Međunarodni prevoz pokojnika Beograd

Registruj se
Prijavi se
Međunarodni prevoz pokojnika Beograd
Gde god se čovek nalazi, tu može i smrt da nastupi.
Nekad je to u svom domu i mestu , a neretko u drugom gradu i u drugoj državi.
Porodice obično poseduju porodične grobnice ili žele da pokojnik bude sahranjen na groblju koje je najbliže mestu stanovanja, kako bi se večno počivalište moglo obilaziti što češće.
Od dokumentacje je neophodno obezbediti internacionalne umrlicu, sprovodnice - kako u zemlji gde je smrt nastupila, tako i u zemlju gde se pokojnik prevozi, pasoš preminulog, izvod iz matične knjige rođenih, izveštaj lekara o smrti, dozvola za prenos tela.
suza-internacional-medjunarodni-prevoz-pokojnika
MEĐUNARODNI PREVOZ POKOJNIKA - SUZA INTERNACIONAL Pored standardnih pogrebnih usluga, vršimo prevoz preminulih osoba kako u našoj zemlji tako i u zemljama EU sa svojim predstavnicima.Obavljamo preuzimanje posmrtnih ostataka iz stanova, kuća, bolnica, zavisno od toga na kom je od tih mesta nastupila smrt.
Telo preminule osobe do dana saharne smeštamo u rashladni uređaj da bi se na dan sahrane transportovalo do groblja na kome će biti i obavljena sahrana.
Međunarodni transport se vrši specijalizovanim vozila koja su dizajnirana da pouzdano i brzo prevezu pokojnika. Vozila su opremljena i klimatizovana kako bi pokojnik bio u potpunosti očuvan ispreman za sahranu.
Back to Top