Laboratorijska oprema Beograd

Laboratorijska oprema Beograd
uni-chem-laboratorijska-oprema

Uni-Chem

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 44 011 3282986 |
011 7857270 |
LABORATORIJSKI MATERIJAL BEOGRAD UNI-CHEM ISOLAB-renomirani evropski proizvođač laboratorijskog stakla,plastike i potrošnog materijala.
Proizvođač poznat ne samo po kontroli finalnih proizvoda već i konstantnoj kontroli u svim svojim delovima proizvodnog ciklusa, postao je poznat po izuzetnom odnosu cena-kvalitet.
Svi proizvodi su proizvedeni u pogonima najvišeg tehnološkog nivoa i praćeni certifikatima za svaku pojedinačnu proizvedenu seriju.
Kada nam neko pomene laboratoriju, svi mi pomislimo samo na igle, epruvete i krv koju nam damo uzimaju. Većina nas ni ne zna šta je sve laboratoriji potrebno da bi funkcionisala koko treba. Laboratorijski potrošni materijal je ključne važnosti za pravilan rad a samim tim i tačnost rezultata. Uz našu pomoć, možete vrlo jednostavno naći firme u Beogradu koje se bave prodajom ili proizvodnjom laboratorijskog potrošnog materijala ili naći pojedinačni proizvod koji Vam je potreban. Bilo bi suludo da obilazite Beograd u potrazi za laboratorijskim potrošnim materijalom. Mi smo tu da Vam pomognemo...
Back to Top