Kreč, Proizvodnja kreča Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kreč, Proizvodnja kreča Beograd
partizan-uc-gradjevinski-materijal-krec
KREČ BEOGRAD PARTIZAN UC U našem prodajnom programu možete naći veliki izbor građevinskog materijala svih renomiranih proizvođača na domaćem i inostranom tržištu, od rezane građe i osb ploča, preko boja za zidove, kamene vune, gips ploča, čeličnih profila, armaturnih mreža,praškastih materijala pa sve do termičke, hidro, termo i zvučne izolaciju i industrijskih podova.
velog-krec

Velog

Beograd, Železnik, Lole Ribara 133 011 2577578
cena: Cenovnik
KREČ VELOG Iako se danas prodaje veliki broj gotovih rešenja za gradnju, bez peska, cementa, kreča i dalje je nemoguće bilo šta uraditi.
Stotinu kubnih metara ovih osnovnih građevinskih materijala pohranjeno je na našem stovarištu, zaštićeno od vremenskih uticaja i prljavštine, tako da je nivo finoće i čistoće isti kao kada je materijal izašao iz fabrike.
Tu su pakovanja svih dimenzija, od malih za sitne kućne radove, do vreća za tovarenje u kamione.
Za svaki od ovih materijala imamo u ponudi nekoliko osnovnih tipova i sve najtraženije brendove
ostrog-gradjevinski-materijali-krec
KREČ OSTROG Hidratisani kreč ispunjava zahtjeve JUS B.
C1.
020 Kreč je proizvod koji ima veliku i različitu upotrebu u raznim industrijskim procesima.
vibrostub-krec

VibroStub

Bački Jarak, Zdravka Čelara 67 021 847032
KREČ, PRODAJA KREČA.
Proizvodnja i prodaja kreča.
Jedna od delatnosti naše firme je i proizvodnja i prodaja gašenog kreča u sopstvenoj krečani.
Za ove potrebe imamo više bazena za gašenje kreča što obezbedjuje kontinuiranu proizvodnju za potrebe sopstevnog stovarišta gradjevinskog materijala ili veleprodaju.
Kreč je pakovan u džakove 25 kg, 30 kg i prodaje se u rinfuzi u buradima.
U mogućnosti smo da obezbedimo veće količine kreča i stalno snabdevanje stovarišta ili izvodjača gradjevinskih radova.
Pozovite nas radi dogovora.
gsm-nesic-company-krec

GSM Nešić Company

Beograd, Sremčica, Beogradska 54 011 2526581
cena: Cenovnik
KREČ GSM NEŠIĆ COMPANY GSM Nešic Company stovarište građevinskog materijala uspešno radi duži niz godina pouzdan je partner pri gradnji objekata različitih namena.
stovariste-nuto-krec
KREČ - STOVARIŠTE NUTO Kod nas možete naći cement i kreč na kilogram, pesak u džakovima, dekorativni kamen u malim pakovanjima itd...
Kreč je prirodni materijal i koristi se kao vezivo za stvaranje maltera. Postoji hidratisani kreč u prahu i gašeni kreč za malterisanje ili za krečenje. Građevinski kreč je mineralno vezivo koje se dobija od krečnjaka. Kreč se upotrebljava za spravljanje maltera za malterisanje i zidanje, za proizvodnju silikatne opeke, koja je veoma kompaktna i koja se koristi za fasadne zidove. Krečarstvo - pečenje kreča je jedan od najstarijih zanata kojim se ljudi bave još iz perioda praistorije. Kao finalni proizvod u krečarstvu nastaje kreč. Kreč je jedan od najstraijih i najrasprostranjenijih gradjevinskih materijala, koji se vekovima upotrebljava kao vezivno sredstvo u gradjevinarstvu ili kao premaz pri krečenju, odnosno bojenju i dezinfekciji spoljašnjih i unutrašnjih zidova stambenih i drugih objekata. Kreč se obilato koristi i kao hemijska sirovina u industriji, i kao sredstvo za zaštitu biljaka u poljoprivredi. Krečari su za brojne potrebe čoveka najpre proizvodili kreč u improvizovanim krečanama na tradicionalan način, vekovima poznatom metodom, koju su sa kolena na koleno prenosile brojne porodice krečara. Danas kada je sve više ovladala industrijska proizvodnja kreča u savremenim krečnim pećima, ovaj zanat i proizvodnja kreča u privremenim krečanama sve više izumire i sve redje se sreće.
Back to Top