Lekovi predstavništva Beograd

Registruj se
Prijavi se
Lekovi predstavništva Beograd
Boli Vas grlo?
Nervozni ste?
Ne možete da spavate?
Većina nas za ovakve probleme popije lek na sopstvenu odgovornost.
Lekovi jesu tu da nam pomognu, ali svakako ih ne treba olako konzumirati.
Industrija lekova se u današnje vreme znatno proširila, jer kako napreduje tehnologija tako napreduje i medicina a samim tim i farmakologija.
Zahvaljujući predstavništvima lekova u Beogradu, dostupni su nam i strani lekovi koji su nam neophodni za zdravlje.
Predstavništvo lekova je tu da nam obezbedi sve lekove koje su nam potrebni za normalan i zdrav život.
Ukoliko Vam je potrebno predstavništvo lekova, mi smo tu da Vam pomognemo da ga nadjete veoma lako, a da ne morate da obilazite ceo Beograd.
vidapharm-lekovi-predstavnistva

Vidapharm

Beograd, Vračar, Nebojšina 53 011 2430553
LEKOVI PREDSTAVNIŠTVA - VIDAPHARM PRIRODNA MEDICINSKA SREDSTVA ZA POBOLJŠANJE REPRODUKTIVNOG ZDRAVLJA MUŠKARACA I ŽENA.
PRIRODNA SREDSTVA ZA POBOLJŠANJE FUNKCIJE PROSTATE, BEŠIKE I UROGENITALNOG TRAKTA.
PRIRODNA MEDICINSKA SREDSTVA ZA POBOLJŠANJE SPERMOGRAMA.
PRENATALNI SUPLEMENTI.
LEČENJE MOKRAĆNOG KAMENCA.
uni-chem-lekovi-predstavnistva

Uni-Chem

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 44 011 3282986
LEKOVI PREDSTAVNIŠTVA BEOGRAD UNI-CHEM Uni-Chem se bavi uvozom i distribucijom lekova za retke bolesti (orphan drugs) i poseduje dozvolu Ministrastva zdravlja za snabdevanje cele terirorije Srbije lekovima iz svih ATC grupa, izuzev radiofarmaceutika.
Specijalizovani smo za snabdevanje bolnica, instituta i apoteka neregistrovanim lekovima.
Uni-Chem se kvalifikovao u prvoj fazi restriktivnog postupka koju je sproveo Republički zavod za zdravstveno osiguranje za nabavku neregistrovanih lekova sa D Liste, za potrebe zdravstvenih ustanova, i to na period od dve godine.
Lek je hemijska supstanca koja utiče na fiziološku funkciju na specifičan način. Lek je proizvod koji sadrži supstancu ili kombinaciju supstanci proizvedenih i namenjenih za lečenje ili sprečavanje bolesti kod ljudi ili životinja, postavljanje dijagnoze, poboljšanje ili promene fizioloških funkcija, kao i za postizanje drugih medicinski opravdanih ciljeva. Lekovi u organizmu se najcešće vezuju i deluju na ciljne proteine: enzime, transportne molekule, jonske kanale i receptore. Lek se u organizam može uneti na više načina, a koji je put primene leka najprikladniji za odredjenog bolesnika, zavisi od farmakoloških osobina leka, kao i od terapijskih razloga. Bilo da govorimo o jakim ili blagim lekovima, o antibioticima ili antisepticima, činjenica je da bez njih ne možemo. Predstavništva i zastupništva lekova su tu da nam ponude i uvozne lekove, koje nemamo u domaćoj proizvodnji. Svakako ne bismo smeli konzumirati lekove na spostvenu ruku, ali većina nas upravo to i radi... Protiv bolova, protiv kijavice ili za ublažavanje stresa. Preporućujemo Vam konsultaciju sa lekarom ili farmaceutom pre upotrebe bilo kakvog leka.
Back to Top