Knjižare za udžbenike Beograd

Registruj se
Prijavi se
Knjižare za udžbenike Beograd
knjzare-za-engleski-jezik-oxford-centar-knjizare-za-udzbenike

Knjižare za engleski jezik Oxford Centar

Beograd, Stari Grad, Dobračina 18a 011 2631947
Specijalizovana knjižara za engleski jezik.
Knjižara Oxford Centar osnovana je 1991.godine u Beogradu kao prva privatna specijalizovana knjižara strane knjige kod nas.
Ponudu naše knjižare čini bogat izbor ELT programa poznatih britanskih izdavača: Express Publishing, Richmond Publishing, Longman, Marshall Cavendish ELT, Collins Cobuild, Summertown Publishing, Harper Collins i drugi, za učenje i nastavu engleskog jezika, kao i stručne konsultacije o nastavnom materijalu i programima.
Od oktobra 2008.godine sva izdanja i konsultacije mogu se dobiti i u novootvorenoj knjižari Oxford Centar u Nišu.
Oxford Centar je poznat po svom vizionarskom pristupu nastavi engleskog jezika praćenjem novih trendova kao i praktičnim usvajanjem originalnih ideja i inovativnih metodologija.
Koristeći svoja znanja i iskustva Oxford Centar selektivno bira i uvodi ekskluzivne udžbenike odlično prilagođene potrebama našeg tržišta.
Početkom 90-tih godina Oxford Centar je, paralelno sa ekspanzijom ELT programa Oxford University Press-a, doveo ovog izdavača i na srpsko tržište.
Tada je ova izdavačka kuća ponudila atraktivne udžbenike za koje se ni danas, više od 15 godina nakon njihovog objavljivanja, i pored toga što su izgubili na aktuelnosti ne može reći da su izgubili na kvalitetu.
Ostajući u glavnom toku, Oxford Centar se 90-tih okrenuo Longmanu, čiji su programi tada dobili jednu sasvim novu komponentu u smislu komunikativnosti.
Međutim, vremenom je ova izrazita težnja ka komunikativnosti dovela je do sve većeg smanjivanja tekstualnih delova udžbenika, čime je polaznicima uskraćeno usavršavanje u dve veoma važne jezičke veštine - čitanju i pisanju.
Ovi udžbenici su dobro primljeni kod nas ali se postepeno pojavio novi problem – i pored svih dobrih strana, oni su nedovoljno podupirali novonastali nivo znanja kao je posledicu sve veće upotrebe engleskog jezika.
Odatle je proizašla snažna potreba za novim, bogatijim i zahtevnijim udžbenicima za polaznike svih uzrasta.
Procenivši ovu potrebu na vreme Oxford Centar je odlučio da na početku novog milenijuma uvede novog britanskog izdavača Express Publishing.
Prema našem iskustvu ovo su do sada lingvistički i metodološki najkompletniji i tehnički najopremljeniji udžbenici na našem tržištu.
Danas se u ponudi Oxford Centra nalaze i najnovija izdanja britanskih kuća Marshall Cavendish ELT, Richmond Publishing, Collins Cobuild, Summertown Publishing i Harper Collins.
Knjižara Oxford Centar odobrava popuste za škole stranih jezika za sve nabavke preko 10 kompleta udžbenika ili 10 komada rečnika ili gramatika.
Svi polaznici škole Oxford Centar imaju 10% popusta na sva izdanja u knjižari Oxford Centar.
Sezonski popusti u knjižari Oxford Centar: jesenji – sajamski (tokom beogradskog sajma knjiga), novogodišnji (tokom decembra), prolećni (tokom prolećnog raspusta) i letnji (tokom jula).
knizara-educational-centre-knjizare-za-udzbenike

Knižara Educational Centre

Beograd, Savski venac, Kneza Miloša 17 011 3241922
Educational Centre je kompanija koja se bavi uvozom i distribucijom strane knjige.
Deo smo lanca sličnih kompanija u jugoistočnoj Evropi, sa sedištem u Grčkoj i više od 20 knjižara u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji, Moldaviji, Albaniji i Crnoj Gori.
U Beogradu radimo od januara 2002.godine.
Trenutno imamo najveći izbor udžbenika, rečnika i pratećeg materijala za učenje i predavanje 6 stranih jezika – engleskog, nemačkog, španskog, italijanskog, francuskog i grčkog.
Educational Centre je ekskluzivni distributer za Srbiju sledećih izdavačkih kuca: Hueber Verlag, Alma Edizioni, McGraw Hill ELT, Heinle Cengage i distributer najvećeg francuskog izdavača u oblasti knjiga za učenje francuskog jezika – Hachette.
Distributeri smo i sledećih izdavačkih kuća: za nemački jezik - Duden, Langenscheidt, za engleski jezik - Richmond i Garnet Education, za italijanski jezik - Bonacci Editori, Guera Edizioni i Edilingua, a za španski jezik - SGEL.
Back to Top