Podno grejanje Beograd

Registruj se
Prijavi se
Podno grejanje Beograd
Podno grejanje Beograd ako ste pretraživali ove pojmove ili ako Vas zanimaju cene podnog grejanja u Beogradu i koje svi tipovi podnog grejanja se mogu pronaći u ponudi u Beogradu, ovo je prava stranica za Vas.
Razmišljate o ugradnji podnog grejanja i pitate se da li je podno grejanje zdravo i da li podno grejanje može biti štetno?
Odgovor je da je podno grejanje jedno od najzdravijih vidova grejanja i da nema nikakvih štetnih posledica po zdravlje.
Podno grejanje ima mnoge benefite, ali veoma je važno da kompletan projekat postavljanja podnog grejanja bude pravilno urađen.
Zato je važno da se za podno grejanje obratite profesionalcima i da ne rizikujete.
Oprema za podno grejanje nalazi se u ponudi kompanija prezentovanih ovde.
Ove beogradske firme nude Vam i transport i ugradnju sistema podnog grejanja, a tu su za Vas da Vam daju korisne savete koja vrsta podnog grejanja je idealna za Vaš prostor.
Podno grejanje je jedna od najtraženijih vrsta grejanja u građevinarstvu zbog mnogih prednosti koje sistemi podnog grejanja imaju.
Podno grejanje štedi prostor pošto su sistemi takvi da se cevi postavljaju ispod podloge na podu, a dizajnirano je tako da radi bešumno.
Razni sistemi pondog grejanja su u ponudi ovih kompanija.
Pogledajte detaljno cene, fotografije i opise ovih sistema, kontaktirajte ove komanije i uživajte u toplini Vašeg doma ili poslovnog prostora.
klima-m-podno-grejanje

Klima M

Beograd, Palilula, Bulevar Despota Stefana 109a 011 3292283
cena: Cenovnik
PODNO GREJANJE BEOGRAD KLIMA M U sklopu usluga nudimo tehnički najsavremenija rešenja grejanja.
Poseban osvrt grejanja se odnosi na toplotne pumpe vazduh-voda ECODAN, kao izuzetno efikasno rešenje za sisteme podnog i radijatorskog grejanja kao i za pripremu tople sanitarne vode.
Specijalna serija ZUBADAN garantuje funkcionisanje uređaja sa 100% grejnog kapaciteta i na -15oC sa izlaznom temperaturom 55oC bez dodatnog elektro grejača
expont-podno-grejanje

Expont

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 153 011 3982022
cena: Cenovnik
PODNO GREJANJE: Alupex cevi, Izolacije, Podno grejanje Bros, Podno grejanje Heimeier, Podno grejanje Herz, Podno grejanje Tiemme, Pribor za podno grejanje, Razdelnici i Ormari.
Alupex cevi: Alupex cevi imaju široku primenu u instalacijama grejanja za distribuciju vode za piće i hlađenje pri visokim i niskim temperaturama, kao i za distribuciju vazduha.
To su višeslojne cevi, sastavljene od nekoliko slojeva, gde je: unutrašnji i spoljašnji sloj cevi - umreženi polietilen, a središnji sloj aluminijum zavaren celom dužinom.
Otporne su na koroziju i nagrizanje.
Maksimalna radna temperatura je 95ºC i pritisak 10 bara.
Sve višeslojne cevi HENCO se koriste u instalacijama sa radnim pritiskom do 10 bara i temperaturom medija do 95°C u konstantnom korišcenju, ili sa kratkotrajnim preopterecenjem do 110°C.
Ista cev se koristi za sve kucne instalacije: vodovod, radijatorsko grejanje, podno grejanje i hladenje sa konvektorima.
Izolacije: IZOLACIJA ZA PODNO GREJANJE TIM IZOLIRKA STIROTERMAL ADAPT, IZOLACIJA ZA PODNO GREJANJE TIM IZOLIRKA STIROTERMAL HARD, IZOLACIJA ZA PODNO GREJANJE TIM IZOLIRKA STIROTERMAL SILENT, Ugaona traka za podno grejanje TIM IZOLIRKA POLIREX RT.
Podno grejanje Bros: Sabirnik od mesinganih cevi za podno grejanje, Sastavljen od razdelnika od mesinga sa ugrađenim indikatorima protoka i regulacionim ventilima protoka; sabirnika od mesinga sa ugrađenim zapornim ventilima sa mogućnošću ugradnje termo glava; parom nosača razdelnika za pričvršćivanje na ormarić; U svim sistemima centralnog grejanja ,tokom rada, dolazi do skupljanja gasova i pare koja se mora ispustiti iz sistema, jer u suprotnom moze izazvati poremecaje u radu sistema.
Neki od poremecaja su pojava buke u sistemu, problemi u cirkulisanju vode u sistemu, stvaranje vazdušnih cepova, pojava korozije i smanjenje radnog veka instalacije.
Kako bi sprečili navedene pojave treba ugraditi automatsko odzracno lonče.

Uniss com lab

Petrovac na Mlavi, Petra Dobrnjca 151 065 5320551 |
065 5320550 |
Sistem podnog grejanja je veoma atraktivan i ekonomičan način zagrevanja Vašeg prostora u kome živite ili radite jer zbog svoje konstrukcije cevovodi se ne vide, štedi vaš prostor i pruža maksimalni komfor. U suštini sličan je drugim sistemima toplovodnog (fluidnog) grejanja sa osnovnom razlikom vezanom za izgled, konstrukciju, položaj i površinu grejnog tela, sa temperaturom pokretanja 35/38° C. Kod podnog grejanja radi se o grejnom telu koje je u podu grejanih prostorija, odnosno sam pod se prilagođava tako da istovremeno služi kao grejno telo. Imajući u vidu površinu ovakvog grejnog tela, koja je znatno veća od površine bilo kojeg drugog grejnog tela (radijatora) za grejanje prostorije iste veličine, jasno je da će se prostorija jednako zagrejati sa znatno nižim temperaturama pokretanja grejnog tela (u ovom slučaju poda). Ovakvi niskotemperaturni grejni sistemi, zahvaljujući nižim radnim temperaturama, funkcionišu sa znatno manjim toplotnim gubicima nego radijatorski sistemi i veoma su pogodni za korišćenje obnovljivih izvora energije.
lagen-podno-grejanje

Lagen

Beograd, Ledine, Orsona Velsa 3 011 3142063
PODNO GREJANJE LAGEN Od početka poslovanja 2015.godine, beležimo stalni rast učešća na domaćem tržištu skela i merdevina, krovnih prozora, hidro i termo izolacionih materijala, u domenu maloprodaje i veleprodaje.
Od 2018.godine, počeli smo sa uvozom krovnih prozora i dodatne opreme za krovne prozore renomirane poljske kompanije FAKRO, čiji celokupan asortiman Vam stoji na raspolaganju.

Energy Net

Beograd, Žarkovo, Vodovodska 113 011 2310886
PODNO GREJANJE - ENERGY NET Oprema za podno grejanje.
hidrotek-podno-grejanje-403579

Hidrotek

Beograd, Savski venac, Ljutice Bogdana 2/3 063 397300
PODNO GREJANJE - HIDROTEK Instalacija podnog grejanja.
PODNO GREJANJE - HAPPY ENERGY Instalacija podnog grejanja.
PODNO GREJANJE - MS INSTALACIJE Električno podno grejanje.

Instalater GRG

Beograd, Zemun, Ugrinovačka 101 064 8278000
PODNO GREJANJE - INSTALATER GRG Prodaja, ugradnja i servisiranje sistema za podno grejanje.

Bravus

Beograd, Palilula, Ivankovačka 8 065 2628000
PODNO GREJANJE - BRAVUS Podno grejanje brenda EBECO.
PODNO GREJANJE - TERMO COMMERCE Kvalitetni sistemi za podno grejanje.

Valdom

Beograd, Železnik, Vodovodska 164e 011 2581364 |
011 2581360 |
PODNO GREJANJE - VALDOM Oprema za podno grejanje.

SM Inženjering

Beograd, Stari Grad, Topličin venac 21 011 4518308 |
011 2181890 |
PODNO GREJANJE - SM INŽENJERING Najkvalitetniji sistemi podnog grejanja.

Geming

Šabac, Nikole Colovića 22 063 8735810
PODNO GREJANJE - GEMING Izvođenje instalacija podnog grejanja.

Etažno grejanje Dunja

Smederevo, Kozaračka 1 064 4128006
PODNO GREJANJE Instalacija podnog grejanja.
Zamislite izlazite iz kade, hladno je jutro, nogom stajete na pločice zagrejane na 25˚C. Zamislite da hodate bosi po Vašem zagrejanom podu u kuhinji dok napolju pada sneg ili Vaše dete sedi i igra se na kamenom podu u dnevnom boravku. Podno grejanje je najekonomičniji vid grejanja, jer se kompletan proces odvija na veoma niskoj temperaturi. Pod se greje na temperaturi od 21 do 28ºC. Veoma velika grejna površina obezbeđuje ravnomernu raspodelu temperature od poda ka plafonu. Obzirom da su periferni krvni sudovi u nogama najudaljeniji od srca i da se noge najslabije greju, sistem podnog grejanja obezbeđuje najoptimalnije grejanje prilagođeno ljudskom organizmu. Ugradnjom podnog grejanja imate mogućnost ugradnje poda od ekoloških i zdravih podloga, kao što su keramika, kamen, ili slični, koji ne skupljaju prašinu i ne zadržavaju alergene. Topli kameni ili keramički podovi omogućavaju da se Vaše dete igra na podu bez opasnosti da se prehladi. Ugradnja podnog grejanja ispod drvene podloge je moguća, treba samo voditi računa da drvo ima prirodnu vlažnost i da ga grejanje rasušuje. Električno podno grejanje potpuno je sigurno sa stanovništva eksplotacije, ne zahteva nikakvo održavanje a u slučaju eventualnog kvara zahteva minimalne zahvate na podu, za razliku od vodenog podnog grejanja sistem je znatno jeftiniji i efikasniji i ne zahteva nikakvo održavanje.
Back to Top