Neinvazivna, bezbolna, brza i sigurna liposukcija.
Mogućnost skidanja masnih naslaga i celulita na željenim regijama bez oporavka.
Energija ultrazvucnih talasa se tokom tretmana koncentriše tačno određenu dubinu u tkivu, što omogućava ciljano razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići; nervi i tetive ostaju netaknuti.
Nakon razlaganja masne ćelije, masnoća se u obliku triglecirida odlazi u međućelisku tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline.
Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom.
Razgrađene masnoće putuju kroz organizam i mora biti potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću.
Potrebno je nakon tretmana uraditi limfnu drenazu kako bi se proces ubrzo.
S obzirom da kavitacija spada u medicinske a ne kozmetičke tretmane, za njegovo pravilno izvođenje potrebno je znanje anatomije i fiziolgije
studio-lepote-save-time-kavitacija

Studio lepote Save Time

Beograd, Bežanijska Kosa, Vajara Živojina Lukića 14 064 2610966 |
064 0022490 |
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD STUDIO LEPOTE SAVE TIME U našem salonu možete dobiti usluge topljenja masnih naslaga sa stomaka, odnosno, kavitacije.
beauty-centar-lovely-kavitacija

Beauty Centar Lovely

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68A 011 2129674 |
063 7705250 |
cena: Cenovnik
KAVITACIJA BEOGRAD BEAUTY CENTAR LOVELY Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne celije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
Metoda koristi novopatentiranu terapiju, talase odredjene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specificnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.
Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije, membrane pucaju, masnoća se izliva u medjućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limhnim sistemom eliminiše iz tela.
kozmeticki-salon-grossi-cosmetic-kavitacija

Kozmetički salon Grossi Cosmetic

Beograd, Palilula, Stanoja Glavaša 15 011 3226774 |
063 305778 |
KAVITACIJA BEOGRAD Ovim aparatom se, takođe, postiže razgradnja masnih naslaga i celulita ultrazvukom, drugačijom frekvencijom od one kod duple kavitacije, vakuumom se izvlače na površinu, tu se usitnjavaju i usitnjeni kroz funkcije organizma izbacuju van.
Aparatom se poboljšava linfna i venska drenaža i tako se otklanjaju uzroci stvaranja celulita.
Aparat pospešuje mikrocirkulaciju na svim nivoima uz maksimalan akcenat na limfnoj drenaži.
Takođe, tretmanom na ovom aparatu se postiže pravilno oblikovanje i zatezanje mišića.
Aparatom se mogu tretirati I telo i lice, a može se koristiti u terapeutske svrhe u reumatologiji i u lečenju ožiljaka i otoka kod sportskih povreda.Tretman traje oko 40 minuta.
kozmeticki-salon-artistry-lux-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD Ultrazvučni talasi prodirujuči kroz kožu izazivaju TERMIČKI EFEKAT (zagrevanje tkiva), na taj način se ubrzava metabolizam ćelija, sto dovodi do otpuštanja masti iz masnih ćelija i njihovog prelaza u slobodne masne kiseline, koje se zatim delom troše kao energetsko gorivo za rad mišića, a delom se prirodnim putem eliminišu iz organizma.
kozmeticki-salon-zorica-kavitacija

Kozmetički salon Zorica

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 71 011 3243940 |
063 356001 |
KAVITACIJA BEOGRAD Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija uređaj je koji smanjuje nakupine masnoće i celulit na najvažnijim delovima tela: trbuhu, bokovima, struku, bedrima, rukama.
Tkivo se prvo zagrejava infracrvenom tretmanskom glavom, a nakon toga koristi se ultrazvuk kojim se deluje i na masne stanice u dubljim slojevima.
Za najbolji rezultat tretmana optimalno je napraviti i limfnu drenažu.
Možete koristiti i Dermomasažer jer on daje optimalni pritisak i dodatne pogodnosti za najbolji konačni učinak.
mezoestetika-kavitacija

Mezoestetika

Beograd, Vračar, Mileševska 23 011 3442283 |
069 1113448 |
KAVITACIJA BEOGRAD Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna, bezbolna i efikasna redukcija lokalizovanih masnih naslaga što direktno rezultira smanjenjenjem obima tela. Niskofrekventni ultrazvučni talasi, usmereni na preciznoj dubini razbijaju masne ćelije bez oštećenja okolnog tkiva.
kozmeticki-salon-la-bella-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD Ultrazvuk je aparat koji daje veoma dobre rezultate u estetskoj medicini, kozmetičkim tretmanima (tretmani celulita, tretmani posle estetske hirurgije), fizikalnoj medicini i rehabilitaciji.
kozmeticki-salon-jefimija-kavitacija

Kozmetički salon Jefimija

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 231 011 2494683 |
064 3299529 |
KAVITACIJA BEOGRAD Prateći najnovija dostignuća i metode u tretiranju masnih potkožnih naslaga i celulita, u kozmetičkom studiju JEFIMIJA, radimo tretmane oblikovanja tela - precizno skidanje lokalizovanih masnih naslaga i celulita najsavremenijim aparatom koji koristi princip KAVITACIJE.
KAVITACIJA razgrađuje masne ćelije pretvarajući ih iz čvrstog u tečno stanje, omogućavajući njihovo izbacivanje iz organizma.
akademija-za-estetiku-i-kozmetiku-kavitacija

Akademija za estetiku i kozmetiku

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevica 98 011 3111199 |
065 2960007 |
KAVITACIJA BEOGRAD Probajte kod nas jedinstveni aparat LIPOCONTUR koji u sebi objedinjuje 5 funkcija.
Dupla kavitacija, radiotalasi za telo, LED terapija, vakum i magnetna terapija.
Mast iz oslobođenih masnih ćelija izliva se u obliku triglicerida u međućelijski prostor, gde se pod dejstvom enzima razgrađuje u glicerol i jednostavne masne kiseline.
U većini slučajeva obim tretiranog dela se smanji za 2 do 5 cm u prva tri tretmana.
Preporučena serija je od 6-8 tretmana kavitacijom, po regiji koja je ugrožena.
kozmeticki-salon-happy-lady-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
Tretman kavitacije podrazumeva ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.
Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.
Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 60min izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija ZAUVEK, a to se vidi po momentalnom smanjenju obima od oko 2-5 cm na mestima gde postoje naslage sala ili masni celulit.
„Glava" aparata po koži klizi preko nanetog kontaktnog gela, uz blago zujanje koje asocira na delotvornost, a osećaj toplote i relaksacije su jedine prateće „pojave".
Nakon kavitacije radi se limfna drenaza i vakum masaza.Potrebno je uraditi 5 do 10 tretmana.Tretmani se rade jednom nedeljno.
kozmeticki-salon-milena-kavitacija
KAVITACIJA BEOGRAD Kavitacija je metoda koja na odredjenoj frekfenci ultrazvuka uništava masne ćelije.
Kavitacija je apsolutni hit u tretiranju celulita i lokalizovanog masnog tkiva!
kozmeticki-salon-studio-m1-kavitacija

Kozmetički salon Studio M1

Beograd, Altina, Ugrinovacki Put 18 061 2331763
KAVITACIJA BEOGRAD Kavitacija je danas jedna od najpopularnijih metoda topljenja masnih naslaga sa tela.
U našem salonu možete dobiti ovaj tretman po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-la-la-lila-kavitacija

Kozmetički salon La La Lila

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1 011 2144502 |
069 2144502 |
cena: Cenovnik
KAVITACIJA SALON LA LA LILA Ultrazvučna kavitacija predstavlja jedan od najsavremenih tretmana namenjenih otklanjanju celulita i lokalizovanih masnih naslaga, koji garantuje redukciju i postepeno uklanjanje celulita, zatezanje kože i topljenje masnih naslaga na kritičnim delovima tela.
Ovaj postupak rešava problem celulita bez hirurške intervencije, a rezultati su vidljivi odmah posle prvog tretmana.
Ultrazvučna kavitacija je najsličnija mezoterapiji i po tom principu funkcioniše.
Za razliku od liposukcije ili zatezanja stomaka, možete se osloboditi celulita i masnih naslaga bez hirurške intervencije, odnosno opšte anestezije.
physical-&-soul-kavitacija

Physical & Soul

Beograd, Vračar, Mačvanska 36 060 7271071
KAVITACIJA PHYSICAL & SOUL Kavitacija sa eletrostimulacijom je tretman nisko frekvetnim ultrazvukom i predstavlja revolucionarnu tehniku za uklanjanje masnih naslaga i celulita.
Pod dejstvom ultrazvuka u masnim celijama zahvaljujuci precizno utvdenoj frekvenci i snazi ultrazvucnih talasa dolazi do stvaranja mehurića koji se u trenutku kada se nakupi dovoljna energija tope, praveci talas koji se širi unutar masne ćelije i dovodi do razgradnje masne celije (kao puter, koji zagrevate i on se pretvara u tečno stanje).
Time se trajno uništavaju masne čelije i smanjuje se njihov ukupan broj u tkivu.
Sadržaj masne ćelije se putem limfnog sistema odnosi iz medućelijskog prostora i dalje putem cirkulacije dolazi do jetre gde se masti razgraduju na isti način kao i masnoće unešene ishranom.
Neke fragmente razložene masnoće (lipoproteini) potrebno je potrošiti i putem fizicke aktivnosti i na taj način ih ukloniti iz cirkulacije.
kozmeticki-salon-iris-kavitacija

Kozmetički salon Iris

Beograd, Lazarevac, Milovana Lazarevića bb 011 8120577 |
064 1580825 |
KAVITACIJA SALON IRIS Tretman otklanjanj masnih naslaga kavitacije je potpuno bezbolan i a rezultati se vide već nakon prvog tretmana.
Ne ostavlja crvenilo, ožiljke ili otoke, nema nuspojava, kontraindikacije su svedene na minimum , pa se pacijent može odmah vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Zbog činjenice da se kavitacijom "razbijene masne celije iz organizma izlučuju putem limfnog sisema, nakon tretmana kavitacije vršimo tretman aparaturne limfne drenaže i vakum terapije.
Vec nakon prvog tretmana rezultati su vidljivi, gubi se od 2 do 5 cm u obimu.Tretman pocinje nanošenjem gela, a zatim se elektrodom prelazi preko mesta sa nagomilanim masnim naslagama.
Broj tretmana se individualno određuje sa konsultacijiom iskusnog kozmeticara.
Igubljena masa se ne vraca, jer se uništene masne celije ne regenerišu, te tako ne postoji opasnost od.
„jo-jo" efekta.
estetic-centar-valentina-kavitacija
KAVITACIJA ESTETIC CENTAR VALENTINA Veoma uspesna i bezbedna metoda u borbi protiv lokalizovanih masnih naslaga i celulita koja je sa razlogom veliki hit u svetu kao i kod nas.
Aktivnost koja se ovim aparatom vrsi na ljudski organizam moze se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije. Pruza odlične rezultate za jako kratko vreme i to sa zeljenih i kritičnih regija kao sto su butine , gluteus, “jahaće pantalone”, kolena , nadlaktice, stomak…kao i smanjenje celokupnog obima tretirane regije.
Tretmani su potpuno bezbedni i bezbolni i alternativa su hirurskoj liposukciji jer se u samo jednom tretmanu gubi 1-6cm u obimu, zavisno od godina i metabolizma klijenta kao i od tipa masnih naslaga.
kozmeticki-salon-adut-kavitacija

Kozmetički salon Adut

Beograd, Zvezdara, Milana Rakića 36 011 2411933 |
064 2612063 |
KAVITACIJA BEOGRAD - SALON ADUT Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl. Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.
Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom elimniniše iz tela.
pure-and-beauty-center-kavitacija

Pure and Beauty Center

Beograd, Palilula, Takovska 13/2 064 3003051
KAVITACIJA BEOGRAD - PURE & BEAUTY CENTER Kavitacija (Ultrazvučna liposukcija) je neinvazivna, bezbolna, sigurna i brza alternativna liposukcija korišćenjem ultrazvučnih talasa određene frekvence.
Ultrazvučni talasi prodirujući kroz kožu i delujući samo na masne ćelije u potkožnom tkivu omogućavaju nam da se zauvek oslobodimo masnih naslaga sa pojedinih delova tela, stomaka, bokova, nogu, i nadlaktica.
Talasi deluju isključivo na masne ćelije dok koža, krvni sudovi, nervi i mišići ostaju netaknuti.
U masnim ćelijama povećava se propustljivost ćelijske membrane pa masnoća izlazi u međućelijski prostor i tu se razlaže na glicerol i višemasne kiseline.
Glicerol koji je rastvorljiv u vodi prodire u cirkulaciju i organizam ga koristi za energiju za fizičke aktivnosti.
Može da se potroši i uz pomoć tretmana miostimulatora.
A nerastvorljive masne kiseline razgrađuju se pod dejstvom jetrenih enzima, prelaze u limfotok i eliminišu se iz organizma putem urinarnog sistema.
kozmticki-salon-beauty-secret-kavitacija
KAVITACIJA - BEAUTY SECRET ULTRAZVUCNA KAVITACIJA ima funkcije da : zamenjuje hirusku liposukciju, zateze opustenu kozu.
ubrza metabolizam, ubrza izbacivanje toksina i viska vode iz organizma, popravlja strije,opusta misice i smanjuje misicni bol, mrsavljenje celog tela ili dela tela,efektno resava problem celulita i opustenog stomaka posle liposukcije...PREDNOSTI Pouzdan i siguran tretman bez bola, crvenila ili vreline.
Ovaj aparat ne zahteva rigorozne dijete niti naporne treninge!
!
!
saloni-lepote-miss-kavitacija

Saloni lepote Miss

Beograd, Stari Grad, Vojvode Dobrnjca 46 011 3390136
KAVITACIJA BEOGRAD - SALON MISS - KAVITACIJA.
Kavitacija je jedini nehirurški, neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
Metoda koristi novopatentiranu ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specificnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu.
Tako usmerena energija talasa deluje isključivo na masne ćelije - membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tela.
Ultrazvučni talasi proizvode energiju (pritisak) zbog koje dolazi do formiranja mehurića vakuma koji se zbog brzine kretanja ultrazvuka i povećanja pritiska povećavaju i kada postignu svoju maksimalnu veličinu eksplodiraju unutar sebe i time proizvode jaku energiju (pritisak) na unutrašnje gasove, koja oštecuje membranu adipocita, na nacin da ona postaje porozna te otpušta masnoce koje se u adipocitu nalaze (masne kiseline - trigliceridi, holesterol i glicerin).
salon-lepote-lady-kavitacija

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799 |
011 3115917 |
KAVITACIJA - SALON LADY Kavitacija je nova metoda u savremenoj medicini kojom se za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela.
Pravo je otkriće za one koji žele skladno telo na što efikasniji i manje agresivan način.
Kavitacija koristi efekat niskofrekventnog ultrazvuka, čijim delovanjem dolazi do razgradnje masne ćelije (lipocita), odnosno do pucanja njene membrane i razlivanja u međućelijske prostore.
Nakon toga se pod delovanjem enzima razgrađuju, te se limfnim putem eliminišu iz tela (na identičan način kao i masnoća koju unosimo hranom).
estetik-studio-lira-kavitacija

Estetik studio Lira

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 149 060 4484433
KAVITACIJA - ESTETIK STUDIO LIRA Fenomen kavitacije na određenoj frekvenci ultrazvuka uništava masne ćelije.
kozmeticki-salon-estetic-star-kavitacija

Kozmetički salon Estetic star

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 27 011 2633434 |
069 638060 |
KAVITACIJA - ESTETIC STAR Kavitacija je pojam poznat u mehanici, a zasnovan je na fenomenu brze promene agregatnih stanja fluida.
elpida-laser-centar-kavitacija
KAVITACIJA - ELPIDA LASER CENTAR Neinvazivna estetsko-medicinska procedura kojom se uklanjaju masne naslage i preoblikuje telo.
salon-lepote-beauty-queen-m&m-kavitacija
KAVITACIJA - BEAUTY QUEEN M&M Kavitacija razgrađuje masne ćelije pretvarajući ih iz čvrstog u tečno stanje, omogućavajući njihovo izbacivanje iz organizma.
frizersko-kozmeticki-salon-bianca-kavitacija
KAVITACIJA - SALON BIANCA Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
studio-lepote-grace-kavitacija
KAVITACIJA - STUDIO LEPOTE GRACE Postoji dosta tretmana protiv celulita i ultrazvučna kavitacija je jedan od njih.
salon-lepote-l.a.-beauty-kavitacija

Salon lepote L.A. Beauty

Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 67 011 3650350 |
065 3650351 |
KAVITACIJA - SALON LEPOTE L.A.BEAUTY Kavitacija ili ultrazvučna liposukcija je neinvazivna potpuno bezbolna metoda kojom se otklanjaju masne ćelije.
kozmeticki-salon-nefertiti-spa-kavitacija

Kozmetički salon Nefertiti Spa

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 217 011 3139651 |
063 8935485 |
KAVITACIJA - NEFERTITI SPA Anticelulit program obuhvata: - Mezoterapija bez igala - Ultrazvucna liposukcija - kavitacija - Elektrostimulacija mišića - Preso terapija - limfna drenaža
epil-studio-kavitacija

Epil Studio

Beograd, Zemun, Štrosmajerova 9 063 1380099
KAVITACIJA - EPIL STUDIO Kavitacija je tretman koji uspešno koristimo za uklanjanje celulita i lokalizovanih masnih naslaga.
Danas se smatra jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću kojeg se uništavaju masne ćelije.
salon-lepote-my-little-secret-kavitacija
KAVITACIJA - MY LITTLE SECRET Kavitacija, radiotalasni ligting, presoterapija...
kozmeticki-salon-tutti-beauty-kavitacija
KAVITACIJA - TUTTI BEAUTY Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji.
Oblikuje telo bez anestezije, ožiljaka i nelagodnosti.
salon-lepote-baroque-kavitacija

Salon lepote Baroque

Beograd, Vračar, Koče Kapetana 16 011 2441010 |
069 2441010 |
KAVITACIJA - SALON LEPOTE BAROQUE Kavitacija po zonama - uklanjanje masnih naslaga i celulita.
kozmeticki-salon-bel-corpo-kavitacija
KAVITACIJA - BEL CORPO Ultrazvučna kavitacija traje 45 minuta sa limfnom drenažom, zato što se najbolji rezultati postižu kombinacijom sa drugim tretmanima.
studio-lepote-dve-mace-kavitacija

Studio lepote Dve mace

Beograd, Petlovo Brdo, Đuje i Dragoljuba 15 063 8245043
KAVITACIJA - DVE MACE Ultrazvučna kavitacija jedan je od savremenih tretmana namenjenih eliminaciji celulita i lokalizovanih masnih naslaga
gm-beauty-studio-kavitacija
KAVITACIJA - GM BEAUTY STUDIO Kavitacija je efiksan tretman protiv celulita.
lpg-lift-group-kavitacija

LPG Lift Group

Beograd, Vračar, Svetog Save 19/10 011 2420138 |
065 2424138 |
KAVITACIJA - LPG LIFT GROUP Revolucionarna metoda namenjena razgradnji i otklanjanju lokalizovanih masnih naslaga i tretiranju celulita.
Napokon mogu odahnuti svi oni kojima je do sada skalpel estetskih hirurga i klasična liposukcija bio jedini nacin da se prolepša fizicki izgled i reše problemi vezani za višak kilograma i patološke izmenjenosti kože - celulitis.
centar-za-negu-i-oblikovanje-tela-spa-sense-kavitacija

Centar za negu i oblikovanje tela SpaSense

Beograd, Savski venac, Kralja Milutina 47 011 3611451 |
063 258552 |
KAVITACIJA - SPASENSE Ultrazvučna liposukcija ili kavitacija je najnovija metoda brzog ukljanjanja celulita i masnih naslaga na stomaku, bokovima, kolenima, gluteusu i nadlakticama.
kozmeticki-salon-in-derma-kavitacija
KAVITACIJA - IN DERMA Kavitacija je tretman namenjen i ženama i muškarcima.
U zavisnosti od godina, statusa hormona, telesne građe masne naslage organizam taloži na različitim mestima.
perfecta-beauty-studio-kavitacija
KAVITACIJA - PERFEKTA BEAUTY STUDIO Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije.
estetic-studio-ognjanovic-kavitacija
KAVITACIJA - ESTETIC STUDIO OGNJANOVIĆ Kavitacija je metoda koja na odredjenoj frekfenci ultrazvuka, do sad neprimenjenog u oblasti estetske medicine, uništava masne ćelije.
frizersko-kozmeticki-salon-mladja-kavitacija

Frizersko - kozmetički salon Mlađa

Beograd, Palilula, Doktora Dragoslava Popovića 11a 011 3340645
KAVITACIJA - SALON MLAĐA Kavitacija je jedini nehirurški neinvazivni postupak koji doslovno uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima, nadlakticama i sl.
Kavitacija je aktivnost koja se vrši specijalnim uređajima na masno tkivo može se definisati kao lipoliza putem lokalne ultrazvučne kavitacije. Energija ultrazvučnog talasa se tokom tretmana koncentriše na tačno određenu dubinu u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Nakon zahvata površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon zahvata, te se stoga pacijent može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Nakon razaranja masnih celija, masnoća u obliku triglicerida odlazi u intersticijsku (međućelijsku) tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Važno je napomenuti da deo razgrađene masnoće putuje kroz organizam u vidu lipoproteina i mora da bude potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću; u suprotnom, opet će se nagomilati na drugim delovima tela. Kada se primenjuje kavitacija? Estetski tretman sa ultrazvukom posebno je namenjen: preoblikovanju lokalizovane masnoće (stomak, kolena, bokovi, zadnjica, ruke), smanjenju naslaga celulita, reaktivaciji lokalne cirkulacije i ishrane kože i poboljšanju kvaliteta kože i vezivnog potkožnog tkiva. Budući da organizmu treba vremena da preradi i eliminiše oslobođene masne kiseline, razmak između dva tretmana treba biti najmanje 7 dana. Vreme trajanja tretmana može biti različito. Koji rezultati se postižu? Najčešće je potrebno uraditi nekoliko tretmana iako su rezultati uglavnom vidljivi već nakon prvog, kada se gubi od 3 do 6 cm u obimu tretiranog dela tela. Preporučljivo je ponavjati tretman svakih mesec dana, kako bi se održao postignuti rezultat.
Back to Top