Keramičke pločice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Keramičke pločice Beograd
eurodom-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD EURODOM Cerim, Floor Gres, Rex, Appiani, Sicis, Vogue su imena iza kojih stoje decenije iskustva i stalnih inovacija u proizvodnji keramičkih pločica, granitne i bazenske keramike, ventilirajućih fasada, plivajućih podova i mozaik pločica.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanj
diplon-kupatila-keramicke-plocice-779402
KERAMIČKE PLOČICE - DIPLON KUPATILA Širok asortiman keramičkih pločica možete naći u Diplon kupatilu.
koral-salon-kupatila-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE - KORAL U našoj ponudi možete pronaći visoko kvalitetne pločice moderng dizajna i to po veoma povoljnim cenama i uslovima plaćanja.
ostrog-gradjevinski-materijali-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE OSTROG Veliki izbor domaće, italijanske i španske keramike.
enmon1-keramicke-plocice

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 011 2310846
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD ENMON Enmon u svojoj ponudi ima keramičke pločice. U našim salonima imate veliki izbor podnih i zidnih keramičkih pločica za kupatilo.
U salonima Enmona ćete sigurno pronaći keramičke plačice kakve ste oduvek želeli.
U ponudi su keramičke pločice sledećih proizvođača: AKGUN SERAMIK, ARGENTA CERAMICA, BALDOCER, ENMON BREND, FONTE BREND, GRUPO CERAMICHE GRESMALT, KAI KHAN ASPARUH, KALESERAMIK CANAKKALE, KERAMIKA A.D.
KANJIŽA, POLET-KERAMIKA, R.A.K.
CERAMICS DISTRIBUT, ZALAKERAMIA ZRT, ZORKA KERAMIKA.
Uz pomoć naših profesionalnih prodavaca izaberite i uskladite zidne i podne keramičke pločice i bordure koje idu uz njih.
Pravi izbor keramičkih pločica učiniće da Vaše kupatilo "zasija".
beogranit-keramika-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD SALON KERAMIKE BEOGRANIT Beogranit je mlada firma, savremenog načina poslovanja, sa inovativnim proizvodima keramike i kupatilskog nameštaja poznatih italijanskih brendova, inostranih i domaćih proizvođaca.
Iako pod ovim imenom postoji tek dve godine, za nama je duga tradicija i bogato iskustvo u ovoj sferi trgovine.U našim salonima možete naći širok dijapazon keramičkih pločica i granitne keramike, za najrazličitije namene i načine uređenja prostora.Kombinovani dezeni, slogovi i dimenzije keramike, uklopljene su, od strane našeg arhitekte, sa nameštajem u brojnim ambijentima, kako biste mogli najbolje sagledati proizvode i biti sigurni u svoj odabir.
gradjevinski-materijali-i-oprema-dzavic-keramicke-plocice

Građevinski materijali i oprema Džavić

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Kralja Aleksandra 561 011 7466426
KERAMIČKE PLOČICE DŽAVIĆ Bilo da vam trebaju zidne ili podne pločice, ili pak za spoljašnju upotrebu sigurrnismo da ćete kod nas naći sve po svojo meri i želji.
velog-keramicke-plocice

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE VELOG Veoma kvalitetne i moderne keramičke pločice iz proizvođača Novogres i Argenta iz Španije.
Neprevaziđen stil, visoki sjaj, otmenost i elegancija španske keramike, naišla je na veliko odobravanje naših kupaca, uz pažljivo birane serije i stilove, koje smo prezentovali u našem asortimanu.
Tu je I keramika Kanjiža sa veoma kvalitetnim keramičkim pločicama.
aqua-casa-keramicke-plocice

Aqua Casa

Beograd, Savski venac, Bulevar Vojvode Mišića 41 011 2650772
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD AQUA CASA U ponudi imamo najkvalitetnije keramičke pločice na tržištu.
domis-enterijeri-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI U ponudi imamo keramičke pločice domaćih i stranih renomiranih proizvođača.
mimaks-keramicke-plocice

Mimaks

Beograd, Zemun, Prvomajska 116c 011 2109618
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD MIMAKS MIMAKS KUPATILA DOO je preduzeće koje se bavi trgovinom ,vodovodnog i kanalizacionog materijala, elektromaterijala, alata, šrafovske robe, keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i ostale opreme za kupatila.Mogućnost prevoza nasim vozilima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.
all4home-inzenjering-servis-keramicke-plocice

ALL4Home - Inženjering servis

Beograd, Zemun, Karađorđev trg 1 011 2104999
cena: Cenovnik
Keramičke pločice Beograd.
U prodajnim salonima All4Home možete naći veliki asortiman uvoznih keramičkih pločica I klase po veoma povoljnim cenama.
Jedan od nosećih programa je program Gorenje keramike, koji sa preko 300 modela klasičnih podnih i zidnih pločica, dekor pločica i listela vrhunskog kvaliteta i dizajna čini lak izbor za Vaš dom.
Gorenje je osnovano 1950 godine u istoimenom seocetu u Sloveniji.
Novi proizvodi Gorenja su visoko kvalitetni, moderno dizajnirani, laki za upotrebu i ekološki.
U salonima je zastupljna i Keramin keramika, najvećeg beloruskog proizvođača izuzetnog svetskog renomea.
Keramin je najstariji proizvođač pločica u Belorusiji, koji je počeo sa proizvodnjom početkom XX veka i svake godine pojačava svoje pozicije na tržištu, povećava proizvodne kapacitete, jača poverenje potrošača i poslovni kredibilitet medju partnerima.
Španski proizvođač Keros je kompanija koja je osnovana 1994.godine.
Svojom brzom stopom rast postigli su ISO-9002 standard.
2002 godine postižu ISO-14001 standard za sisteme upravljanja životnom sredinom, a već 2003.godine postižu OXSAS-18001 standard za zdravlje i bezbednost u radu menadžmenta.
2007 godine Keros je uključen u priznati Evropski magazin Europe’s 500 među 500 vodećih kompanija u Evropi, koje imaju najveći nivo ekonomskog rasta.
market-parket-keramicke-plocice

Market Parket

Beograd, Zvezdara, Bul. kralja Aleksandra 638A 011 3478884
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD MARKET PARKET Market parket u svojoj ponudi ima italijansku keramika velikih formata.
ploca-doo-keramicke-plocice

Ploča doo

Beograd, Baćevac, Bratstva i jedinstva 75 011 8341505
KERAMIČKE PLOČICE.
Na našem stovarištu možete naći asortiman podnih i zidnih keramičkih pločica domaćih proizvođača ZORKA KERAMIKA i KERAMIKA KANjIŽA kao i pločice mnogih inostranih proizvođača iz Italije, Španije, Kine, Poljske, Česke.
bomax-keramicke-plocice

Bomax

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 3D 011 8035505
KERAMIČKE PLOČICE BOMAX S obzirom da u našem prodajnom asortimanu imamo samo robu visokog kvaliteta, odlučili smo se za Španske i Italijanske proizvođače pločica.
Svi renomirani proizvođači se nalaze upravo kod nas.
LOKACIJE
Prostorije obložene keramičkim pločicama mogu izgledati vrlo lepo i luksuzno. Ranije su se keramičke pločice koristile isključivo za oblaganje zidova i podova u kupatilu, međutim danas se keramičke pločice koriste za podove i zidove u ostalim prostorijama doma. Moderne keramičke pločice nastaju kao miks nove tehnologije, inovativnih predloga i tradicionalnih materijala. One mogu stvoriti predivne podne i zidne dekoracije u vašem životnom prostoru. Dizajneri savremenih keramičkih pločica nastavljaju da nas iznenađuju. Nove podne i zidne pločice izrađene su od eko prijateljskih materijala, zasnovane na novim idejama, sa uzbudljivim teksturama, završnim obradama i bojama, savršene za jedinstven dizajn i ukrašavanje enterijera. Savremene pločice stvaraju sjajan stil i odlične su za dnevne sobe, kuhinje, hodnike… One su veoma fleksibilne i veoma dekorativne. Veliki trend u svetu, jesu pločice koje imitiraju parket ili brodske podove. Ukoliko želite osećaj topline u svom domu, sada možete izabrati keramičke pločice koje izgledaju kao drvo.
Back to Top