Laboratorijska oprema Beograd

Registruj se
Prijavi se
Laboratorijska oprema Beograd
uni-chem-laboratorijska-oprema

Uni-Chem

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 44 011 3282986
LABORATORIJSKI MATERIJAL BEOGRAD UNI-CHEM ISOLAB-renomirani evropski proizvođač laboratorijskog stakla,plastike i potrošnog materijala.
Proizvođač poznat ne samo po kontroli finalnih proizvoda već i konstantnoj kontroli u svim svojim delovima proizvodnog ciklusa, postao je poznat po izuzetnom odnosu cena-kvalitet.
Svi proizvodi su proizvedeni u pogonima najvišeg tehnološkog nivoa i praćeni certifikatima za svaku pojedinačnu proizvedenu seriju.
moslab-doo-laboratorijska-oprema

Moslab doo

Beograd, Zemun, Džona Kenedija 1 011 7190216
LABORATORIJSKE OPREME - MOSLAB DOO Mos Lab doo iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom neorganskih i organskih hemikalija, laboratorijskih hemikalija, hemikalija za dijagnostku, laboratorijske opreme, laboratorijskog stakla, filter papira, sirovina i opreme za mlekare.
layon-laboratorijska-oprema

Layon

Beograd, Stari Grad, Braće Jugovića 7 011 3036810
LABORATORIJSKA OPREMA - LAYON Privredno društvo Layon d.o.o.
je počelo sa radom 1.septembra 2004.godine i od tada je jedan od lidera u oblasti uvoza i distribucije medicinskih sredstava kao što su VACUETTE© sistem za uzorkovanje krvi, infuzioni i transfuzioni sistemi, I.V.
kanile, latex i nitrilne pregledne rukavice, hirurške sterilne rukavice, Foley kateteri, urin kese, špricevi i igle.
vicor-doo-laboratorijska-oprema

Vicor doo

Novi Beograd, Bulevar maršala Tolbuhina 42 011 3192087
LABORATORIJSKA OPREMA - VICOR DOO VICOR d.o.o.
je savremena kompanija koja se bavi zastupanjem, uvozom i distribucijom laboratorijskog potrošnog materijala, aprata i instrumenata za laboratorijsku medicinsku dijagnostiku, fizikalnu medicinu i industrijsku kontrolu kvaliteta.
radakom-laboratorijska-oprema

Radakom

Novi Beograd, Dobanovačka 56 011 3114043
LABORATORIJSKA OPREMA - RADAKOM Laboratorijsko staklo i PA hemikalije, citološke boje i reagensi.
euromedicina-laboratorijska-oprema

Euromedicina

Novi Sad, Laze Lazarevića 25 021 466800
LABORATORIJSKA OPREMA - EUROMEDICINA EUROMEDICINA je kompanija za veleprodaju laboratorijske i medicinske opreme i materijala, prodaju i proizvodnju medicinskog nameštaja, servisiranje laboratorijske i medicinske opreme i zastupanje inostranih firmi.
jugolek-fm-laboratorijska-oprema

Jugolek FM

Beograd, Bulevar Mihajla Pupina 10d 021 4018575
LABORATORIJSKA OPREMA - JUGOLEK FM Jugolek – FM je preduzeće za promet na veliko i malo medicinskog potrošnog materijala i medicinskih sredstava.
Preduzeće nastavlja dugogodišnju tradiciju, staru preko 60 godina, bavljenja ovom delatnošću.
medicinska-oprema-i-materijal-lavija-laboratorijska-oprema
LABORATORIJSKA OPREMA - LAVIJA - Epruvete - Menzure - Laboratorijske čaše - Stalci za epruvete - metalni, plastični i drveni - Poveske sa mehanizmom
prodaja-laboratorijske-opreme-superlab-laboratorijska-oprema

Laboratorijska oprema Superlab

Novi Beograd, Milutina Milankovića 25 011 2222222
LABORATORIJSKA OPREMA - SUPERLAB SUPERLAB d.o.o nastoji da zadrži vodeće mesto pouzdanog i priznatog isporučioca laboratorijske opreme vrhunske tehnologije u svim oblastima inženjerstva.
main-solution-laboratorijska-oprema

Main Solution

Beograd, Voždovac, Druge srpske armije 27/25 063 203943
LABORATORIJSKA OPREMA - MAIN SOLUTION MAIN Solution doo je novo preduzeće osnovano marta 2017.
godine i bavi se uvozom i distribucijom laboratorijskih instrumenata i opreme, instalacijom i servisom različitih laboratorijskih instrumenata i opreme kao i snabdevanjem potrošnim materijalom.
veledrogerija-vodic-laboratorijska-oprema

Veledrogerija Vodič

Novi Beograd, Dušana Vukasovića 29 011 6167751
LABORATORIJSKA OPREMA - VELEDROGERIJA VODIČ Naš asortiman čine: - medicinski potrošni materijal - lekovi - stomatološki potrošni materijal - laboratorijska plastika
Kada nam neko pomene laboratoriju, svi mi pomislimo samo na igle, epruvete i krv koju nam damo uzimaju. Većina nas ni ne zna šta je sve laboratoriji potrebno da bi funkcionisala koko treba. Laboratorijski potrošni materijal je ključne važnosti za pravilan rad a samim tim i tačnost rezultata. Uz našu pomoć, možete vrlo jednostavno naći firme u Beogradu koje se bave prodajom ili proizvodnjom laboratorijskog potrošnog materijala ili naći pojedinačni proizvod koji Vam je potreban. Bilo bi suludo da obilazite Beograd u potrazi za laboratorijskim potrošnim materijalom. Mi smo tu da Vam pomognemo...
Back to Top