Lagen

Registruj se
Prijavi se
Lagen
LOKACIJE

Gradjevinske skele

GRADJEVINSKE SKELE LAGEN Aluminijumske skele koje su namenjene za poluprofesionalnu upotrebu (kućna upotreba) se koriste isključivo u laganim kućnim radovima, kako u spoljašnjim tako I u unutrašnjim.
Za teške poslove treba koristi isključivo profesionalne pokretne skele I aluminijumske merdevine.

Merdevine

MERDEVINE LAGEN Ako planirate da koristite aluminijumske merdevine, pre svega treba da odredite obim rada i učestalost korišćenja.
Važnije od toga je da saznate, da li ćete koristiti aluminijumske merdevine za naporne radove.

Krovni prozori

KROVNI PROZORI LAGEN Fakro krovni prozori se distribuiraju širom sveta i jedan su od najvećih brendova po kvalitetu, a to dokazuje i činjenica da Fakro zauzima čak 17% udela od globalnog svetskog tržišta, kada su u pitanju krovni prozori i dodatna oprema. Fakro krovni prozori su dostupni u raznim dimenzijama, što omogućava da vaš tavan ili potkrovlje pretvorite u ugodan stambeni prostor.

Hidroizolacija

HIDROIZOLACIJA LAGEN Mi smo firma koja se bavi veleprodajom i maloprodajom hidro i termo izolaconih materijala, fasada, krovnih folija, podnog grejanja, krovnih prozora, skela, merdevina i platformi.
U želji da postignemo što veći uspeh, nudimo najbolji odnos cene i kvaliteta na tržištu.

Termoizolacija

TERMOIZOLACIJA LAGEN Kada kažemo termoizolacija najčešće mislimo u stvari na termoizolacijski materijal, čija je funkcija da zaštiti objekat od spoljašnjih temperaturnih promena i održi konstantno prijatnu temperaturu u unutrašnjosti objekta.

Podno grejanje

PODNO GREJANJE LAGEN Od početka poslovanja 2015.godine, beležimo stalni rast učešća na domaćem tržištu skela i merdevina, krovnih prozora, hidro i termo izolacionih materijala, u domenu maloprodaje i veleprodaje.
Od 2018.godine, počeli smo sa uvozom krovnih prozora i dodatne opreme za krovne prozore renomirane poljske kompanije FAKRO, čiji celokupan asortiman Vam stoji na raspolaganju.
Lokacije
    Lokacija
  1. Beograd Ledine Orsona Velsa 3
    +381 11 3142063; +381 60 0369222; +381 63 693470;
Back to Top