Lada servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Lada servis Beograd
Lada servis Beograd, lada servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Lada servisa Beograd, servis za ladu cene cenovnik - svi najbolji servisi za lada vozila su tu!
Lada servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke lada automobila i vozila je među prikazanim Lada servisima.
Lada servisi Beograd vrše popravke svih modela Lada vozila.
Lada servis nudi redovan servis Vašeg lada automobila i popravke kvarova na Lada automobilima.
Ovlašćeni Lada servisi u Beogradu i auto servisi za ladu koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Lada servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-mika-lada-servis
LADA SERVIS BEOGRAD AUTO LINE Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
beocar-servis-lada-servis
LADA SERVIS BEOGRAD BEOCAR BEO-CAR Auto centar je servisni centar koji objedinjuje u jednom objektu savremeno opremljen auto-servis, tehnički pregled i registraciju vozila za LADA vozila.
Stručno i ljubazno osoblje, brza i kvalitetna usluga, pristupačne cene, garancija na rad.
auto-centar-gaga-ford-lada-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
LADA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje LADA motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
rus-auto-lada-servis

Rusauto

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 318 011 2465334
cena: Cenovnik
LADA SERVIS BEOGRAD RUS AUTO Lada je do današnjeg dana ostala verna prvobitnoj misiji proizvodnje dostupnih i praktičnih vozila, danas uz saradnju sa renomiranim svetskim proizvođačima automobilskih komponenti, potpuno prilagođenih zahtevnim Evropskim i Ruskim standardima.
shop-invest-lada-servis
LADA SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Lada.
auto-centar-ilic-lada-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
LADA SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Lada automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-lada-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
LADA SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Iako je u inostranstvu „lada" ismevana kao zastarela kutija, njeni obožavaoci, koji su osnovali i svoj klub, ne samo da su zadovoljni što je imaju već su i ponosni što se razlikuje od drugih automobila na ulicama ruskih gradova. 'Lada' je automobil 20. veka koji je radikalno promenio rusku automobilsku industriju i ne treba potcenjivati njenu ulogu u istoriji. Rusija je na putu da zbog sve većih zarada do kraja decenije postane najveće tržište automobila u Evropi. Ove godine se očekuje prodaja oko tri miliona vozila. Međutim ruski bogataši radije kupuju luksuzna vozila proizvedena na zapadu, pa „lada" simboliše i jaz između bogatih i siromašnih. Simbol nekadašnjeg Sovjetskog Saveza jednostavno više ne može da parira vozilima modernog doba. Međutim, i pored brojnih nedostataka, mnogi joj se i dalje dive i jednako je obožavaju kao i u vreme najveće popularnosti. Lada je u našoj zemlji i dalje česta pojava na ulicama, tako da i potreba za velikim brojem servisa za održavanje Lade je takođe neophodna.
Back to Top