Metalni nameštaj Beograd

Registruj se
Prijavi se
Metalni nameštaj Beograd
Volite metalni nameštaj?
Nabavite najbolji nameštaj od metala u Beogradu... Potražite krevet ili sto i stolice od kovanog gvoždja i neka Vam komšije zavide... Beograd nudi širok asortiman metalnih stolica, metalnih kreveta ili bilo kojeg dela metalnog nameštaja koji je baš Vama potreban.
medicinska-oprema-metalplast-and-metalni-namestaj
METALNI NAMEŠTAJ METALPLAST AND Naša proizvodnja se bazira na medicinskoj opremi i možemo se pohvaliti kvalitetnim i savremenim proizvodima kao i dugom tradicijom proizvodnje na domaćem tržištu.
Poslujemo na prostoru od 1000 m2.
Sa savremenom tenologijom i opremom, koju konstantno unapređujemo, proizvodimo opremu za kozmetičare, ostale vrste enterijera i metalne konstrukcije ali je najzastuljenija u proizvodnji medicinska oprema – medicinski nameštaj.
namestaj-office2go-metalni-namestaj

Nameštaj Office2go

Beograd, Palilula, Dragoslava Popovića 10 065 2282227
METALNI NAMEŠTAJ - OFFICE2GO Office2Go je osnovan 2016.godine sa sedištem u Beogradu.
2017.godine započinje saradnju i postaje zastupnik nemačke kompanije Hartnagel Handels GmbH koja se bavi prodajom industrijskog, kancelarijskog i kućnog nameštaja.
algar-metalni-namestaj

Algar

Beograd, Zemun, Autoput za Zagreb 24d 011 3149860
cena: Cenovnik
METALNI NAMEŠTAJ BEOGRAD ALGAR Algar d.o.o.
je preduzeće koje se od početka svog osnivanja bavi opremanjem enterijera i eksterijera proizvodima od inoxa u kombinaciji ( inox – staklo – drvo).
U naš osnovni proizvodni program spadaju: Izrada stepeništa i terasa u svim varijantama po zahtevu kupca ( inox – staklo) Izrada stolova svih vrsta po narudžbini u kombinaciji inox – drvo – staklo Izrada ekskluzivnih i unikatnih nogica za nameštaj svih prečnika i dimenzija (inox) Izrada garnišni od inoxa i aluminijuma Izrada poklon artikala kao što su čaše za olovke, rokovnici, stalci za stone i druge zastavice; sa izradom logoa firme na svakom proizvodu.A
trevis-metalni-namestaj-514511

Trevis

Beograd, Batajnica, Nikole Demonje 42 060 4030253
METALNI NAMEŠTAJ - TREVIS Kancelarijski ormari, regali, kasete, pultevi...
danik-trade-metalni-namestaj-952661
METALNI NAMEŠTAJ - DANIK TRADE Metalne police i ormari.
metalni-namestaj-todorovic-metalni-namestaj-760620

Metalni nameštaj Todorović

Beograd, Rakovica, Pere Velimirovića br. 2 062 604956
METALNI NAMEŠTAJ TODOROVIĆ Proizvodnja kvalitetnog metalnog nameštaja.
fmo-ekonom-metalni-namestaj-722203
METALNI NAMEŠTAJ - FMO EKONOM Visokokvalitetna proizvodnja metalnog nameštaja.
METALNI NAMEŠTAJ - METAL LASER ART Atraktivan metalni nameštaj.
Celokupan program metalnog nameštaja odlikuje čvrsta izrada i moderan dizajn koji omogućavaju svakodnevnu upotrebu i lepo uklapanje u različite prostore. Metalni nameštaj je lep, jak i dugovečan. Izradjuje se u različitim stilovima, od klasičnih do modernih. Mane su mu: visoka cena, ljuštenje boje, sklonost rdjanju (osim garnitura od aluminijuma), može da bude veoma težak ako je izradjen recimo od kovanog gvoždja. Ukoliko imate problema sa rdjom na metalnom nameštaju i nameštaju od kovanog gvoždja, otklonite je struganjem žicom, žičanom četkom ili šmirgl papirom, te tretirajte površine antikorozivnim sredstvom. Rdja nastaje iznenadujućom brzinom pa je potrebno brzo reagovati. Isto tako kod stare boje koja se ljušti, uklonite je, a zatim zaštitte od korozije i prefarbajte površine novom bojom. Kakve god da su mu mane, prednosti metalnog nameštaja ima mnogo više... Odaberite neki komad i uverite se sami u funkcionalnost, lepotu i kvalitet metalnog nameštaja.
Back to Top