Madjioničari Beograd

Registruj se
Prijavi se
Madjioničari Beograd
madjionicar-mihajlo-magic-madjionicari
Predstave za firme Sastoji se od scenske tacke, propracene muzikom (Silent Act) i nadovezuje se na kabaretski program- interaktivan sou u kome publika izlazi na scenu i ucestvuje u magiji. Takodje, u ovakvim prilikama neizostavan je Close Up Magic ( to si trikovi koji se izvode u neposrednom kontaktu sa publikom).
Tu spadaju trikovi sa kartama, novcicima, lopticama i ostalim sitnim predmetima. Naravno, program je fleksibilan i prilagodjava se zeljama i potrebama same firme!
madjionicar-aleksandar-madjionicari
SPECIJALNI PROGRAMI ZA: KLUBOVE, PROSLAVE, BANKETE, CASINA... Način izvođenja predstava: Predstave su podeljene po kategorijama od zavisnosti koja je namena i od prostora u kom se organizuje predstava.
Ceo Show obiluje sa dosta kvalitetnom zabavom, vrhunskim umećem u izvođenju trikova i sa puno prefinjenog humora.
Za svaku od navedenih grupa-kategorija, ima spremljeno na desetine totalno različitih predstavau.
U toku svake predstave ima dosta iznenađenja za publiku što predstave čini još interesantnije i originalnije i samim tim iskaču iz već uhodanog šablona prikazivanja i predstavljanja trikova.
Predstave su podeljene na: Stand up Show Ovim programom se ostvaruje neposredan kontakt sa publikom.
Rekviziti koji se koriste u ovom programu su izuzetno vizuelno jaki i deluju fascinantno i impresivno na publiku.
Predstava je koncipirana tako da je interaktivnog karaktera gde i publika ima zapaženu ulogu u izvođenju trikova. Table Show Program koji se bavi animacijom gostiju po stolovima.
U ovakvom načinu prezentovanja dolozi do punog umeća i uvežbanosti trikova.
Jedna od odlika ovog načina pokazivanja trikova je i što se ostvaruje blizak i prisan način komunikacije sa publikom, gde publika doživljava pravu magiju na svega nekoliko centimetara od njih. Mentalist Magic Show Program predstave gde publika ostaje totalno zaprepašćena načinom na koju ih stranu odvede ovaj program.
Čitanje misli, pogađanje, predviđanja samo su neki od spektakularnosti ovog programa.
A u tim tačkama mađioničar Aleksandar koristi jako puno svojih inovacija po kojima ovaj program čini njegovu specijalnost. Strolling Magic Show Ovaj program je interesantan po tome što se izvodi na mestima gde publika stoji (razni kokteli, seminari, zabave, kongresi i druge manifestacije).
Interestatna strana ovog načina izvođenja programa je što se ostavaruje blizak kontakt i jedinstven način komunikacije sa publikom gde se publika uz fascinatne trikove i način na koji se oni prezentuju lakše opuštaju i lakše se međusobno ostvaruju poslovna poznanstva. U sve ove grupe trikova dosta veliku većinu trikova čine inovacije-kreacije mađioničara Aleksandra, što mu omogućava da sve predstave budu originalne i da iskaču iz ustaljenog šablona prikazivanja trikova. Za kraj da napomenemo da je humor i kvalitetna zabava jedna od glavnih odlika svih predstava.
Zato odškrinite vrata čarobnog i mističnog sveta mađioničarstva i prepusti te se uživanju u nestvarnom izvođenju i prikazivanju trikova mađioničara Aleksandra.
REKLAMIRAJTE SE NAJORIGINALNIJE I PREDSTAVITE VAŠ PROIZVOD, BREND, FIRMU ŠIROKOJ PUBLICI ILI VAŠIM POSLOVNIM PARTNERIMA NA NAJBOLJI NAČIN KROZ JEDAN OD NAJORIGINALNIJIH VIDOVA REKLAMIRANJA MAĐIONIČARSKE TRIKOVE-ILUZIJE U SARADNJI SA JEDNIM OD NAJKREATIVNIJIH MAĐIONIČARA ALEKSANDROM.
Promocija je jedan od najvažnijih segmenata marketinga za vašu firmu ili vaš novi proizvod na tržištu. Zato obezbedite da vaš proizvod, brend, vaša reklama budu na najbolji način objedinjeni i da vam se kroz nastup vrhunskog mađioničara Aleksandra na najbolji način reklamirate. Svaki vaš proizvod, brend ili reklamu vaše firme mađioničar Aleksandar je u stanju da vam osmisli i uvrsti kroz trik-iluziju na najfascinantniji način koji možete da zamislite. Mađioničar Aleksandar poseduje jednu od najvećih mađioničarskih kolekcija trikova koja se stalno uvećava, tako da je u mogućnosti da iz te velike kolekcije izabere ili osmisli totalno nov trik ili iluziju koji će na najbolji način da predstavi i reklamira vaš proizvod. Mađioničar Aleksandar je tu i da vam pomogne u osmišljavanju vaše reklamne kanpanje zahvaljujući ogromnom iskustvu u saradnji sa mnogim poznatim firmama u reklamiranju njihovog proizvoda, brenda, firme. ODUŠEVITE VAŠE POSLOVNE PARTNERE, OMOGUĆITE DA KROZ FENOMENALNI MAĐIONIČARSKI ŠOU VAŠ POSLOVNI UGLED DOBIJE JEDNU NOTU PREFINJENOSTI I STEKNE SINPATIJE KOD VAŠIH STARIH POSLOVNIH PARTNERA I DA VAM POMOGNE DA OSTVARITE NOVE POSLOVNE KONTAKTE.
Proverite i bićete oduševljeni saradnjom sa mađioničarem Aleksandrom jer njegov studiozan način rada i razmišljanja uvek vam garantuje mnogo više uspeha u reklamiranju vašeg proizvoda, brenda, učvršćivanja i ostvarivanja novih poslovnih kontakata. Za kraj da napomenemo da je elegancija, prefinjenost, humor i kvalitetna zabava jedna od glavnih odlika svih nastupa mađioničara Aleksandra.
igor-trifunov-madjionicar-madjionicari
PROMOCIJE.
Neverovatan je efekat ukoliko na promociji vašeg brenda ili proizvoda dodate malo magije.
Ništa ne ostaje u sećanju toliko dugo kao dobra i sjajna zabava puna čarolije. Navikli ste da gledate mađioničara kako stvara golubove, zečeve, kako se karte pojavljuju niotkuda?
Zamislite da se u Igorovim rukama stvaraju proizvodi vaše firme, nestaju, smanjuju se, uvećavaju, a umesto svoje prelepe asistentkinje mađioničar stvori vašeg direktora. U zavisnosti od vaših želja, bilo koja tačka iz bogatog Igorovog repertoara može biti prilagođena tako da skrene pažnju publike upravo na vaš proizvod.
Bilo da se odlučite za tačke koje se gledaju iz neposredne blizine ili veliki iluzionistički spektakl, publika i gosti će dugo prepričavati sam događaj, a samim tim će im vaš brend ostati dugo u pamćenju.
Pored velikog broja gostovanja u različitim televizijskim emisijama, širu popularanost Igor je stekao u TV serijalu „Ulična magija“ koji se premijerno emitovao na televiziji Pink, a zatim i reprizno na Studiju B. U 45 epizoda Ulične magije, u produkciji Media Global Agency, Igor je slučajnim prolaznicima pokazivao svoje mađioničarske veštine i tako ih na duhovit način uvodio u čudesni svet magije.
Specifičnost ovog šou programa je u tome što su prolaznici imali priliku da vide izvođenje iluzije u svojoj neposrednoj blizini, a njihova spontana reakcija davala je poseban šarm emisiji.
Igor Trifunov je najuspešniji srpski mađioničar i iluzionista novije generacije.
Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara.
Dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru.
Autor je TV serije Ulična magija i iluzionističke predstave Igorov magični šou. Rođen je 1.
januara 1973.godine u Beogradu.
Prva interesovanja za mađioničarstvo pokazivao je tokom osnovne škole, kada nije ni slutio da će mu to postati zanimanje.
Još tada, svojim prvim trikovima oduševljavao je vršnjake na ekskurzijama i zabavama.
U završnim razredima osnovne škole počeo je da se bavi i karateom, da bi kasnije kao srednjoškolac učestvovao na kadetskim takmičenjima i počeo da osvaja svoje prve medalje. Svoj prvi javni nastup Igor je imao u novogodišnjem programu 1990.godine na Radio Televiziji Beograd.
Kasnije sve više ga je privlačila mađioničarska literatura, a svoje slobodno vreme provodio je uvežbavajući mađioničarske trikove.
Ubrzo je počeo i profesionalno da se bavi ovom veštinom nastupajući na mnogim rođendanskim proslavama, televizijskim emisijama i novogodišnjim predstavama. Svoju karijeru nastavio je da usavršava radeći na novim mađioničarskim tačkama zajedno sa doajenom sprskog mađioničarstva Mićom Bugarčićem.
Započinje saradnju sa svojom asistentkinjom Anom Dimitrijević i osvaja Grand Prix na III Balkanskom kongresu mađioničara održanom 2002.
godine u Beogradu.
Usledili su mnogobrojni nastupi u korporacijama, ambasadama, televizijama, kao i gostovanja na mađioničarskim kongresima u zemlji i inostranstvu.
Širu popularnost stiče autorskim TV serijalom „Ulična magija“. Oktobra 2010.godine na VII Balkanskom kongresu u Solunu osvaja Grand Prix sa novom tačkom u kategoriji manipulacije.
Istog meseca premijerno je izveo svoju autorsku predstavu „Igorov magični šou“ u Beogradu koja se uspešno igra drugu sezonu.
U novembru 2011.godine dobitnik je prve nagrade na Internacionalnom kongresu mađioničara u Mariboru, kojom se kvalifikovao za Svetsko prvenstvo.
Na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012.godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva - manipulacija.
madjionicar-volare-madjionicari
Volare je mađioničar i iluzionista koji će svaku posebnu priliku učiniti zaista nezaboravnom. Bilo da organizujete malu privatnu zabavu ili događaj velikih razmera nastup mađioničara Volarea biće pravo oduševljenje za sve prisutne.
Više od 15 godina on oduševljava publiku nastupajući na javnim manifestacijama, privatnim zabavama i dečijim rođendanima širom zemlje i šire. Pozovite i saznajte kako da priredite savršen događaj koji će vaši gosti dugo pamtiti.
Ni malo nije lako osmisliti kvalitetan sadržaj za odraslu publiku.
Pogotovo u današnje vreme kada su svi puni svojih problema.
Međutim, magija je oduvek bila posebna atrakcija kojoj niko ne odoleva. Bilo da je u pitanju venčanje ili neki kompanijski događaj, savršen i originalan način za „razbijanje leda“ je nastup mađioničara.
Poneseni maštom svi u publici na čas će ponovo postati kao deca i prepustiće se zabavi. Volareovi nastupi su puni konverzacije sa publikom i obiluju smehom.
Vaš događaj poprimiće jednu pozitivnu energiju a svi prisutni će vam biti neizmerno zahvalni na savršenoj zabavi.
Predstave za kompanije Otkrijte kako da za vašu kompaniju napravite uspešan i nezaboravan događaj na kojem će svi uživati...Garantovano!
Da li tražite nešto novo, posebno i uzbudljivo za sledeći događaj u vašem preduzeću što će zadovoljiti sve prisutne?
Jeste li u potrazi za zabavom koja je interaktivna, inspirativna, intrigantna i ostaje u sećanju?
Jeste li umorni od pokušaja vaš poslovni sastanak, zabavu, kongres napravite uspešnim?
Sastojci za uspešan kompanijski događaj - smeh, interaktivnost, zabava i fascinacija su upravo ono što Volare donosi.
Njegov šov je interaktivan, neverovatan i sa velikom dozom komedije. Volare može prilagoditi svoje nastupe tako da zadovolji vaše potrebe i zahteve, što podrazumeva i uključivanje vašeg logotipa ili prodajne poruke u bilo koju od njegovih prezentacija.
Nakon konsultacije sa vama, Volare će kreirati poseban performans koji šalje određenu poruku vašim klijentima.
Vaša publika će vam zahvaliti na onome što ste im priredili i izgledaće te sjajno u očima vaših klijenata i poslovnih partnera. Najbolje od svega, posmatrači će zauvek pamtiti vašu firmu, proizvod ili uslugu nakon predstave.
LOKACIJE
Back to Top