Klizni plakari Beograd

Registruj se
Prijavi se
Klizni plakari Beograd
Svi mi imamo previše garderobe i nemamo mesta za nju.
Izaberite klizni plakar za svoju sobu i spakujte sve na jedno mesto. Američki plakari su pravi izbor za sve žene i njihove stvri... Nemojte se dvoumiti nego nadjite ugradni ormar u nekom od salona nameštaja u Beogradu.
Odložite stvari koje trenutno ne nosite i napravite mesta za sve ostalo...
Nadjite odgovarajući klizni plakar ili nadjite majstora da Vam ga napravi po sopstvenim željama.
Beograd makar ima prednost da ima u ponudi šta god Vam je potrebno!
namestaj-sb-alsan-klizni-plakari
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD SB ALSAN Opremite Vaš dom kvalitetnim i povoljnim nameštajem, koji možete naći u nekim od naših prodajnih salona.
Klizni plakari su nezaobilazni deo svakog porodičnog doma.
Izuzetno su praktični, lepi, moderni i što je najbitnije prostrani.
drvoprof-plus-klizni-plakari

Drvoprof plus

Beograd, Mali Mokri Lug, Bulevar kralja Aleksandra 499 011 2892902
KLIZNI PLAKARI DRVOPROF PLUS
urban-line-klizni-plakari-242893
KLIZNI PLAKARI - URBAN LINE Klizni plakari za dečije sobe brenda CILEK.
Visokokvalitetan nameštaj sjajnog dizajna.
namestaj-cane-klizni-plakari

Nameštaj Cane

Beograd, Leštane, Kruzni put 216 011 8030818
cena: Cenovnik
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD NAMEŠTAJ CANE Klizni plakari su neizostavni deo svakog savremenog doma, kako zbog svog modernog dizajna, tako i zbog ogromnog prostora za skladištenje stvari koji pružaju.Pružamo vrhunsku uslugu pri odabiru nameštaja.
Pri izradi pločastog nameštaja, naši stručnjaci dolaze da vide i premere prostor, kao i da pomognu davanjem saveta i ideja.
Veliki broj naših zadovoljnih korisnika dokazuje da proizvodimo nameštaj za sve generacije.
Proverite i Vi.
salon-namestaja-linea-milanovic-klizni-plakari
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA LINEA MILANOVIĆ Klizni plakari ili, kako ih često nazivaju američki plakari predstavljaju jedan od najčešćih načina organizacije odlaganja u stambenom prostoru.
Ugradnjom praktičnih kliznih mehanizama različitih vrsta klizni, tj američki plakari po meri, pored ispunjavanja svoje praktične namene odlaganja, takođe ispunjavaju i visoke estetske standarde, pogotovu prilikom korišćenja takozvanih sakrivenih sistema koji omogućuju izradu kliznih krila velike sirine i visine, bez vidnih aluminijumskh ramova i drugih konstruktivnih elemenata.
arcus-proizvodnja-namestaja-klizni-plakari
KLIZNI PLAKARI BEOGRAD ARCUS U ponudi imamo klizne plakare koji će se uklopiti u svaki enterijer.
vil-dizajn-klizni-plakari

Vil Dizajn

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14l 069 2117741
KLIZNI PLAKARI - VIL DIZAJN Vil Dizajn izrađuje klizne plakare po meri prvoklasnog kvaliteta.
stolarija-god-klizni-plakari

Stolarija GOD

Novi Beograd, Antifašističke borbe 21a 011 2581323
cena: Cenovnik
Klizni plakari.
Izrada i ugradnja.
PLAKARI SA KLIZNIM VRATIMA.
Prilikom planiranja opremanja enterijera, posebnu pažnju treba posvetiti ekonomičnom i racionalnom iskorišćenju prostora u skladu sa potrebama korisnika.
Plakari sa kliznim vratima, koji se još nazivaju i "američki plakari", omogućavaju maksimalno iskorićenje prostora jer mogu da se prostiru od zida do zida, od poda do plafona.
Ključ dobre organizacije unutrašnjeg prostora leži u tome da se prema potrebama korisnika plakara pravilno odredi broj polica, fioka, garderobnih šipki i prostora predviđenih za specijalne namene (odlaganje usisivača, daske za peglanje, sefa...).
Garderobni liftovi, držači pantalona i kravata, nosači cipela i oprema takođe može da u priličnoj meri olakša manipulaciju plakara.
Veoma važan funkcionalno-estetski element ovih plakara su klizna vrata.
Izrađena su od aluminijuma što sistemu daje lakoću, a klizni mehanizmi su sa točkićima i usporivačima, a to obezbeđuje bešumnost pri radu.
Manipulacija kliznim vratima veoma jednostavna i laka.
Prednost plakara sa kliznim vratima je takođe u tome što za frontove se može odabrati i kombinovati veoma veliki broj materijala, boja i dezena.
Najčešće je to univer, bojeno ili peskirano staklo, ogledalo, eko kože i drugi.
Plakari sa kliznim vratima su već dokazali svoju praktičnost i funkcionalnost, tako da danas se sve više grade stanovi sa već predviđenim prostorom za ugradne plakare sa kliznim vratima.
xylon-namestaj-klizni-plakari

Xylon nameštaj

Beograd, Stari Grad, Karadjordjeva 69 011 2622010
PLAKARI.
Sve te stvari... Imate previše odeće, cipela, modnih detalja, ali Vam nedostaje savršen plakar?
Osmislićemo plakar po meri, tako da bude funkcionalan i odražava Vas životni stil.
Bez obzira da li se odlučite za plakar sa klasičnim otvaranjem vrata, klizni plakar ili garderober, možete birati materijale kao i boje, a što je najvažnije, unutrašnjost plakara možete prilagoditi Vašim potrebama.
Kombinovanje raznih unutrašnjih komponenti kao sto su police, fioke, lift za garderobu, šipke za garderobu, držači za pantalone i ostale opreme osiguraće savršen red u plakaru.
agacija-klizni-plakari

Agacija

Novi Beograd, Tošin bunar 232g 011 3190974
KLIZNI PLAKARI AGACIJA Ako je prostor mali , pravo rešenje za vas je plakar sa kliznim vratima.
Na taj način neće vam biti potreban dodatni prostor za otvaranje vrata, a izbor kliznih mehanizama prepuštamo Vama.
Naravno, moguće je kombinovati i različite materijale, tako da mozete dobiti plakar na kome su vrata sa ogledalom ili staklom kombinovana sa univerom ili MDF-om.Možemo aplikovati Vašu omiljenu fotografiju ili poster, ili uraditi graviranje motiva koji se Vama dopada.
Klizni (američki) plakari predstavljaju sastavni deo savremenog doma. Pružaju mogućnost da se prostor maksimalno iskoristi od poda do plafona. Američki plakari su se, zbog svoje prostranosti i praktičnog dizajna, veoma brzo probili na naše tržište. Predstavljaju veoma praktično i moderno rešenje za svaki topli dom. Pored elegantnog izgleda, oni nude i ogroman prostor za odlaganje stvari. Plakari po meri čine vaš dom funkcionalnijim i lepšim za život. Ukoliko žetlite da se rešite hroničnih problema u vidu nedostatka prostora za odlaganje garderobe i drugih sezonskih stvari, odnosno ako Vam treba mesto na koje možete da okačite neki komad odeće, izrada američkih plakara po meri predstavlja idealno rešenje.
Back to Top