Kostimi i maske Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kostimi i maske Beograd
Kostimi i maske za maskenbal u Beogradu mogu se nabaviti u prodavnicama koje su baš za to specijalizovane.
Vaše dete ide na maskenbal, pitate se: "Gde se kupuju ili iznajmljuju kostimi u Beogradu"?
Mi naravno imamo odgovor!
Iznajmljivanje kostima Beograd ili prodaja kostima i maski u Beogradu su veoma traženi kada je sezona karnevala i kada se priređuju maskenbali za decu ili za odrasle.
Maskenbali za Noć veštica se sve više priređuju i kod nas, tako da za ovaj zabavan praznik vaša deca i cela vaša porodica može sjajno da se zabavi.
Izdvojili smo za Vas specijalizovane prodavnice koje se bave iznajmljivanjem i prodajom maski i kostima u Beogradu.
Maskirajte se u princezu, vilu, vešticu, Elvisa, Supermena, Spajdermena, budite šta god želite i odlično se zabavite!

PartyBox kostimi

Beograd, Savski venac, Durmitorska 19 011 2645225 |
063 1587473 |
Partybox je specijalizovana radnja koja se bavi prodajom i iznajmljivanjem kostima za maskenbal, kao i dodataka za maskiranje. U ponudi je veoma široki spektar kostima i maski iz vaših omiljenih filmova, priča, fantazija, istorije… Kostimi, maske i dodaci su visokog kvaliteta od renomiranih proizvodjača. Kupite ili Iznajmite kostim za maskenbal sa dodacima koji idu uz njega, vrhunskog kvaliteta i originalnog dizajna sa kojima ćete oživeti Vaše fantazije ili omiljene priče, a na žurkama biti originalni i verujemo jedini sa kostimom koji obiluje detaljima koji će Vas učiniti posebnim i primećenim. U Partybox radnji možete pronaći sve za dečiji rodjendan, devojačko veče, momačko veče, maskenbal, i ostale posebne prilike, kao i originalne poklone za rodjendan ili neki drugi prigodni dogadjaj. Kostimi, maske, dekoracija, šminka, ukrasi, baloni, brkovi, brade, nosevi, kape, perike, šeširi, naočare, grupni kostimi, dečiji kostimi, mačevi, vilenjačke uši, i sve što je potrebno da proslavite sa nekim ili kod nekog radosne dogadjaje u nekom posebnom izdanju, možete pronaći u Partybox radnji.
Potreba za maskiranjem datira još iz drevnih vremena. Kada su u pitanju maskirani pojedinci, vekovima unazad se ponavlja potreba čitavih naroda da stvara svoje heroje, pa ih kroz razne legende poznajemo kao borce za pravdu i slobodu, poput Zoroa, Supermena, Betmena, Spajdermena… Međutim, ako se govori o masovnom maskiranju, onda su to svakako – maskenbali. Ovaj oblik zabave datira još iz 15. veka, kada su se na kraljevskim dvorovima održavali mnogobrojni balovi. Maskenbal je nastao i kao mogućnost da se ljudi, makar i na kratko, oslobode teških društveno - moralnih stega. Danas se maskenbali održavaju isključivo radi zabave. Kao običaj, prihvaćen je širom sveta. Najpoznatiji je onaj koji se tradicionalno svake godine održava u Italiji, u Veneciji. Tu se mogu videti zaista jedinstveni kostimi i maske, predivnih oblika i boja. Ponekad se organizuje i u vidu takmičenja, pa se nagrađuje učesnik koji nosi najsmešniji, najlepši ili najverodostojniji kostim, odnosno masku. Popularan je naročito među decom. Mališani najviše uživaju kada mogu da se obuku u kostim svog omiljenog junaka. Skoro da i nema rođendana ili neke dečje proslave - bez maskenbala.
Back to Top