Lexus servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Lexus servis Beograd
Lexus servis Beograd, Lexus servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Lexus servisa Beograd, servis za Lexus cene cenovnik - svi najbolji servisi za Lexus vozila su tu!
Lexus servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Lexus automobila i vozila je među prikazanim Lexus servisima.
Lexus servisi Beograd vrše popravke svih modela Lexus vozila.
Lexus servis nudi redovan servis Vašeg Lexus automobila i popravke kvarova na Lexus automobilima.
Ovlašćeni Lexus servisi u Beogradu i auto servisi za Lexus koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Lexus servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-zivkovic-lexus-servis
LEXUS SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ŽIVKOVIĆ Nudimo besplatan pregled i sve vrste usluga i delova za vozila marke TOYOTA i LEXUS.
shop-invest-lexus-servis
LEXUS SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Lexus.
beocar-servis-lexus-servis-791655
LEXUS SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke LEXUS.
auto-mika-lexus-servis
LEXUS SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
auto-centar-ilic-lexus-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
LEXUS SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Lexus automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
modena-motors-lexus-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
LEXUS SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Lexus je mlada marka sa uočljivo jakim performansama. U najkraćem vremenu Toyota je za svoje luksuzne modele imala takve prodajne brojeve, za koji su se drugi proizvođači borili godinama. Još neverovatnije je, da su ovi uspesi ostvareni u segmentu luksuznih limuzina, a to je segment u kome ih je najteže ostvariti. 1983. tadašnji šef Toyote započinje svoj Lexus projekat. Njegova ideja je bila da napravi ekskluzivan automobil. Bilo je potrebno preko šest godina razvoja, 4000 inžinjera i tehničara koji su radili na ovom projektu, 450 napravljenih prototipova i 300 prijavljenih patenata koji su se investirali u prvi Lexus model. 1989. godine iz fabrike izlazi prvi model Lexusa – Ls 400. Posebno privlačno za američke kupce je način i kvalitet njegove obrade i neprimetna jačina zvuka ove limuzine. Sa ovim performansama Lexus u najkraćem vremenu osvaja veliki deo tržišta u Sjedinjenim Američkim Državama. Samo devetnaest godina, nakon prvog predstavljanja Lexusa, ova marka predstavlja veličinu svoje vrste u automobilskoj industriji. Da bi sijao punim sjajem, Lexus se mora negovati i svojim servisima. Kao i sve ostalo, tako i ova luksuzna limuzina mora da se održava da biste mogli godinama da uživate u njenoj komfornosti.
Back to Top