Medicinske uniforme Aranđelovac

Registruj se
Prijavi se
Medicinske uniforme Aranđelovac
karan-tekstil-medicinske-uniforme

Karan Tekstil

Aranđelovac, Vladike Nikolaja 5a 034 701743 |
064 1598015 |
cena: Cenovnik
MEDICINSKE UNIFORME BEOGRAD KARAN TEKSTIL Materijale koje koristimo za izradu naše opreme su od renomiranih i poznatih proizvodjača kao što su Klopman – Nemacka, Total – Holandija i poseduju sve sertifikate I Euro 1 .
U sklopu preduzeća postoji i tim koji se bavi: modeliranjem novih proizvoda, pripremom za štampu, dizajnom kao i samom štampom na tekstilu, do 6 boja, uključujući i mogućnost Veza.
Kada ljudi pomisle na medicinsku uniformu ukaže im se slika tradicionalnog belog mantila. Sada postoji mnogo veći izbor za medicinsko osoblje. Pastelne boje čine da se pacijenti osećaju opuštenije, a to je najvažnije za one koji rade sa decom. Za većinu lekara, medicinskih sestara, stomatologa, higijeničara, laboranata... medicinske uniforme su deo svakodnevnog života. Ali samo zato što su potrebne uniforme, to ne znači da lični stil i smisao za modu treba da trpi. Medicinske sestre čine gotovo polovinu od ukupnog broja svih zaposlenih u sistemu zdravstvene zaštite i prema podacima Svetske zdravstvene organizacije, pružaju 69 odsto usluga. Samim tim odeća koju nose u toku radnog vremena, mora im biti udobna i praktična. Naučno je dokazano, da boje i modeli uniformi koje nose medicinski radnici utiču na psihičko stanje pacijenata. Što jednostavniji kroj i što nežnija boja uniforme to smireniji i opušteniji pacijent.
Back to Top