Mba studije Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mba studije Beograd
mokrogorska-skola-menadzmenta-mba-studije
Executive MBA (EMBA) je master program iz upravljanja poslovanjem organizovan po najvišim međunarodnim standardima, prilagođen našim potrebama u okruženju i izazovima koji nas iščekuju.
Mokrogorska škola menadžmenta je izabrala najbolje programe i predavače za najbolje menadžere regiona, a sve u cilju ličnog usavršavanja, unapređenju organizacija iz kojih polaznici dolaze i bolje privrede regionalnih zemalja.
Studenti koji uspešno završe Mokrogorski EMBA program stiču tri tipa priznanja: Akademsko zvanje Master upravlјanja poslovanjem, Fakulteta organizacionih nauka, Univerziteta u Beogradu, Profesionalno zvanje Executive Master of Business Administration, koji izdaje Mokrogorska škola menadžmenta i Kvalifikaciju po metodologiji Chartered Institute of Management, UK (OPCIONO).
Program Executive MBA sastoji se od 7 predmeta u okviru kojih se izučavaju: makroekonomija i politička ekonomija, mikroekonomija, korporativne finansije, računovodstvo, poslovne strategije, pregovaračke veštine, operacioni i operativni menadžment, poslovne inovacije, međunarodne organizacije, poslovna etika, poslovne šanse regiona, preduzetništvo, lični razvoj i liderstvo.
Dodatno, na svakom predmetu biće organizovana predavanja gostiju i partnera organizatora.
cotrugli-business-school-mba-studije

Cotrugli Business School

Beograd, Savski venac, Višegradska 27 069 1190903
COTRUGLI Business School je poslovna škola koja u svojoj ponudi ima međunarodno akreditirane MBA programe.
MBA programi su vodeći svetski standard poslovne edukacije, a budući da takav program predstavlja veliku obavezu i ulaganje, MBA birate i na njega krećete samo jednom u životu.
Tradicija duža od 40 godina.
U posljednjih deset godina MBA programi su postali globalni, a njihov broj se meri u hiljadama.
Ipak, u skladu sa akreditacijskim kriterijumima, tek se mali deo ukupnog broja programa može smatrati zaista kvalitetnim.
COTRUGLI Business School u svojoj ponudi ima tri MBA programa (MBA, Executive MBA I Chief Executive MBA).
Škola ima kampus u Beogradu kao i u glavnim gradovima u Regionu.
london-school-of-commerce-mba-studije

London school of commerce

Novi Beograd, Španskih boraca 3 011 7150258
MBA STUDIJE U LONDONSKOJ ŠKOLI TRGOVINE U BEOGRADU.
Upisom na program “MBA for Executives” bićete u poziciji da znanje stečeno u učionici primenite na prave probleme koji su u vezi sa poslom.
Kroz našu tesnu saradnju sa Cardiff Metropolitan University, moći ćete da poboljšate i obogatite svoje znanje, veštine i razumevanje poslovnog menadžmenta, dok pružate stvarnu tržišnu vrednost vašem poslodavcu.
Upisani studenti će u početku biti upisani na Postgraduate Diploma Program.
Studenti koji završe MBA program, upisaće se u glavnu fazu projekta sa Cardiff Metropolitan University da bi dobili MBA diplomu.
Čitav kurs se može pohađati u Beogradu.
Program MBA for Executives namenjen je za dinamične profesionalce koji imaju globalne odgovornosti – ili su na putu da preuzmu takve odgovornosti – i koji žele da studiraju dok nastavljaju uspešne karijere.
Kroz nastavni plan i program, svetski priznate profesore i međunarodnu mrežu školskih drugova i studenata koji su završili studije, LSC studenti u Beogradu imaju pristup najboljim poučnim idejama, odvažnim istraživanjima i inovativnim međunarodnim poslovnim praksama.
Internacionalna škola u kojoj se nastava odvija po najmodernijim nastavnim programima u svetu.
Londonska škola trgovine (LSC), povećanje mogućnosti zaposlenja studenata vidi kao jedan od primarnih ciljeva.
Naša misija je da učenike snabdemo sa potrebnim komercijalnim znanjem, samouverenošću, sposobnošću i držanjem ne samo da bi održali stalno zaposlenje, nego da prepoznaju sebe kao ozbiljne konkurente u poslovnom sektoru.
Međunarodna izmešanost studenata i profesora u Londonskoj školi trgovine u Beogradu je zadivljujuća.
Stičete istinski globalnu mrežu koja će omogućiti stvarnu korist u današnjem konkurentnom tržištu.
Naš program “MBA for Executives” priključuje te u fenomenalnu mrežu globalnih poslovnih kontakata, proširujući vašu ličnu mrežu, i omogućava da potpuno iskoristite svoju investiciju.
Sa pravim vezama možete stvoriti i iskoristiti mogućnosti koje život pruža.
Kada u Londonskoj školi trgovine u Beogradu kažemo da smo globalni: mi to i mislimo.
MBA (Master of Business Administration) su međunarodno priznate studije usmerene na razvoj praktičnih poslovnih znanja koja su potrebna u oblasti upravljanja poslovanjem. Drugim rečima, smisao MBA studija bi trebalo da bude unapređenje sopstvenog posla korišćenjem spoja nauke i najbolje prakse. MBA najčešće upisuju ljudi koji imaju sopstvene firme i žele da poboljšaju svoje poslovanje, kao i oni koji žele da u karijeri napreduju do upravljačkih pozicija i da unaprede svoja menadžerska znanja. MBA studije predstavljaju kombinaciju formalnog i neformalnog obrazovanja jer se MBA sistem studiranja sprovodi na način kako se obavlja edukacija na stručnim kursevima. MBA studije po pravilu traju obično dve godine poslediplomskih strukovnih studija, gde se izučava 10 opše-stručnih predmeta koji su u vezi sa generalnim unapređenjem poslovanja, i 5 uže-stručnih predmeta (tzv. koncentracija), gde je studentima omogućeno usvajanje konkretnih znanja iz poslova kojima se studenti bave radi njihovog unapređenja. Rang MBA studija uglavnom postoji samo na internacionalnom nivou (sem za slučaj država u kojima je MBA sistem studiranja veoma razvijen, kao što su SAD i Engleska), i on se ustanovljava na onovu parametara koje propisuju različite renomirane organizacije.
Back to Top