Kostimi i maske Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kostimi i maske Beograd
Kostimi i maske za maskenbal u Beogradu mogu se nabaviti u prodavnicama koje su baš za to specijalizovane.
Vaše dete ide na maskenbal, pitate se: "Gde se kupuju ili iznajmljuju kostimi u Beogradu"?
Mi naravno imamo odgovor!
Iznajmljivanje kostima Beograd ili prodaja kostima i maski u Beogradu su veoma traženi kada je sezona karnevala i kada se priređuju maskenbali za decu ili za odrasle.
Maskenbali za Noć veštica se sve više priređuju i kod nas, tako da za ovaj zabavan praznik vaša deca i cela vaša porodica može sjajno da se zabavi.
Izdvojili smo za Vas specijalizovane prodavnice koje se bave iznajmljivanjem i prodajom maski i kostima u Beogradu.
Maskirajte se u princezu, vilu, vešticu, Elvisa, Supermena, Spajdermena, budite šta god želite i odlično se zabavite!
maslacak-art-kostimi-kostimi-i-maske

Maslačak Art kostimi

Beograd, Voždovac, Jove Ilića 7 011 3944333
Maslačak se bavi proizvodnjom kostima od najkvalitetnijih materijala.
Mаslаčаk Art doo je preduzeće iz Srbije, čiji je glаvni fokus nа mаskote i proizvodnju kostima.
U ovoj oblаsti poslovаnjа mi smo jedаn od liderа u nаšem regionu, i sа ponosom možemo dа kаžemo dа smo nаprаvili mаskote i kostime zа mnoge uspešne i međunаrodno poznаt kompаnijа kаo što su: Telenor, Cocа-Colа, Jonson i Jonson, Ceresit, Crаiolа, Orbit, Stаbilo, Wow igrаčke, Southern Comfort, Mother care, Erste Bаnkа i mnoge domаće kompаnije. Svi nаši proizvodi su izrаđeni u Srbiji.
Dizаjn kostima ili maskote može biti nаš ili nаših klijenаtа.
Količina mаskota i kostima može biti po komаdu, ili kao serijskа proizvodnjа.
To zаvisi od togа štа klijentu trebа.
Mаterijаli koje koristimo su uglаvnom sunđeri, pаmuk pliš, lаžno krzno i mаterijаlа koji je u skladu sa potrebama naručioca.
Koristimo netoksične, izdržljive i udobne materijale.
Nemа carine zа zemlje EU i rаdovi Ex Works dokumentаcije uključene su u cenu mаskotu.
Kostimi za iynajmljivanje: Ženski Princeze Junaci i heroji Ostalo Životinje Bajke Istorija Novogodišnji Muški Vitezi Junaci Ostalo Životinje Bajke Istorija Novogodišnji Dečiji Junaci Biljke Životinje Bajke Vitezi i princeze
partybox-kostimi-kostimi-i-maske

PartyBox kostimi

Beograd, Savski venac, Durmitorska 19 011 2645225
Partybox je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom i iznajmljivanjem kostima za maskenbal, kao i dodataka za maskiranje.
U ponudi je veoma široki spektar kostima i maski iz vaših omiljenih filmova, priča, fantazija, istorije… Kostimi, maske i dodaci su visokog kvaliteta od renomiranih proizvodjača. Kupite ili Iznajmite kostim za maskenbal sa dodacima koji idu uz njega, vrhunskog kvaliteta i originalnog dizajna sa kojima ćete oživeti Vaše fantazije ili omiljene priče, a na žurkama biti originalni i verujemo jedini sa kostimom koji obiluje detaljima koji će Vas učiniti posebnim i primećenim. U Partybox radnji možete pronaći sve za dečiji rodjendan, devojačko veče, momačko veče, maskenbal, i ostale posebne prilike, kao i originalne poklone za rodjendan ili neki drugi prigodni dogadjaj.
Kostimi, maske, dekoracija, šminka, ukrasi, baloni, brkovi, brade, nosevi, kape, perike, šeširi, naočare, grupni kostimi, dečiji kostimi, mačevi, vilenjačke uši, i sve što je potrebno da proslavite sa nekim ili kod nekog radosne dogadjaje u nekom posebnom izdanju, možete pronaći u Partybox radnji.
kostim-super-centar-kostimi-i-maske
Maske i kostimi:: Kostim Super Centar, Kostimi, maske, prodaja kostima, dekoracije za rođendane, maskenbal, baloni, konfete,i ostala karnevalska i festivalska oprema.
Ukoliko trebate kostime i maske za maskenbale snimanja, predstave ili neke druge događaje – na pravom ste mestu.!
Veliki izbor party i dekorativne opreme za najluđe žurke i događaje za pamćenje, više od 300 kostima dostupnih za iznajmljivanje.
Posetite nas i uživajte u zabavi.
Kostim Supercentar Zemun.
Prodaja maski i kostima i iznamljivanje maski i kostima.
maskenbal-kostimi-kostimi-i-maske

Maskenbal

Beograd, Banovo brdo, Kraljice Katarine 133 011 3558482
- U našem kreativnom studiu možete pronaći veliki broj kostima za maskenbale, rodjendane, pozorišne i baletske predstave, kao i sve druge zabave koje Vi organizujete ili posećujete. - Iznajmljivanje, izrada i kreiranje kostima, kako za decu tako i za odrasle, je samo deo onoga čime se mi bavimo.
Kod nas se takodje izradjuju dečji baletski kostimi za scenski nastup završnih koncerata, pojedinačni ili serijski. - Deca su naš prioritet pa stoga poznati baletski studio "Via Gratie" uskoro otvara malo pozorištance za decu iz komšiluka (a i šire) na Banovom Brdu u našem prostoru.
Od januara 2015.god.
u saradnji sa istim, Vašoj deci nudimo nešto sasvim novo što će im ispuniti slobodno vreme na veoma kreativan, zabavan i edukativan način, kroz pozorišnu, baletsku i likovnu umetnost.
Iznajmljivanje kostima.
- Iznajmljivanje kostima se vrsi po principu rezervacije na licu mesta ukoliko kostim odgovara.
Tom prilikom se placa puna cena iznajmljivanja.
Rezervacije telefonom ne praktikujemo. -Kostim se iznamljuje po danu koriscenja, sto znaci danas uzmete sutra vratite.
Postoji mogucnost iznajmljivanja kostima na vise dana(kao sto je rekreativna nastava) gde se cena koriguje. - Rezervacija vise od 5 kostima umanjuje cenu.
Proba vise od 2 kostima se naplacuje ukoliko osoba ne rezervise niti jedan kostim (vazi iskljucivo za odrasle). - Detalje kostima kao sto su: plast, naocare, sesir, brada, krunica, perika...
ne iznajmljujemo, oni idu iskljucivo uz odredjeni kostim - Prilikom preuzimanja kostima ostavlja se depozit od 1000 din za decu ili 1200 din + licni dokument za odrasle, kao garancija da ce kostim biti vracen u ispravnom stanju i do isteka rezervacije.
Depozit se vraca narednog dana kada se kostim vrati. - Cena iznajmljivanja je 900 din za decu - Cena iznajmljivanja je 1800 din za odrasle - Popust od 200 din dajemo na vise od 5 kostima.
Izrada i prodaja kostima.
- Kostimi se izrađuju po dogovoru sa kupcem.
Materijali koji se koriste zavise od modela kostima, uglavnom preovlađuju pamuk I likra, a ostali materijali su: saten, til, žersej, veštačka koža, veštačko krzno, sunđer itd.
Izrada kostima je po meri kupca - Imamo iskustvo u izradi jednostavnijih maskota ili promoterskih kostima - Sarađivali smo i sarađujemo sa mnogim igraonicama, školama, televizijama kao i mnogim školama glume.
Osvojili smo prvu nagradu za najbolji kostim na gradskom takmičenju školskih pozorišta u predstavi „Šahovska bajka“ .
decija-igraonica-sareni-kabare-kostimi-i-maske
Iznajmljivanje kostima. Šareni kabare Vam nudi da se prerušite u omiljeni lik iz crtaća, filmova, knjiga ili bajki i da zablistate na svojoj proslavi u punom sjaju.
Izaberite svoj kostim i osećajte se kao princeza ili Barbika, uživajte kao moćni Spajdermen ili budite nestašni kao Petar Pan. Na raspolaganju Vam je veliki izbor različitih (za decu, omladinu i odrasle) kostima i maski koje možete iznajmiti po vrlo povoljnim cenama.
Potreba za maskiranjem datira još iz drevnih vremena. Kada su u pitanju maskirani pojedinci, vekovima unazad se ponavlja potreba čitavih naroda da stvara svoje heroje, pa ih kroz razne legende poznajemo kao borce za pravdu i slobodu, poput Zoroa, Supermena, Betmena, Spajdermena… Međutim, ako se govori o masovnom maskiranju, onda su to svakako – maskenbali. Ovaj oblik zabave datira još iz 15. veka, kada su se na kraljevskim dvorovima održavali mnogobrojni balovi. Maskenbal je nastao i kao mogućnost da se ljudi, makar i na kratko, oslobode teških društveno - moralnih stega. Danas se maskenbali održavaju isključivo radi zabave. Kao običaj, prihvaćen je širom sveta. Najpoznatiji je onaj koji se tradicionalno svake godine održava u Italiji, u Veneciji. Tu se mogu videti zaista jedinstveni kostimi i maske, predivnih oblika i boja. Ponekad se organizuje i u vidu takmičenja, pa se nagrađuje učesnik koji nosi najsmešniji, najlepši ili najverodostojniji kostim, odnosno masku. Popularan je naročito među decom. Mališani najviše uživaju kada mogu da se obuku u kostim svog omiljenog junaka. Skoro da i nema rođendana ili neke dečje proslave - bez maskenbala.
Back to Top