Mebl štofovi Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mebl štofovi Beograd
Dosadila Vam je šara Vašeg mebla na nameštaju...?
Osvežite izgled Vašeg doma sa novim mebl štofom na Vašoj garnituri... Nadjite najoriginalnije dezene u Beogradu u nekoj od prodavnica materijala za presvlačenje nameštaja.
Pratite trend kao što prate prodavnice koje Vam nudi Beograd, i izaberite mebl štof dizajniran po poslednjoj modi.
Razveselite svoj životni prostor!
lakitex-mebl-stofovi

Lakitex

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 321 011 2410253
cena: Cenovnik
MEBL ŠTOFOVI BEOGRAD LAKITEX
leki-group-mebl-stofovi

Leki Group

Beograd, Banovo brdo, Trebevićka 6 011 3549887
cena: Cenovnik
MEBL ŠTOFOVI BEOGRAD LEKI GROUP Posedujemo veliki izbor mebl štofa koji su proverenog kvaliteta i izrađuju se od najkvalitetnijih tkanina.
Mebl štof je iz uvoza (Turska, Sirija, Slovenija, Nemačka) i zadovoljava sve standarde koje propisuje evropska zajednica a koji se odnose na habanje, istezanje, cvrstoću, zapaljivost.
Dole prikazane fotografije mebl štofa predstavljaju jedan deo iz naše ponude, posetite naš prodajni objekat i izaberite mebl koji Vama najviše odgovara.
es-sistem-salon-namestaja-mebl-stofovi
MEBL ŠTOFOVI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA ES SISTEM Kod nas možete pronaći veliki izbor mebl šrofova.
Mi smo vrlo mlada firma zvana Es-Sistem Salon nameštaja.
Naš trud, znanje i profesionalizam čvrsto su utemeljeni u našim vrednostima i zato želimo da ih podelimo sa Vama.
Za sada, imamo jedan cilj, a to je da u našem širokom asortimanu proizvoda imamo moderan nameštaj koji će oplemeniti Vaš dom, kvalitetan i povoljan nameštaj koji će ispuniti Vaša srca.
Es-Sistem ima viziju da svaki kupac koji nam je ukazao poverenje bude zadovoljan i da nam se ponovo vrati, a to je za nas najbolji pokazatelj našeg uspešnog rada.Srdačno Vas pozdravljamo i očekujete da ćemo Vam pružiti više od onoga što očekujete.
salon-namestaja-mond-line-mebl-stofovi

Salon nameštaja Mond Line

Beograd, Palilula, Vojvode Dobrnjca 28 011 3390695
cena: Cenovnik
MEBL ŠTOFOVI BEOGRAD SALON NAMEŠTAJA MOND LINE Naš asortiman broji 3.000 artikala komadnog nameštaja.
Za svaki od trazenih artikala postoji veliki izbor mebl stofova kao I mogucnost izbora iz nase palete boja.
tier-enterijeri-mebl-stofovi

Tier Enterijeri

Novi Beograd, Omladinskih brigada 100 011 2169430
cena: Cenovnik
MEBL ŠTOFOVI BEOGRAD TIER ENTERIJERI Mebl štof kao materijal namenjen je završnoj izradi nameštaja a samim tim njegova boja,tekstura i kvalitet Vašem domu daju jednu od osnovnih polaznih tačaka za uredjenje.Uz adekvatan odabir mebl štofa Vaš nameštaj poprimiće nov, jedinstven i atraktivan izgled a ujedno i osvežiti prostor u kome boravite.Naši materijali kvalitet garantuju atestom na habanje,rastezanje i postojanost boja.
Skoro svi materijali imaju i vodoodbojni nanos sto ih preporučuje za nameštaj u javnim objektima.
artiko-bed-sleep-mebl-stofovi

Artiko Bed & Sleep

Beograd, Zemun, Dubrovačka 12 011 2191341
MEBL ŠTOFOVI - ARTIKO BED & SLEEP Imamo veliki asortiman mebl štofova.
Mebl štof je vrsta tekstila koja je namenjena tapaciranju nameštaja. U industriji za proizvodnju mebl štofa, najprepoznatljivije vrste mebla su žakard, šanel, mikrofiber, štampani štof, pliš i eko koža. Mebl štof je neizostavni deo pri opremanju svakog prostora. Zajedno sa oblikom i stilskom formom nameštaja u prostoru, dizajn mebl štofa diktira stil opremanja. Prilikom potrage za odgovarajućim mebl-štofom za novu sofu nije, na kraju krajeva, bitna samo boja. Nešto što na prvi pogled izgleda odlično brzo može da se pretvori u skupo razočaranje ako materijal ne odgovara nameni. Naročito je važno da materijal bude veoma otporan na habanje. Pošto ne postoji nikakva normirana i opštevažeća klasifikacija ovakvih štofova, morate se osloniti na podatke koje daje proizvodjač, odnosno na savet prijatelja. U principu, važi to da su sintetičke ili mešovite tkanine otpornije na habanje od tkanina izradjenih samo od prirodnih vlakana. Najbolji štofovi: pamuk, žakar, lan, mikrofiber, runska vuna, svila, velur... Odlučite sami koji mebl štof će krasiti Vaš nameštaj...
Back to Top