Madjioničar za decu Beograd

Registruj se
Prijavi se
Madjioničar za decu Beograd
Mađioničar za dečiji rođendan Beograd je kategorija koja zanima sve roditelje koji žele da obraduju i iznenade svoje dete za rođendan.
Deca uživaju u trikovima beogradskih mađioničara.
Uradićete pravu stvar ako na dečiju rođendansku žurku dovedete jednog od mađioničara iz Beograda.
Zec u šeširu ili marama koja se pretvara u belog goluba i još mnogo mađioničarskih trkovima koji će zabaviti decu i nasmejati!
Mađioničari i iluzionisti koje Vam predstavljamo su vrhunski i dobitnicu su prestižnih svetskih nagrada.
Možete ih angažovati i kao deo programa na proslavama firme, promocijama novog proizvoda ili na bilo kom drugom korporativnom događaju jer oni imaju programe koji su prilagođeni i odrasloj publici.
Uživajte u svetu magije i zabave sa mađioničarima iz Beograda.
madjionicar-mihajlo-magic-madjionicar-za-decu
Predstave za decu.
MAGIČNA ZABAVA ZA DECU I ODRASLE!
U SVIM PRILIKAMA!
Bilo da slavite dečiji rođendan, pravite žurku ili neku drugu proslavu i želite da događaj bude nezaboravan, idealna zabava je svakako mađioničar.
Pažljivo biran program prilagođen uzrastu publike ostaviće sve bez daha, a opet sa osmehom na licu.
Ipak, osmeh je najveće hvala i glavni pokretač zbog kog Mihajlo izvodi svoju magiju. PREDSTAVA NA DEČIJIM ROĐENDANIMA Predstava se sastoji se iz dva bloka.
Prvi blok sadrži mađioničarsku predstavu u trajanu od 45 min.
Interaktivan šou u kome deca sve vreme učestvuju!
Postoje dva tipa programa, za mlađu i za stariju decu!
U predstavi su prisutni trikovi sa: golubovima maramama kartama kanapima lopticama i još mnogo toga magičnog.
Svi trikovi su prilagođeni deci i izvode se na šaljiv način sa mnogo gegova!
Bićete oduševljeni!
Drugi blok (baloni za modelovanje). Na rođendanu svako dete dobija figuru od balona koju ono želi!
Novogodišnji šou Sadrzi bogatu madjionicarsku prdstavu u trajanju od 45 min i predstavu Deda Mraza, koji na kraju dodeljuje paketice!
madjionicar-aleksandar-madjionicar-za-decu
SPECIJALNI PROGRAMI ZA: DEČJE ROĐENDANE, OBDANIŠTA, ŠKOLE... Jedan od najboljih mađioničara za dečje rođendane iza koga stoje hiljade izvedenih dečjih predstava pred kojim ni odrasli nisu ostali ravnodušni. Sa velikim zadovoljstvom mađioničar Aleksandar može da vam ponudi saradnju sa pravim profesionalnim mađioničarem, edukovanim u radu sa decom svih uzrasta, sa bogatim iskustvom u saradnji sa desetinama igraonica, obdaništa, privatnih vrtića, škola, klubova, velikim firmama, bankama, salonima, osiguravajućim kućama, skupštine grada, markentiškim agencijama, hipermarketima ... Nije bitan prostor, da li je stan, igraonica, obdanište, klub, škole, velike sale, koncertne dvorane, vaše je samo da ga pozovete a sve ostalo prepustite njemu. Proslavite rođendan vašeg deteta uz najoriginalniji mađioničarski program, uz brižljivo pripremane predstave i pravi odabir trikova za svako godište dece, gde dosta trikova sa puno ljubavi smišlja, kreira i priprema za svoje male drugare njihov mađioničar Aleksandar. Najveća nagrada za mađioničara Aleksandra je kad vidi osmehe na deci i sreću u njihovim očima posle predstava. Način izvođenja predstava: Predstave su jedinstvene, originalne, edukativne, brižljivo pripremane, obiluju sa puno smeha gde deca aktivno učestvuju u izvođenju trikova.
U predstavama se koriste i razni kostimi (totalno su šašavi) u zavisnosti od vrste predstave kojima se oblače mali drugari. Modelovanje balona, poklon iznenađenje za slavljenika i originalni pokloni mađioničara Aleksandra za male pomoćnike.
Mađioničari su uvek bili nešto posebno na dečjim rođendanima, ali ako neko kao što je mađioničar Aleksandar to radi na totalno drugačiji, poseban i ubedljivo najoriginalniji način, onda je to nešto fantastično što bi vašoj deci ostalo u najlepšoj uspomeni. A, tek da vidite trikove sa ZEKAMA, GOLUBOVIMA gde ih deca slobodno maze drže na ruci, stvarno su neverovatni deca ih obožavaju. Jer u svim predstavama koje pripremi mađioničar Aleksandar koristi oko 60% svojih inovacija-trikova, a ne kao dosta mađioničara koji koriste iste trikove koje pokazuju po jednom istom uhodanom principu-šablonu ne obazirući se da li je trik koji pokazuju primeren za određeni uzrast dece.
Predstave se prilagođavaju i približavaju svakom uzrastu i godištu dece, gde deca mogu da sebe pronađu u toj predstavi i da aktivno učestvuju u izvođenju svakog trika. Za svako godište dece mađioničar Aleksandar ima pripremljeno na desetine totalno različitih predstava što omogućuje da ga stalno angažujete bez bojazni da će vaša deca gledati jedne te iste trikove, već uvek nove u novoj čarobnoj predstavi. Koliko je bitno koji se trikovi pokazuju deci dosta je bitan i način na koji se komunicira sa decom.
U celoj predstavi mađioničar Aleksandar vodi puno računa i o načinu komunikacije sa decom, gde koristi smešan i pristupačan način šala i gegova prilagođen njihovom uzrastu gde se spušta na njihov nivo razumevanja tih gegova i šalica.
Humanitaerni rad: Aktivno se bavi i humanitarnim radom.
Za pomoć deci uvek nadje vremena i svaka humnitarna akcija na koju je pozvan on se uvek rado odazivao.
To su mu ujedno i najlepši trenuci u karijeri i životu kad može na bilo koji način da pomogne deci. Zato svake godine deci širom Srbije pokloni preko dvadeset predstava godišnje.
Mađioničar, Psiholog, Informatičar, Sportista, Pisac, porodičan čovek i otac troje dece.
Malo je opisati mađioničara Aleksandra u dve tri reči, ali on je prvenstveno osoba koja u vaše živote unosi mnogo pozitivne energije, osmeha i sreće preko svog rada. Njemu je mađioničarstvo više od posla, to je njegov način života, prvenstveno velika ljubav koju je on uspeo u radu sa decom i odraslima da podigne na mnogo viši nivo. Od svoje devete godine je pasionirani zaljubljenik u mađioničarske trikove. Za sebe kaže da ima veliko srce za decu i da je tu veliku ljubav prema deci preneo na svoja tri sina zbog kojih je on najsrećnija osoba na svetu i da su mu oni najveća radost, ponos i uspeh u životu. Zato svake godine deci širom Srbije pokloni preko dvadeset predstava godišnje. Jedan od retkih mađioničara na ovim prostorima koji sa velikim uspehom kreira i dizajnira nove trikove i iluzije. Oni koji ga poznaju smatraju ga velikim kolekcionarom i vlasnikom jedne od najvećih kolekcija trikova na ovim prostorima. Veliki pobornik zdravog i sportskog načina života i dugogodišnje aktivno treniranje borilačkih veština daju mu snagu i upornost u svakom poslu kojim se bavi.
Novogodišnje Predstave Neka vaša deca dožive pravu novogodišnju bajku-čaroliju uz najoriginalnije predstave osmišljene u čuvenoj-čarobnoj režiji mađioničara Aleksandra.
igor-trifunov-madjionicar-madjionicar-za-decu
Dečiji program Deca su omiljena publika svakog mađioničara.
Igor se svojim mađioničarskim tačkama sa radošću obraća toj najiskrenijoj publici, ali i odraslima koji su uspeli da sačuvaju dete u sebi.
Bilo da gledate Igora na sceni, novogodišnjoj predstavi ili dečijem rođendanu, uvek će te se dobro zabaviti, nasmejati do suza, a usput nešto i naučiti.
Ako želite da rođendan vašeg deteta učinite nezaboravnim, na pravom ste mestu.
Posle više hiljada nastupa na dečijim rođendanima, mađioničar Igor vam garantuje dobru zabavu sa puno smeha i magije. Evo kako to izgleda: slavljenik dobija od Igora čarobni štapić, izgovara magične reči i niotkuda se stvara pravi beli golub, zatim drugi, a potom i treći.
A onda maramice menjaju boju, nestaju, stvaraju se.
A tek karte, izviruju iza uveta kod jednog deteta pa kod drugog, pa izleću sa svih strana.
Ali zamislite tek ovo: slavljenik oblači mađioničarsko odelo i stavlja čarobni šešir, i onda sam izvodi trik (naravno, uz Igorovu pomoć). I tu nije kraj.
U drugom delu programa sledi fešta sa balonima.
Igor će pokloniti svakom detetu balone oblikovane u njihove omiljene figure. Postoji nekoliko vrsta programa koje Igor izvodi na rođendanima, a to su predstave ili solo nastup, a koji u zavisnosti od vaše želje traju od 45 do 90 minuta.
Za sve dodatne informacije posetite kontakt stranu.
NOVA GODINA. Nova godina Igor madjionicar. Odbrojavanje do Nove godine može da izgleda još lepše i zabavnije ako tu dodate malo magije.
Obogatite vašu novogodišnju proslavu i učinite je nezaboravnom atraktivnim programom koji vam nudi mađioničar Igor. Zamislite da se pred vašim očima stvori jato belih golubova, ili da Igorova asistentkinja promeni boju haljine nekoliko puta, ili da neko dete iz publike za trenutak postane mađioničar zajedno sa Igorom na sceni.
Zamislite da se karte pojavljuju ni od kuda, da maramice lete u svim pravcima.
Zaista je magično, sve je spremno za doček Nove godine, ali nešto nedostaje?
Nema Deda-Mraza.
Igor će učiniti sve da ga stvori uz pomoć svoje magije i naravno, dece koja jedva čekaju paketiće.
Kada se Deda-Mraz konačno pojavi počinje novogodišnja žurka sa još više magije i muzike. Nakon predstave koja traje 45 minuta, Deda-Mraz deli paketiće i slika se sa decom.
Sve potrebne rekvizite, uključujući tehniku, ozvučenje i rikvande obezbeđuje tim mađioničara Igora.
Svi znamo da deca vole bajke.
I svi znamo da deca vole da gledaju mađioničara.
A da li je moguće videti to na jednom mestu?
Igor se potrudio da svoje mađioničarske veštine prikaže u formi pozorišne predstave i tako svoj nastup učini još lepšim, atraktivnijim i poučnim.
Postoji nekoliko dečijih predstava koje su prikladne za izvođenje u vrtićima, školama, firmama, tržnim centrima i mnogim drugim lokacijama. Jedna od njih je „Čarobna šargarepa“.
Zamislite ovo: svojim magičnim štapićem Igor stvara golubove, pretvara ih u konfete, marame menjaju boju, loptice nestaju.
Čak i uči decu kako se rukuje magičnim štapićem.
Kad odjednom iz šešira izlazi zec (lutak Zekan) koji izvodi „magiju“ uz pomoć svoje čarobne šargarepe i tada počinje nadigravanje ko je bolji mađioničar.
U toj igri deca uživaju dok ih Igor i Zekan vode kroz niz komičnih situacija ispunjenih magijom. Predstave su osmišljene tako da u njima deca aktivno učestvuju, a mogu da traju od 35 do 45 minuta (u zavisnosti od uzrasta dece).
Sve potrebne rekvizite, tehniku, ozvučenje i scenografiju obezbeđuje tim mađioničara Igora.
madjionicar-angelus-madjionicar-za-decu
Ulepšajte svome detetu rođendan mađioničarskom priredbom.​ Dečiji rođendani​ Predstave​ Dani škole Priredbe Scenska magija.
Edukativan program koji će vaše dete pamtiti.​ Pokloni i nezaboravna zabava.​ Dečiji rođendani​.
Školske priredbe.
Ostale vrste zabave.
madjionicar-volare-madjionicar-za-decu
Predstave za decu Bliži se rođendan vašeg deteta i Vi nemate ideju kakav sadržaj da priredite za decu. Šta kažete na mađioničarsku predstavu?
Volare će rođendan vašeg deteta učiniti zaista čarobnim.
Mađioničarska predstava ni jedno dete neće ostaviti ravnodušnim.
Volare je profesionalni animator za decu koji garantuje vrhunsku zabavu i atmosferu ispunjenu smehom.
Deca će naprosto biti očarana i maksimalno angažovana asistiranjem u mađioničarskim trikovima kao što su stvaranje belih golubova itd. Vaše dete biće zvezda predstave a Vi ćete biti prezadovoljni jer ste mu omogućili rođendan za pamćenje.
Predstave za decu Za dečije rođendane, vrtiće - Beograd - Novi Sad,... Zamislite rođendansku zabavu toliko veselu i čudesnu da je vaše dete upamti zauvek. - Nemoguće?
- Ipak je moguće!
- Mađioničar Volare pretvoriće vaše rođendansko slavlje u jedno čarobno i nezaboravno iskustvo. - Predstava puna iznenađenja, komedije i neverovatnih čarolija koje će vas ostaviti bez daha. - Garantujemo vam vrhunsku zabavu i atmosferu ispunjenu smehom.
- Vaše dete biće zvezda predstave!
- Vaši gosti uživaće u predstavi i dugo će pamtiti i prepričavati ovaj događaj!
Razmislite kako bi bilo divno kada bi iznenađenje na sledećem dečijem rođendanu koji pravite bio upravo mađioničar.
Naša fenomenalna predstava će sigurno zaseniti svaku publiku, širom otvorenih očiju posmatraće je kako deca tako i odrasli.
Predstava je fokusirana na komediju i neverovatne mađioničarske trikove kao što je stvaranje pravih belih golubova.
To znači da su svi efekti prilagođeni deci i pažljivo odabrani radi beskrajne zabave i atmosfere ispunjene smehom.
Nema opasnih stvari, samo šala, smeh, igra.
Uostalom to je ono što rođendan treba i da bude.
Volare je dečiji mađioničar i animator koji garantuje da će stvoriti srećne i nezaboravne uspomene koje se pamte čitav život.
Pogledajte ispod reakciju dece na jednom od rođendanskih nastupa.
Vaše dete zvezda predstave!
Posebna pažnja biće posvećena vašem detetu, to jest slavljeniku.
Slavljenik je taj koji postaje glavni saradnik mađioničara i zvezda predstave.
Uostalom to je njegov/njen dan i zaslužuje da se oseća posebno.
Zamislite samo radostan izraz na licu vašeg deteta kada se magija dogodi upravo u njegovim rukama - savršen momenat za fotografisanje!
Međutim ni ostala deca neće biti zapostavljena.
Svi će dobiti priliku da učestvuju u predstavi kao asistenti mađioničaru jer deca to naprosto obožavaju!
Veoma jednostavan način za savršenu rođendansku žurku. Volare zabavu donosi kod VAS!
Nemojte biti uplašeni od velikog broja dece koji dolaze u vašu kuću.
Onog momenta kada Volare uđe u prostoriju, sva deca su pod njegovom kontrolom i opčinjena magijom, smehom, igrom.
Vaše je samo da zauzmete neko udobno mesto i uživate posmatrajući decu kako se lepo zabavljaju.
Nakon toga deca će se poslužiti tortom, otpevati par rođendanskih pesama, odigrati par igara ili kako ste već zamislili.
Ukoliko vam je potrebna bilo kakva ideja oko organizacije, Volare će vam rado dati razne ideje.
Naša neverovatna magična predstava podrazumeva jaku energiju, 60 minuta performansa i puno interakcije sa publikom.
Da učestvuju u predstavi podjednako će hteti kako deca tako i odrasli.
Predstava je posebno osmišljena za prilike kao što su dečiji rođendani, proslave u vrtićima, školske priredbe, sajamske priredbe, itd.
LOKACIJE
Bilo da slavite dečiji rođendan, pravite žurku ili neku drugu proslavu i želite da događaj bude nezaboravan, idealna zabava je svakako mađioničar. Pažljivo biran program prilagođen uzrastu publike ostaviće sve bez daha, a opet sa osmehom na licu. Nije bitno da li slavite u stanu, igraonici, kod kuće, na dvorištu u školi ili vrtiću… Madjioničari su garancija za dobar provod na vašoj zabavi! Madjioničarska predstava na rodjendanu Vašeg deteta učiniće taj rodjendan nezaboravnim, magičnim, kao trenutak koji se pamti ceo život. Pored toga što će madjioničar izvoditi trikove, iluzije, komične scene za decu (ali i za odrasle) daje priliku i svoj deci iz publike da budu madjioničari, što je deci posebno interesantno i neponovljivo iskustvo. Deca ne vole iste rodjendane, brzo im posatju dosadni i totalno nezanimljivi. Zato iznajmite madjioničara i pružite svom detetu rodjendan koji će pamtiti ceo život, zajedno sa svojim drugarima. A i vama neće biti dosadno...
Back to Top