Keramičke pločice Beograd

Registruj se
Prijavi se
Keramičke pločice Beograd
eurodom-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD EURODOM Cerim, Floor Gres, Rex, Appiani, Sicis, Vogue su imena iza kojih stoje decenije iskustva i stalnih inovacija u proizvodnji keramičkih pločica, granitne i bazenske keramike, ventilirajućih fasada, plivajućih podova i mozaik pločica.EURODOM se trudi da ispuni očekivanja klijenata razumevanjem njihovih potreba, ponudom odgovarajućih proizvoda, savetima i kvalitetnim servisom.
Obučeno osoblje će vam pomoći da lako nađete pravo rešenje za vas i da vaše novo kupatilo postane mesto opuštanja i uživanj
diplon-kupatila-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE - DIPLON KUPATILA Širok asortiman keramičkih pločica možete naći u Diplon kupatilu.
koral-salon-kupatila-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE - KORAL U našoj ponudi možete pronaći visoko kvalitetne pločice moderng dizajna i to po veoma povoljnim cenama i uslovima plaćanja.
ostrog-gradjevinski-materijali-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE OSTROG Veliki izbor domaće, italijanske i španske keramike.
enmon1-keramicke-plocice

Enmon

Beograd, Žarkovo, Ratka Mitrovića 153 011 2310846
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD ENMON Enmon u svojoj ponudi ima keramičke pločice. U našim salonima imate veliki izbor podnih i zidnih keramičkih pločica za kupatilo.
U salonima Enmona ćete sigurno pronaći keramičke plačice kakve ste oduvek želeli.
U ponudi su keramičke pločice sledećih proizvođača: AKGUN SERAMIK, ARGENTA CERAMICA, BALDOCER, ENMON BREND, FONTE BREND, GRUPO CERAMICHE GRESMALT, KAI KHAN ASPARUH, KALESERAMIK CANAKKALE, KERAMIKA A.D.
KANJIŽA, POLET-KERAMIKA, R.A.K.
CERAMICS DISTRIBUT, ZALAKERAMIA ZRT, ZORKA KERAMIKA.
Uz pomoć naših profesionalnih prodavaca izaberite i uskladite zidne i podne keramičke pločice i bordure koje idu uz njih.
Pravi izbor keramičkih pločica učiniće da Vaše kupatilo "zasija".
beogranit-keramika-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD SALON KERAMIKE BEOGRANIT Beogranit je mlada firma, savremenog načina poslovanja, sa inovativnim proizvodima keramike i kupatilskog nameštaja poznatih italijanskih brendova, inostranih i domaćih proizvođaca.
Iako pod ovim imenom postoji tek dve godine, za nama je duga tradicija i bogato iskustvo u ovoj sferi trgovine.U našim salonima možete naći širok dijapazon keramičkih pločica i granitne keramike, za najrazličitije namene i načine uređenja prostora.Kombinovani dezeni, slogovi i dimenzije keramike, uklopljene su, od strane našeg arhitekte, sa nameštajem u brojnim ambijentima, kako biste mogli najbolje sagledati proizvode i biti sigurni u svoj odabir.
gradjevinski-materijali-i-oprema-dzavic-keramicke-plocice

Građevinski materijali i oprema Džavić

Beograd, Kaluđerica, Bulevar Kralja Aleksandra 561 011 7466426 |
069 8211401 |
KERAMIČKE PLOČICE DŽAVIĆ Bilo da vam trebaju zidne ili podne pločice, ili pak za spoljašnju upotrebu sigurrnismo da ćete kod nas naći sve po svojo meri i želji.
velog-keramicke-plocice

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578 |
011 2575219 |
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE VELOG Veoma kvalitetne i moderne keramičke pločice iz proizvođača Novogres i Argenta iz Španije.
Neprevaziđen stil, visoki sjaj, otmenost i elegancija španske keramike, naišla je na veliko odobravanje naših kupaca, uz pažljivo birane serije i stilove, koje smo prezentovali u našem asortimanu.
Tu je I keramika Kanjiža sa veoma kvalitetnim keramičkim pločicama.
aqua-casa-keramicke-plocice

Aqua Casa

Beograd, Savski venac, Bulevar Vojvode Mišića 41 011 2650772 |
011 3694705 |
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD AQUA CASA U ponudi imamo najkvalitetnije keramičke pločice na tržištu.
domis-enterijeri-keramicke-plocice
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD DOMIS ENTERIJERI U ponudi imamo keramičke pločice domaćih i stranih renomiranih proizvođača.
mimaks-keramicke-plocice

Mimaks

Beograd, Zemun, Prvomajska 116c 011 2109618 |
064 6464103 |
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD MIMAKS MIMAKS KUPATILA DOO je preduzeće koje se bavi trgovinom ,vodovodnog i kanalizacionog materijala, elektromaterijala, alata, šrafovske robe, keramičkih pločica, granitne keramike, sanitarija, galanterije i ostale opreme za kupatila.Mogućnost prevoza nasim vozilima omogućava brzu i efikasnu uslugu cenjenim klijentima, što svakako ubrzava i pojednostavljuje proces rada.
all4home-inzenjering-servis-keramicke-plocice

ALL4Home - Inženjering servis

Beograd, Zemun, Karađorđev trg 1 011 2104999 |
011 6301662 |
cena: Cenovnik
Keramičke pločice Beograd.
U prodajnim salonima All4Home možete naći veliki asortiman uvoznih keramičkih pločica I klase po veoma povoljnim cenama.
Jedan od nosećih programa je program Gorenje keramike, koji sa preko 300 modela klasičnih podnih i zidnih pločica, dekor pločica i listela vrhunskog kvaliteta i dizajna čini lak izbor za Vaš dom.
Gorenje je osnovano 1950 godine u istoimenom seocetu u Sloveniji.
Novi proizvodi Gorenja su visoko kvalitetni, moderno dizajnirani, laki za upotrebu i ekološki.
U salonima je zastupljna i Keramin keramika, najvećeg beloruskog proizvođača izuzetnog svetskog renomea.
Keramin je najstariji proizvođač pločica u Belorusiji, koji je počeo sa proizvodnjom početkom XX veka i svake godine pojačava svoje pozicije na tržištu, povećava proizvodne kapacitete, jača poverenje potrošača i poslovni kredibilitet medju partnerima.
Španski proizvođač Keros je kompanija koja je osnovana 1994.godine.
Svojom brzom stopom rast postigli su ISO-9002 standard.
2002 godine postižu ISO-14001 standard za sisteme upravljanja životnom sredinom, a već 2003.godine postižu OXSAS-18001 standard za zdravlje i bezbednost u radu menadžmenta.
2007 godine Keros je uključen u priznati Evropski magazin Europe’s 500 među 500 vodećih kompanija u Evropi, koje imaju najveći nivo ekonomskog rasta.
market-parket-keramicke-plocice

Market Parket

Beograd, Zvezdara, Bul. kralja Aleksandra 638A 011 3478884 |
060 0333600 |
cena: Cenovnik
KERAMIČKE PLOČICE BEOGRAD MARKET PARKET Market parket u svojoj ponudi ima italijansku keramika velikih formata.
ploca-doo-keramicke-plocice

Ploča doo

Beograd, Baćevac, Bratstva i jedinstva 75 011 8341505 |
063 286548 |
KERAMIČKE PLOČICE.
Na našem stovarištu možete naći asortiman podnih i zidnih keramičkih pločica domaćih proizvođača ZORKA KERAMIKA i KERAMIKA KANjIŽA kao i pločice mnogih inostranih proizvođača iz Italije, Španije, Kine, Poljske, Česke.
bomax-keramicke-plocice

Bomax

Beograd, Kaluđerica, Smederevski put 3D 011 8035505 |
065 8035505 |
KERAMIČKE PLOČICE BOMAX S obzirom da u našem prodajnom asortimanu imamo samo robu visokog kvaliteta, odlučili smo se za Španske i Italijanske proizvođače pločica.
Svi renomirani proizvođači se nalaze upravo kod nas.
LOKACIJE
Prostorije obložene keramičkim pločicama mogu izgledati vrlo lepo i luksuzno. Ranije su se keramičke pločice koristile isključivo za oblaganje zidova i podova u kupatilu, međutim danas se keramičke pločice koriste za podove i zidove u ostalim prostorijama doma. Moderne keramičke pločice nastaju kao miks nove tehnologije, inovativnih predloga i tradicionalnih materijala. One mogu stvoriti predivne podne i zidne dekoracije u vašem životnom prostoru. Dizajneri savremenih keramičkih pločica nastavljaju da nas iznenađuju. Nove podne i zidne pločice izrađene su od eko prijateljskih materijala, zasnovane na novim idejama, sa uzbudljivim teksturama, završnim obradama i bojama, savršene za jedinstven dizajn i ukrašavanje enterijera. Savremene pločice stvaraju sjajan stil i odlične su za dnevne sobe, kuhinje, hodnike… One su veoma fleksibilne i veoma dekorativne. Veliki trend u svetu, jesu pločice koje imitiraju parket ili brodske podove. Ukoliko želite osećaj topline u svom domu, sada možete izabrati keramičke pločice koje izgledaju kao drvo.
Back to Top