Kristal i porcelan Beograd

Registruj se
Prijavi se
Kristal i porcelan Beograd
vebox-home-decor-kristal-i-porcelan

Vebox Home decor

Beograd, Blokovi, Jurija Gagarina 33A 011 3185926
cena: Cenovnik
KRISTAL I PORCELAN VEBOX HOME DECOR Gift shop Vebox Home decor je neiscrpno mesto inspiracije kada Vam je potreban originalan i interesantan poklon kojim želite da obradujete Vaše najmilije.
U prelepom i kreativnom ambijentu očekuje Vas veliki izbor staklenih i porculanskih artikala kojima možete oplemeniti Vaš prostor.
aeon-kristal-i-porcelan

Aeon

Beograd, Savski venac, Vladimira Gaćinovića 14 011 2661618
cena: Cenovnik
KRISTAL I PORCELAN - AEON - Čaše - Bokali - Čokanji - Tanjiri - Ovali - Činije - Šoljice

Branzuka

Beograd, Zvezdara, Gospodara Vučića 245 060 5726842
KRISTAL I PORCELAN - BRANZUKA Kristalne čaše i porcelansko posuđe.
Bez konkurencije, gust, jasan, zvučan i svetao, rođen od vatrene lopte i daha čoveka, kristal vibrira sa svim talentom nasleđenim kroz istoriju, izuzetnom stvaralačkom fantazijom, inspirisan aktuelnim trendovima. Kristal enterijeru, u kom god obliku da se nalazi, daje posebnu notu sofisticiranosti i elegancije. Kristal se koristi još od davnih vremena, još kada su kristalne čaše krasile trpeze kraljevskih porodica. Danas je kristal pristupačniji, pa smo svi u mogućnosti da uživamo u njegovoj previnjenosti i moćima zavodjenja. Slična priča je sa porcelanom. Porcelan je najfinija vrsta keramike, bele je boje i poluprozirnog izgleda. Uglavnom se ukrašava i crtežima, pa tako dobija lepši izgled. Bogate porodice prethodnog vekasu se dičile svojim posudjem i escajgom od najfinijeg porcelana. Porcela se stavljao na sto samo u posebnim prilikama i serviran je samo za specijalne goste. Porcelan kao i kristal je nekada bio stvar pretiža i luksuza, dok danas ima dosta širu primenu. Danas možemo uživati u kupanju u prefinjenoh porcelanskoj kadi ili gajiti cveće u porcelanskim saksijama koje svakako priliče svakom dizajnu enterijera i eksterijera.
Back to Top