Knjižare za školski pribor Beograd

Registruj se
Prijavi se
Knjižare za školski pribor Beograd
Knjižare za školski pribor u Beogradu nude na jednom mestu sve što Vašem đaku treba.
Deo spiska pribora za školu: torba za školu ili ranac, pernica, gumice, olovke, drvene bojice, flomasteri, penkalo, lenjiri, trouglovi, šestar, vodene boje, tempere, uglomer, rezač, hemijske olovke, sveske, blok za likovno, uvijači za sveske i knjige, kolaž papir, lepak za papir, makaze, plastelin.
Ako smo nešto zaboravili najbolje je da odete u neku od beogradskih knjižara za školski pribor jer tu ima sve za školu!
U knjižari ćete to videti i setićete se da kupite.
Knjižare za školski pribor u Beogradu žele da im se kupci uvek vraćaju i stoga se trude da budu konkurentne sa povoljnim cenama školskog pribora, a pri tom održavaju kvalitet i nude robu koja se dobro prodaje i kojom su kupci zadovoljni!
Knjižari će Vam rado preporučiti šta da kupite ukoliko ste neodlučni pri izboru neke od stavki sa spiska pribora za školu za vašeg đaka!
knjizara-tell-me-knjizare-za-skolski-pribor

Knjizara Tell Me

Beograd, Stari Grad, Vase Čarapića 10 011 3286764
Knjižare za školski pribor.
Školski pribor za Vašu decu.
Školski pribor i Đačka oprema, za osnovnu i srednju školu, fakultet i hobi.
Pernice i rančevi.
Slikarski materijal i pribor.
Veliki izbor pribora za tehničko crtanje.
Nudimo: Spirit torbe i rančevi, katalog Statovac, Target rančevi.
Nudimo kompletan školski pribor.
Osnovna odlika mu je odličan odnos cene i kvaliteta.
Brendovi koje imamo u ponudi odlikuju se veoma konkurentnom cenom, ali i visokim kvalitetom i funkcionalnošću.
Pored uvoznih programa brendova: Centropen, School Line, Monti, Milan, Karton P+P, Koh i Noor.
U ponudi imamo i proizvode Maped, Staedtler po povoljnim cenama. Rančevi i torbe Kao zastupnici renomiranih svetskih proizvođača za školski pribor, Tell me d.o.o.
posebnu pažnju stavlja na kvalitet, raznovrsnost i cenu. Skolski pribor U našem asortimanu možete pronaći školske torbe, vodene bojice, tempere, plastelin, sveske, šestare, u svako doba godine po veoma povoljnim cenama. Moguće su rezervacije i porudžbine većih količina, kao i distribucija školama kao i razni načini plaćanja.
knjizara-riznica-knjizare-za-skolski-pribor

Knjižara Riznica

Beograd, Voždovac, Ustanička 204a 011 3474587
Knjižare za školski pribor.
Knjižara “Riznica” nalazi se na teritoriji opštine zvezdara u ustaničkoj 204a.
Karakteriše je ljubaznost vlasnika, koji već petnaset godina pokušavaju da svakodnevno izađu u susret svojim klijentima, čije je zadovoljstvo kupovinom njihov osnovni cilj.
Najveću pažnju poklanjamo željama najmlađih, te smo za njih obezbedili sve od kvalitetnog školskog pribora do igračka i dečijih knjiga.
Naravno, nismo zapostavili ni odrasle, jer se na našim policama nalazi široka paleta proizvoda od kancelariskog materijala do galerijske robe i poklona za slave i rođendane. Sa uživanjem savetujemo svakog mališana oko izbora poklona za prvu simpatiju, rođendan najboljeg druga ili oproštaj od učiteljice, a oni nam svoju zahvalnaost vraćaju tako što uvek imaju potrebu da svrate u “ riznicu”. Od velikog broja artikala koji se nude u našoj knjižari izdvajamo: kvalitetan školski pribor (uvozne sveske na 80gr/m2 papiru, kvalitetani blokovi za crtanje, veliki izbor grafitnih olovki, pisaći pribor, penkala, piši-briši olovke, gumice, rezači, šestari, obični i fleksni lenjiri, plastelin, glina, beolin, paste za modeliranje, tempere, vodene i voštane boje, suvi i uljani pastel, ugljen za crtanje, hamer, karton u boji, kolaž papir, rebrasti kartoni, testovi, vežbanke, radni listovi, atlasi, globusi, lupe, pernice, anatomski školski rančevi, rančevi za starije šake) knjige za decu (enciklopedije, rečnici, lektira, dečiji romani, poezija za decu, slikovnice, bojanke, slikovnice sa nalepnicama, knjige sa modelima za isecanje) igračke za decu (društvene igre, kvizovi, kocke za slaganje, puzzle od 30-3.000 delova, puzzle od drveta, bebeći program od drveta, plišane igračke, didaktičke igračke, lutke, setovi za devojčice, lopte, reketi, hula-hop obruči, autići, kostimi za maskenbal) kancelarijski materijal (police za dokumenta, plutane table svih dimenzija, bele magnetne table svih dimenzija, bušači i heftalice, kartonske i pvc fascikle, u i l folije, registratori, termo i faks rolne, blokovska roba-računi, otpremnice, poslovne knjige-edi, kepu, kif, kuf,kir) galerijska roba (ramovi za slike, lampe, šoljice za kafu i čaj, ukrasni tanjiri, zidni i stoni satovi) čestitke (za rođenje, rođendane, krštenje, punolestva, diplomiranja, venčanja, godišnjice, odlazak u penziju, izjavljivanje ljubavi ili zahvalnosti) za pakovanje poklona (ukrasni papiri, folije, celofan, mašnice, ukrasne kutije i kese) knižara “riznica” nudi vam i usluge fotokopiranja u koloru i crno-belo do a3 formata, štampanje sa flesha i spiralni povez fotokopiranog ili štampanog materijala.
knjizara-carobni-kutak-knjizare-za-skolski-pribor

Knjižara Čarobni Kutak

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 183 011 2413491
Knjižare za školski pribor.
Knjižara čarobni kutak osnovana je u aprilu 2007 godine i od tada se trudimo da svojim prijatnim ambijentom, asotimanom i ljubaznim osobljem iznami osmeh i ulepša dan kako najmlađim tako i najstarijim kupcima.
Knjižara nudi roditeljima mogućnost da na jednom mestu pronađu sve što im je potrebno za njihovog školarca, a firmama mogućnost kupovine kancelarijskog materijala (fascikle, registratori, obrasci...). U našoj ponudi nalazi se veliki izbor školskih torbi, rančeva, pernice santoro- gorjuss, target, puls connect i druge kvalitetne robne marke. Osnovci, srednjoškolci i studenti imaju veliki izbor kvalitetnih i brendiranih svesaka sa raznim motivima (sajdermen, gorjus, frozen, target...), gumice, bojice, lenjire, šestare, penkala (maped, staedtler, uni, stabilo, pilot i drugi).
knjizara-belinea-knjizare-za-skolski-pribor

Knjižara Belinea

Beograd, Filmski grad, Veljka Petrovića 86v 011 2380526
Knjižare za školski pribor.
Knjižara za školski pribor u Filmskom gradu.
Veliki izbor svesaka sa tankim i tvrdim povezom, veliki izbor pernica, olovaka, gumica, flomastera, markera.
Sav školski pribor na jednom mestu u knjižari Belinea.
Imamo i rančeve i torbe za školu za devojčice i za dečake, rančeve sa točkićima za mlađe đake.
Imamo sav prateći materijal za školu, opremu za likovno, makaze za decu, kolaž papiri, lepkovi za papir.
Dođite u Belineu i opremite đaka.
trefolino-knjizare-za-skolski-pribor

Trefolino

Beograd, Stari Grad, Terazije 23 011 3333728
Knjižare za školski pribor.
Školski pribor: Boje za crtanje, Olovke i mine, Markeri i Flomasteri, Gumice i rezači, Hemijske i ukrasne olovke, Blokovi za crtanje, Makaze, Pečati, Šestari i lenjiri, Plastelin i glina, Ostalo, Sveske, fascikle i spomenari, Papirna galanterija.
Rančevi i pernice: Frozen, Princess Sofia, Winx, Monster High, Fairies, Planes, United Colors of Benetton, Star Wars, Hello Kitty, Transformers, Football, Minions, Kordata, Pony, Barbie, Spiderman, Hot Wheels, Explore, Peppa, Angry Birds, Minnie Mouse, Ninja Turtles.
aksa-kids-mega-store-1-knjizare-za-skolski-pribor

Aksa Kids Mega Store

Beograd, Krnjača, Zrenjaninski put 28 011 3318590
KNJIŽARE ZA ŠKOLSKI PRIBOR BEOGRAD AKSA KIDS STORE Jedna od najboljih stvari koje možete da učinite za vaše dete jeste da mu još od najranijih dana probudite ljubav prema čitanju.
Zato su tu knjige za decu uz koje konstantno možete razvijati tu lepu naviku kod mališana.
Knjige za decu po svom sadržaju odgovaraju svakom uzrastu, od prvih knjiga pa do knjiga za školarce.
Uz knjige za decu iz Aksinog bogatog asortimana mališani će zavoleti čitanje i zaista uživati u njemu.
Pribor za školu može se nabaviti u knjižarama koje su specijalizovane za to. Knjižare za školski pribor bave se maloprodajom školskog pribora. Kada se približava nova školska godina, ali tokom cele godine, nabavka pribora za školu je briga mnogim roditeljima. Razmišljaju gde da nabave kvalitetan školski pribor za svog đaka. Takođe roditelji brinu i o tome šta je sve detetu potrebno, jer kako dete odrasta, potrebe su veće i spisak je duži. Pošto ima puno stavki roditelji gledaju i kako da uštede pri kupovini školskog pribora u knjižaram i da detetu ne kupuju ono što mu nije neophodno za tu školsku godinu. Isto tako, ne bismo Vam preporučili da Vam štednja pri kupovini pribora za školu bude jedini imperativ. To je iz razloga što nekvalitetan školski pribor iako je jeftiniji, na kraju može da ispadne skuplji. Na primer, svi smo bar jednom kupili ili dobili negde drvene bojice koje je nemoguće zarezati. Koliko god da režete bojice se lome, na kraju odustajete, bacate celo pakovanje i pamtite da više ne kupujete tu marku. Međutim, cena školskog pribora može biti merilo kvaliteta, ali i ne mora, to jest ne mora da znači ako je nešto najjeftinije da nije kvalitetno. Knjižare za školski pribor zato se trude da svojim kupcima ponude samo kvalitetnu robu, kako bi im se zadovoljni kupci uvek vraćali, a iz prodaje eliminišu ono za šta otkriju da nije kvalitetno. Ljubazno osoblje u knjižarama za prodaju školskog pribora će Vam i samo dati preporuku šta da izaberete ako hoćete i kvalitet i da uštedite, ili će Vam reći šta se najviše prodaje.
Back to Top