Klima uredjaji Beograd

Registruj se
Prijavi se
Klima uredjaji Beograd
vaillant-klima-uredjaji

Vaillant

Beograd, Savski venac, Radnička 57 011 3540050 |
011 3540250 |
cena: Cenovnik
KLIMA UREĐAJI BEOGRAD VAILLANT U ponudi za Vas imamo klima uređaje vrhunskog kvaliteta.
klima-m-klima-uredjaji

Klima M

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 109a 011 3292283 |
011 2084650 |
cena: Cenovnik
KLIMA UREDJAJI BEOGRAD KLIMA M Osnovna delatnost firme Klima M je izvođenje termotehničkih instalacija kao i uvoz i prodaja opreme za klimatizaciju renomiranih firmi Mitsubishi Electric i Carrier.
U okviru svog programa posebno mesto zauzima VRF program klimatizacije.
steelsoft-klima-uredjaji

Steelsoft

Beograd, Zemun, Autoput za Novi Sad 71 011 3757555 |
011 3757107 |
KLIMA UREĐAJI BEOGRAD Preduzeće “Steelsoft” d.o.o.
osnovano je 1993.godine i glavna delatnost kompanije je uvoz i distribucija klima uređaja (split sistemi)i klimatizacionih sistema (komercijalni multisistem klima uređaja), te servis i ugradnja klimatizacione i ventilacione opreme.
Od samog starta pratili smo sopstveni razvojni koncept uvek poštujući potrebe tržista u skladu sa svim normama koje su prisutne u tom domenu.
Danas smo preduzeće komplementarnog tima saradnika koje je u stanju da odgovori na profesionalnom nivou svim Vašim zahtevima.
Izborili smo se za poziciju renomiranog poslovnog subjekta u području klimatizacije.
Lideri smo na tržistu Srbije i vodeći distributeri u regiji.
samsara-klima-uredjaji-klima-uredjaji
KLIMA UREĐAJI BEOGRAD SAMSARA KLIMA UREĐAJI Samsara se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem klima uređaja.
Prodaju klima uređaja i besplatan transport kurirskim službama vršimo na teritoriji cele Srbije i povezani smo u svim većim gradovima sa ovlašćenim servisima za ugradnju klima uređaja.
Naši serviseri poseduju dugogodišnje iskustvo iz oblasti klimatizacije i serviseranja klima sistema i spremni su da vrlo brzo otklone bilo koji kvar na uređaju, štedeći time Vaše vreme i novac.
tri-o-klima-uredjaji

Tri O

Beograd, Mladenovac, Kralja Petra I 344a 011 8244030
cena: Cenovnik
TRI O ARANDJELOVAC.
Preduzeće Tri O d.o.o, čija je osnovna delatnost trgovina belom tehnikom na veliko i malo, već više od 20 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije.
Zahvaljujući širokom asortimanu robe, sa više od 20.000 artikala u ponudi, kao i vrhunskoj usluzi, naša kompanija je stekla poverenje velikog broja potrošača.
Tri "O" ima u ponudi i klima uredjaje, marki (Tesla, Vox i Gorenje).
egal-team-klima-uredjaji

Egal Team

Beograd, Zemun, Slovenska 26 011 4082050 |
011 4081542 |
KLIMA UREĐAJI.
Klime LG, Galanz i Nordstar.
LG klime.
Antikorozivna zlatna zaštita, prirodno strujanje vazduha uz pomoć CHAOS SWING, bežični daljinski upravljač, automatski miran režim rada, zdravo umanjivanje vlažnosti, automatsko podešavanje krilaca u dva pravca, tajmer za podešavanje uključivanja i isključivanja tokom 24h.
Klima “Galanz” – split sistem.
Servis i rezervni delovi obezbedjeni u garantnom i vangarantnom roku Garancija 12 meseci a uz obavezan servis jednom godišnje garancija 36 meseci U cenu je uključen i set za priključenje (bakarne cevi sa izolacijom i kondenz crevo).
Nordstar 12000btu - Energetska klasa A R410, sa ugradnjom, garancija 2 god.
etaz-klima-uredjaji

Etaž

Beograd, Vrčin, Šumatovačka 2 011 8053979
KLIMA UREĐAJI.
U ponudi su: Klima uređaji - split sistemi, Klima uređaji - inverterski, Komercijalni klima uređaji, VRF klima sistemi i oprema za klima uređaje.
Brendovi za klima uređaje su Galanz, Favorit BTU i LG E-ESH.
Od brendova za klima uređaje - inverterske nudimo inverter Favorit BTU, LG Inverter - ARTCOOL klima uređaj visoke energetske efikasnosti sa: antialergijskim i antivirusnim filterom, plazma filterom, funkcijom automatskog čišćenja, Standard Inverter V sa niskom potrošnjom energije i antibakterijskim filterom za vazduh, micro filterom za prašinu ima najvišu energetsku efikasnost, savršenu zaštita zdravlja, brzo i lako se instalira, LG klima Eco Plus inverter ima najvišu energetsku efikasnost, BLDC motor, ventilator sa zakrivljenim elisama, filter za dvostruku zaštitu, Jet Cool, dvosmerna krilca.
Brza i jednostavna ugradnja, LG Athena Inverter V je stilizovan, tih i ekološki klima uređaj.
Pored stilizovanog dizajna, LG Athena Inverter je osmišljen da obezbedi potpuno rešenje za klima uređaj.
Karakteriše ga visoka energetska efikasnost, unapređen sistem za filtraciju i nečujan rad.
Komercijalni klima uređaji marke LG Single split sistemi i LG Multi split sistemi.
MultiV seriju VRF klima uređaja odlikuje efikasan sistem koji nudi izuzetnu uštedu energije, jednostavnu i laku instalaciju, i povezivanje sa različitim tipovimma unutrašnjih jedinica, što dizajniranje i postavljanje sistema čini jednostavnijim.
Serija Multi V proizvedena je specijalno za veće objekte i objekte visokogradnje.
Kapaciteti spoljašnih jedinica su u rasponu snage od 12 kW do 250 kW.
Spoljašnje jedinice se mogu modularno povezivati.
LG Vam je omogućio da klimatizujete svoj prostor u stilu, ponudom unutrašnjih jedinica sa ogledalom, sa uređajima kao umetničko delo, sa plafonskim, kasetnim, podnim unutrašnjim jedinicama koje se mogu besprekorno uklopiti u Vaš prostor.
LG LOW STATIC DUCT: Sa vertikalnom visinom od samo 19 cm ova kanalska jedinica je namenjena za ugradnju u spuštene plafone u prostorima kao što su hotelske sobe, holovi, rezidencije i drugi prostori gde jedinice moraju biti prikrivene.Raspoloživi pad pritiska ventilatora u ovim kanalskim fan coil uređajima se lako kontroliše pomoću žičnog kontrolera (0-50 Pa).
Pomoću njega se raspoloživi pad pritiska može fino podešavati prema potrebama.
Unatoč povećanju maksimalnog raspoloživog pada pritiska, nivo buke je smanjen.
LG HIGH STATIC DUCT: Ove kanalske jedinice u ponudi imaju različite kapacitete, od 2,2 do 28 kW i namenjene su za potrebe etažne ili individualne klimatizacije za ugradnju u spuštene plafone u prostorima kao što su hoteli, restorani, konferencijske sale, holovi, rezidencije, zgrade koje imaju mnogo soba i drugi prostori gde jedinice moraju biti prikrivene.
LG kasetna jedinica koristi se u komercijalne svrhe.
Može se instalirati u različitim prostorima kao što su hoteli, restorani, kancelarije, sale za sastanke i dr .
Odlikuje je lep spoljašnji izgleda i mnogo naprednih funkcija.
Ima četiri otvora za usmeravanje vazduha u svim pravcima i na taj način može rashlađivati širok prostor.
Ovaj inverter ima najmanje dimenzije i najkompaktniji dizajn na svetu koji je baziran na trodimenzionalnom CAD i CAE kompjuterskom sistemu, tako da zauzima mali prostor.
LG Console konzolni fan coil uređaj: Nove konzolne jedinice dizajnirane su da obezbede maksimalnu funkcionalnost u kombinaciji sa modernim i atraktivnim izgledom.
Ovaj uređaj ima mogućnost različitog usmeravanja vazduha.
Kod hlađenja klapne su okrenute prema gore kako bi usmeravale hladan vazduh prema gore, dok kod grejanja topao vazduh se usmerava na dole kako bi se postigao što bolji balans u prostoru.
Ekskluzivna funkcija pročišćavanja prostora i lakoća upotrebe čine ovaj uređaj savršenim za sve vrste prostora, domove, poslovne prostore, kancelarije i ugostiteljske objekte. Oprema za klima uređaje podrazumeva Creva za odvod kondezatora i nosače za klime.
Back to Top