Ketering Pančevo

Registruj se
Prijavi se
Ketering Pančevo
pekara-toma-ketering

Pekara Toma

Pančevo, Miloša Obrenovića 12 063 479026
KETERING PEKARA TOMA Slani i slatki zalogaji koji će oduševiti Vaše goste.
Kombinujte ukusne kanapee, korpice, rolate, slane torte, mini-sendviče, sitne kolače, salate i Tomine druge specijaltete.
Iznesite Vaše želje, a ljubazno osoblje će Vam pomoći da kreirate savršen meni.
Uživajte u omiljenim Tominim specijalitetima kada ste na poslu i kada god Vi to poželite.
Uvedite zdrave navike u Vašu svakodnevnicu ne propuštujući važne obroke zbog nedostatka vremena i prevelikog obima posla.
Doručkujte i skupite energiju za predstojeći radni dan ili se okrepite u popodnevnim časovima.
konoba-akustik-ketering
KETERING - KONOBA AKUSTIK Ukoliko organizujete proslavu van naše konobe, mi Vam možemo dostaviti hranu.
Ketering kuće nude svojim klijentima kompletnu organizaciju menija za sve vrste proslava. Tu spada pravljenje menija za venčanje, proslavu firme, promociju proizvoda, koktel, proslavu nove godine i sve druge svečanosti. Briga o posluženju može biti vaoma zahtevna i stresna. Zato se ketering kuće prema svom poslu odnose sa velikom pažnjom i profesionalnošću brinući o svakom detalju. Firme koje se bave keteringom imaju iskustva i zato će Vas posavetovati u izboru menija ako ste neodlučni, posavetovaće Vas koje količine hrane su Vam potrebne u odnosu na planirani broj gostiju. Ukoliko tačno znate šta želite da bude na Vašem meniju, ketering kuće će Vam izaći u susret i ispuniti Vaše zahteve. Oni drže do svog ugleda i brinu o svežini i kvalitetu namirnica od kojih spravljaju posluženje. Ketering kuće prate svetske trendove i uvek za Vas imaju nešto novo, što će obradovati vaše zvanice. Bićete mnogo opušteniji na Vašem slavlju kad znate da profesionalci brinu o hrani i posluženju. U zavisnosti od vrste posluženja, ono se služi na ovalima, u lepo dizajniranim posudama za razne vrste sosova i salata i u posebnim posudama za održavanje toplote za ona jela koja treba da ostanu topla sve vreme proslave.
Back to Top