Mikrodermoabrazija Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mikrodermoabrazija Beograd
Mikrodermoabrazija Beograd cene - ako ste to tražili onda je strana mikrodermoabrazija Beograd za Vas jer su ovde objedinjene dermatološke ordinacije i kozmetički saloni u kojima se u Beogradu nudi usluga tretmana kože lica i tela: mikrodermoabrazija.
Mikrodermoabrazija se u Beogradu praktikuje već neko vreme i veoma je popularna metoda tretiranja kože.
Mikrodermoabrazija je neinvazivna metoda uklanjanja mrtvih ćelija kože to jest odstranjivanje površinskog sloja kože sitnim kristalima pod velikim pritiskom.
Menjanjem veličine i gustine kristala prilikom tretmana mikrodermoabrazije, može se koristiti za regije lica, vrata, leđa, laktova, butina.
U prezentacijama na ovoj strani pogledajte slike pre i posle mikrodermoabrazije, saznajte sve pojedinosti u vezi sa mikrodermoabrazijom lica i mikrodermoabrazijom tela.
studio-beauty-glamour-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD.
Mikrodermoabrazija uključuje odstranjivanje površinskog sloja kože sitnim kristalima pod velikim pritiskom.
Tom se tehnikom uklanjaju mrtve stanice zbog kojih koža izgleda "isprano" i, da, nakon tretmana koža lakše apsorbira sve preparate protiv bora kojima je tretirate, ali budite pažljivi!
To je agresivan tretman i nije za svakoga, pogotovo za one koji imaju blijede puti.
Mikrodermoabrazijom se mogu postići sjajni rezultati, ali sve ovisi o pravilnoj primjeni i tipu kože.
Imate li osjetljivu ili suhu kožu, izbjegavajte ovaj tretman!
estetik-slim-studio-mikrodermoabrazija

Estetik Slim Studio

Novi Beograd, Bulevar dr Zorana Đinđića 117/3 011 3131500
cena: Cenovnik
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD ESTETIK SLIM STUDIO Mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuma, koji ujedno vrše i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže.
Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.
Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati.
Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama.
S toga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama.
kozmeticki-salon-sensi-skin-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA STUDIO ZA NEGU LEPOTE SENSI SKIN Kozmetički salon Sensi Skin pruža tretman mikrodermoabrazije.
laser-centar-flamingo-mikrodermoabrazija

Laser centar Flamingo

Beograd, Slavija, Deligradska 9 011 3617765
cena: Cenovnik
MIKRODERMOBRAZIJA LASER CENTAR FLAMINGO Mikrodermoabrazija je izvanredan tretman koji obozavaju kako klijenti, tako i kozmeticari.
Spada u kratke – relax, osvezavajuce ali veoma efikasne tretmane.
Klijent se nakon tretmana oseca „lakse“, cisto i sveze.
Utisak lakoce na licu je rezultat uklonjenih necistoca, natalozene mrtve koze i prosirenih pora. U klasicnoj varijanti ove moderne i efikasne metode pilinga kojom se uklanjaju mrtve orozale celije sa povrsine koze, nanose se mikrokristali koji se zatim uklanjaju (usisavaju) zajedno sa izumrlim celijama.
Kozmeticki salon Flamingo se odlucio za IONTO-COMED aparata koji koristi dve velicine kristala koji se biraju vec u zavisnosti od stanja koze koja se tretira pa su i rezultati maksimalni.
skin-medic-estetski-centar-mikrodermoabrazija

Skin Medic estetski centar

Beograd, Savski venac, Admirala Geprata 13 011 6659259
Mikrodermoabrazija je sve popularnija metoda i postaje lider među neinvazivnim Spa procedurama.
Svoju popularnost ova metoda je stekla svojom visokom efikasnošću (primetno podmlađivanje kože), brzinom i jednostavnošću.
Šta je to mikrodermoabrazija?
Za mikrodermoabraziju se koriste kristali, koji pod pritiskom padaju na površinu kože i mehanički skidaju površinski deo kože.
Ovo je potpuno bezbolna procedura.
U isto vreme, sondom se vrši i vakum masaža, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže.
Kako mikrodermoabrazija deluje na kožu?
Smatrajte mikrodermoabarziju idealnim pilingom.
Doprinosi obnavljanju kože na sledeži način: Smanjuje staračke pege (hiperpigmentacije) i male bore, Smanjuje proširene pore, Stimuliše nastanak novog kolagena, Poboljšava tonus i teksturu kože.
Stanje kože je vidno bolje već posle prve procedure.
Na obrazima se pojavljuje rumenilomten se izjednačava, koža je glatka!
Po pravilu, za optimalan efekat treba sprovesti 4 do 6 procedura, koje se rade jednom u 7 dana.
Da bismo održavali lepotu kože, svaka 3 meseca sprovodimo nove procedure.
Sama procedura ne traj eduže od 30 minuta, i osim na licu, možemo je primeniti na rukama, vratu i dekolteu.
medica-life-estetski-centar-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA – kontrolisano odstranjivanje zadebljanog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža i uklone nedostaci, kao i neželjene promene nastale procesom starenja.
Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija.
Tokom tretmana sloj kože se usisava i otklanja, dok vakuum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana.
mkm-specijalisticka-ordinacija-mikrodermoabrazija
Mikrodermoabrazija predstavlja nehiruršku metodu kojom se može osvežiti i podmladiti koža lica.
Mikrodermoabrazija je kontrolisana eksfolijacija, odnosno ljuštenje kože posebnim aparatom.
Na ovaj način se odstranjuje sloj kože koji zatvara pore, kao i dehidrirani sloj, pa koža može bolje da primi hranljive materije (na raspolaganju Vam je niz visokokvalitetnih preparata, uključujući i maske na bazi faktora rasta).
Mikrodermoabrazija je manje agresivna od dermoabrazije.
Prilikom mikrodermoabrazije koristimo minimalno abrazivni instrument za nežni piling kože, koji uklanja zadebljan i neujednačen spoljašnji sloj kože.
Mikrodermoabrazija – vrste tretmana.
Postoje dve vrste mikrodermoabrazivnih tretmana.
Jedan pristup podrazumeva korišćenje sitnih kristala u mlazu, dok se istovremeno vakuumom usisavaju odstranjene ćelije.
Drugi, savremeniji pristup, podrazumeva korišćenje aparata sa dijamantskim vrhom, kojim se sprovodi piling kože uz istovremeni vakuum.
Mikrodermoabrazija – trajanje tretmana.
Tretman mikrodermoabrazije traje oko pola sata.
Prilikom mikrodermoabrazije možete osećati blago “grebanje”, koje je posledica uklanjanja površinskih ćelija kože, kao i vibrirajući osećaj sličan masaži.
medical-beauty-estetski-centar-dr-marija-boskovic-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD - Medicinska mikrodermoabrazija je proces kontrolisanog odstranjivanja zadebljalog i izumrlog sloja kože, stratum corneum-a, sa ciljem da se ukloni stara koža i otklone nesavršenosti kože kao i neželjene promene na koži nastale procesom starenja. Mikrodermoabrazija podstiče mikrocirkulaciju, čime omogućava bolju ćelijsku ishranu i brže i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina i izazovu produkciju novih ćelija.
Promena nastala u stratum corneum-u šalje impuls bazalnim ćelijama kože da ubrzaju proces produkcije novih ćelija i zamene starih slojeva novim zdravijim slojevima i taj proces se zove remodeliranje kože.
Time se bez vidljivih oštećenja kože smanjuju, a u nekim slučajevima i potpuno uklanjaju bore, ožiljci, staračke pege, pigmentacije uzrokovane suncem, melazme, akne i ožiljci od akni, pojačana masnoća kože, proširene pore…
star-studio-mikrodermoabrazija

Star Studio

Beograd, Vračar, Kralja Milana 27 011 3640509
cena: Cenovnik
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD SALON LEPOTE STAR STUDIO Mi u našem studiju radimo nežne mirisne tretmane bazirane na visokom procentu biološko aktivnih sastojaka.
Sve je to začinjeno lepim masažama, pomažu nam eterska ulja, kristali i sveće. Postojimo još od 1998.godine i ponosni smo što već više od decenije gradimo prijateljstvo sa našim klijentima, koji su sve vreme uz nas. Volimo da zajedno sa našim klijentima uživamo u nezi i lepoti koju stvaramo.
tao-acu-med-aesthetic-centar-mikrodermoabrazija
Mikrodermoabrazija – face up.
Mikrodermoabrazija jedini na svetu, zahvaljujući svojoj patentiranoj tehnologiji, istovremeno kombinuje efekte abrazije i mikromasaže.
Obzirom da Mikrodermoabrazija koristi jednokratne glave sa kojima se rade abrazije, ne postoji nikakav rizik od prenosa infekcija s jednog na drugog klijenta i zbog toga tretman Mikrodermoabrazijom predstavlja za Vas tretman sa najvišim stepenom sigurnosti!
Aparat Face-Up pruža izbor između 5 abrazivnih glava različitih veličina granula od kojih se svaka može kombinovati sa 3 brzine rotacije i 3 stepena osetljivosti kože, tako da su tretmani individualni i prilagođeni Vašem problemu i tipu kože.
Mikrodermoabrazija se primjenjuje kada želimo da regenerišemo kožu, ali i kod problema akni, ožiljaka od akni, bora, hiperpigmentacija i keratoza.
Tretman mikrodermoabrazijeizvodimo uz pomoć REVIDERM Skin Peeler New Generation plus Ultrasound aparata.
Mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler je nežna, bezbolna metoda bez rizika od alergija i ožiljaka, kojom možemo regulsati do kog stepena i koliko agresivno želimo pristupiti tretmanu.
Reviderm Skin Peeler uz pomoć kristala aluminijum oksida, nežno i bezbolno, na kontrolisan način, odstranjuje gornji sloj kože.
Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih ćelija, stimuliše se snažan rast novih ćelija u bazalnom sloju kože.
Nove ćelije zatim migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo.
Tretmani će savršeno osvežiti i regenerisati zrelu kožu, umanjiti bore, ublažiti hiperpigmentacije i vratiće joj zdrav i negovan izgled.
Uz tretman mikrodermoabrazije neizostavan je i tretman ultrazvukom za regeneraciju kože nakon samog tretmana.
Ultrazvučni tretman lica vrlo je suptilna i neagresivna metoda uklanjanja nečistoća.
Ultrazvučnim aparatom istovremeno se čiste pore i otklanja sloj odumrlih ćelija sa površine kože, a poboljšava se i dotok kiseonika ćelijama .
Rezultat je čista i sjajna koža bez crvenila i iritacija.
Ultrazvučni tretman je odličan u kombinaciji s mikrodermoabrazijom, jer umiruje kožu i poboljšava apsorpciju aktivnih i hranjivih sastojaka preparata za njegu kože.
Najvećom prednosti ovog tretmana smatra se što ne postoji posebno vrijeme oporavka tako da odmah nakon tretmana možete obavljati svoje svakodnevne aktivnosti.
Mikrodermoabrazija je potpuno bezbolna i odmah nakon tretmana možete vidjeti rezultat.
dermatim-dermatoloska-ordinacija-mikrodermoabrazija
Mikrodermoabrazija lica.
Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma.
To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože.
Prvi put je korisćena u Italiji 1985.godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.
Na kom tipu kože je mikrodermoabrazija najuspešnija i za šta se najčešće koristi?
Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti.
Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.
Može li se mikrodermoabrazija primenjivati na različitim delovima tela ili samo na licu?
Menjanjem veličine i gustine kristala prilikom tretmana, može se koristiti za regije lica, vrata, ledja, laktova, butina.
Ipak, preporučuje se da tretman sprovodi ili nadgleda obučen dermatolog.
Postoje li različite metode mikrodermoabrazije?
Postoje dva osnovna načina rada – prvi, sa kristalima aluminijum oksida i drugi, sa dijamantskim kristalima različitog prečnika.
Stepen dermoabrazije odredjuje se veličinom dijamantske sonde, brzinom i brojem prelaza preko tretirane površine kože.
ordinacija-derma-mikrodermoabrazija

Ordinacija Derma

Beograd, Stari Grad, Vlajkovićeva 11 066 440030
MIKRODERMOABRAZIJA.
U procesu mikrodermoabrazije uklanja se površinski odumreli sloj kože pomoću kristala uz istovremenu vakuum masažu.
Koža je nakon tretmana glatka i revitalizovana, stimuliše se obnavljanje ćelija epiderma, povećava gustina gornjeg sloja kože, poboljšava lokalna cirkulacija.
Nakon tretmana, prelazi se ultrazvučnom sondom koja pojačava “lift” efekat.
Dijamantska mikrodermoabrazija se naziva još i mehanički piling.
Ovaj piling se vrši pomoću sonde sa sa dijamantskom glavom i vakuumom koja fino “brusi” površinu kože, a time poboljšava cirkulaciju, čisti lice, vrši mikromasažu, smanjuje proširene pore, uklanja fleke, pege, bore, poboljšava elastičnost kože i stimuliše stvaranje novog kolagena.
beauty-centar-lovely-mikrodermoabrazija

Beauty Centar Lovely

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 68A 011 2129674
cena: Cenovnik
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD BEAUTY CENTAR LOVELY Ovaj dermo - estetski tretman se koristi kod sledećih problema kože: Koža bez sjaja, pušacka koža, mrlje po koži, preterana pigmentacija, zadebljanje kože, površinske fleke, zaostali ožiljci, površinske bore i umorna koža.
Koža je već nakon jednog tretmana kiselinama blistava i zategnuta, vraća joj se prirodna ružicasta boja, ožiljci od akni i druge mrlje puno su bleđi i manje vidljivi, bore su znatno pliće, a celo lice odiše neobičnom svežinom.
frizersko-kozmeticki-salon-lotos-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD FRIZERSKO KOZMETIČKI SALON LOTOS Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakuuma, koji ujedno vrše i vakuum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže.
Podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.
Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati.
Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama.
Stoga se ovaj tretman preporučuje i mladim i zrelim kožama.
salon-lepote-pure-diamond-mikrodermoabrazija

Salon Lepote Pure Diamond

Beograd, Altina, Ugrinovački put 64 061 2088218
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD SALON LEPOTE PURE DIAMOND Ukoliko ste se opredelili za tretman mikrodermoabrazije, možete ga uraditi u našem salonu Pure Diamond, po veoma povoljnoj ceni.
beautique-salon-&-spa-mikrodermoabrazija

Beautique Salon & Spa

Novi Beograd, Jurija Gagarina 12 b 063 221218
cena: Cenovnik
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD BEAUTIQUE SALON & SPA Ispravite sve nepravilnosti kože u vidu proširenih pora, smanjite bore i ožiljke, poboljšajte strukturu i tonus lica,vratite mu zdrav izgled.Ova bezbolna procedura podmlađuje kožu stimulišući stvaranje novog kolagena, poboljšava njenu elastičnost i cirkulaciju.
studio-diamond-beauty-mikrodermoabrazija

Studio Diamond Beauty

Beograd, Palilula, Vladetina 2 064 5011466
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD STUDIO DIAMOND BEAUTY Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti.
Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.
kozmeticki-salon-sense-beauty-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Sense Beauty

Beograd, Arena, Španskih Boraca 40a 011 3117919
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD KOZMETIČKI SALON SENSE BEAUTY Tretman obuhvata površinsko čišćenje lica, piling (ultrazvučni ili mehanički),uklanjanje povrsinskog sloja dermoabrazijom, vakum I rucnu masažu lica, dubinsko ciscenje pora, akni, bubuljica,ubacivanje koktela prema tipu koze ultrazvukom u dublje slojeve kože, zatvaranje pora i dve maske prema tipu kože.
kozmeticki-salon-grossi-cosmetic-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Grossi Cosmetic

Beograd, Palilula, Stanoja Glavaša 15 011 3226774
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Dermoabrazija podrazumeva skidanje površinskog(izumrlog) sloja kože.
To je dubinski piling koji se postiže delovanjem mikrokristalima aluminijum oksida na kožu velikom brzinom.
Osnovni uticaji su: podmlađivanje dermisa dubinskom masažom i stimulacijom cirkulacije, dubinsko čišćenje otvorenih pora, strije, ublažava, smanjuje fleke, aktivno dejstvo kozmetičkih sredstava...Kada izvodimo dermoabraziju, pre svega postižemo čišćenje na lokalnom nivou što znači da će proizvodnja kolagenskih vlakana porasti.
Ovim procesom podstičemo podmlađivanje i dobijamo kožu sa jakim stepenom ishranjenosti ćelija.
kozmeticki-salon-jefimija-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Jefimija

Beograd, Voždovac, Vojvode Stepe 231 011 2494683
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Dermoabrazija je kozmetički postupak kojim se uklanja površinski sloj epiderma.
To je fino i kontrolisano brušenje kože.
Ova procedura se izvodi aparatom koji na vrhu sonde ima dijamantski završetak, kao i vakuum.
Dermoabrazijom se uklanjaju odumrle ćelije i poboljšava tekstura kože.
Podstiču se i regenerativne sposobnosti kože.
Tretman je efikasan kod smanjivanja ožiljaka, pigmentnih fleka na koži, bora, mitesera, strija, proširenih pora, oštećenja kože od sunčanja.
Redovnim tretmanima, kontroliše se hiperpigmentacija i koži vraća svežina i mekoća.
Može se izvoditi samostalno ili u sklopu drugih kozmetičkih tretmana.
kozmeticki-salon-terra-esthetica-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Čista, glatka, sjajna koža uz mikrodermoabraziju!
Probajte jedan od najtraženijih tretmana!
Dijamantskim kristalima brzo i bezbolno uklanjaju se izumrle površinske ćelije kože i poboljšava cirkulacija i drenaža, što za samo pola sata obezbeđuje pročišćavajući i antiage efekat.
Zato, ako imate problema sa miteserima, proširenim porama, ožiljcima od akni, hiperpigmentacijama, manjim borama ili oslabljenim tonusom...ovo je pravi tretman za vas.
Mikrodermoabrazija je odlična i kao priprema za biološke i antiage tretmane, a može se raditi pojedinačno ili u seriji.
beauty-centar-plaza-mikrodermoabrazija

Beauty Centar Plaza

Beograd, Stari Grad, Gospodar Jovanova 43 011 4074847
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Dijamantski piling, ili dijamantska dermoabrazija je jedan od najpopularnijih tretmana današnjice, koji za rezultat ima blistav i ujednačen ten, bez mane.
Takođe je efikasan u borbi u prevenciji bora, mitisera i proširenih pora, kao i površinskih fleka na koži.
Ovaj trerman se svrstava u estetske tretmane lica, sa brzim efektima.
Mehaničkim uklanjanjem površinskog sloja kože i njenih izumrlih ćelija, uz pomoć dijamantskih pločica i čestica na vakuum podlozi, poboljšava se i mikrocirkulacija i drenaža tkiva.
Vakuumom se postiže bolje čišćenje lica i zaustavlja prekomerno lučenje sebuma i stvaranje masnog sloja na površini kože.
Na taj način se postiže stvaranje novih ćelija u bazalnom sloju.
akademija-za-estetiku-i-kozmetiku-mikrodermoabrazija

Akademija za estetiku i kozmetiku

Beograd, Arena, Bulevar Arsenija Čarnojevica 98 011 3111199
MIKRODEREMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom, koji ujedno vrše i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže.
Mikrodermoabrazijom se podstiče se rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.
Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinama se usporava, pa ga treba ubrzati.
Kod masne kože mladih ne dolazi do redovnog ljušćenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama.
Zbog toga se tretman mikrodermoabrazije preporučuje i mladim i zrelim kožama.
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija dijamantima je neagresivna kozmetička metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Rezultati nakon tretmana: Nakon tretmana mogu se očekivati sledeći rezultati: obnovljene ćelije epidermisa, koža mladalačkog, svežeg i zategnutog izgleda, uklonjene ili redukovane pege, fleke, proširene pore, otklonjene manje bore i smanjene izražene bore, poboljšanja lokalna cirkulacija u koži, progresivno smanjeni izražen ožiljci, vidljivo povećanje gustoće i svežine gornjeg sloja kože, poboljšanje teksture kože.
kozmeticki-salon-anita-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Anita

Beograd, Stari Grad, Cara Lazara 14 066 9783202
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna kozmetička procedura sa kristalima aluminijum oksida i drugi, sa dijamantskim kristalima različitog prečnika.

Kozmetički salon Unique Touch

Beograd, Dorćol, Drinčićeva 9 063 248268
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija je blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, ili izumrlh ćelija. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Primenljiva je i kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti.
kozmeticki-salon-look-at-me-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Look At Me

Beograd, Vračar, Katanićeva 1 062 1004025
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazivni piling na bazi celuloze, ublažava bore i hiperpigmentacije.
Maska na bazi vektorizivanog dehidro holesterola, ekstrakta cvekle, avokada, ulja makadamije i hijaluronske kiseline vrši dubinsku hidrataciju i ostvaruje dodatni antiage efekat.
centar-laus-mikrodermoabrazija

Centar Laus

Beograd, Vračar, Smiljanićeva 39 063 390751
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Nudimo Vam usluge mikrodermoabrazije, po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-diamond-b-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Neagresivna metoda uklanjanjanja površinskog sloja kože to jest izumrlih ćelija Stratum korneuma.
Prvi put je korišćena u Italiji 1985.
i od tada je postala vodeći svetski tretman.
Podstiče mikrocirkulaciju i apsorpciju aktivnih materija unutar ćelije. Radi se kao samostalan tretman ili u serijama u zavisnosti od problema kože, a savršen je kao priprema za mezoterapiju i biološke tretmane.
Dopunjava se ultrazvučnom terapijom i ozoniranjem kože.
Indikacije za dermoabraziju: opuštena koža, duboke i plitke bore, proširene pore, masna koža, ožiljci, strije, akne, pege i fleke, hiperkeratoze.
kozmeticki-salon-bonar-mikrodermoabrazija
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija je jedan od najpopularnijih tretmana u svetu za blistavi ten i čistoću lica.
I to ne bez razloga.
Radi se o bezbolnoj terapiji koja pomoću dijamantskih pločica pilinguje kožu i time podstiče njeno intenzivno obnavljanje.

Deja Estetic - Antiaging Centar

Beograd, Filmski grad, Miloja Zakića 10 011 2381509 |
065 2737222 |
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija je metoda kojom se vrši uklanjanje zadebljanog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža, nedostaci na koži i neželjene promene nastale procesom starenja. Visoki zahtevi modernog društva, užurbanost i stres, sastavni su deo svakodnevice koji uništavaju prirodnu otpornost našeg tela, sve vreme oštećujući lepotu naše kože i ubrzavajući proces starenja. Ljudi mahom starenje kože vezuju za pojavu bora i za opadanje tonusa, međutim pokazatelji da je koža počela da stari nisu samo pojavljivanje bora. Štetni uticaji iz spoljašnjosti i loše životne navike imaju veliki uticaj na lepotu i hidriranost naše kože, a najviše trpi koža lica, budući da je ona konstantno izložena svim klimatskim promenama i zagađenom vazduhu. Svi ovi štetni faktori nepovoljno utiču na kožu, pa ona postaje beživotna i sivkasta, a vrlo često se dešava da se na njoj pojavljuju fleke i svojevrsne pigmentacije zbog štetnog uticaja UV zračenja. Mikrodermoabrazija je nežna i bezbolna metoda uklanjanja površinskog sloja mrtvih ćelija. Ovom procedurom se stimuliše obnavljanje ćelija i podstiče se stvaranje elastina i kolagena. Za mikrodermoabraziju se koriste dijamantski kristali koji pod pritiskom padaju na kožu i skidaju njen površinski deo, stimulišući ubrzavanje metabolizma novih, mladih ćelija. Sondom se, takođe, vrši i vakum masaža, čime se poboljšava cirkulacija i podstiče stvaranje kolagena i elastina, koji su presudni za svež i zdrav izgled kože. Ovaj tretman je pogodan za vas ukoliko želite da se rešite blagih ožiljaka od akni i bubuljica, da poboljšate kožu ogrubelu od preteranog izlaganja sunčevim zracima, da očistite i smanjite proširene pore ili da smanjite fine bore i linije koje se pojavljuju zbog nedovoljne hidriranosti kože. Mikrodermoabrazija je pogodna i za ublažavanje strija i generalno poboljšavanje stanja kože sa bubuljicama i mitiserima.

Kozmetički studio Ideal

Beograd, Banovo brdo, Požeška 134 063 283565
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD Mikrodermoabrazija je blaga kozmetička procedura uklanjanja površinskog sloja kože. Ove usluge možete dobiti u našem salonu po veoma povoljnim cenama.
kozmeticki-salon-la-la-lila-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon La La Lila

Novi Beograd, Bulevar Arsenija Čarnojevića 146/1 011 2144502
cena: Cenovnik
MIKRODERMOABRAZIJA SALON LA LA LILA Mikrodermoabrazija je vrsta pilinga koji vam omogućava nežnu abraziju česticama dijamanata, čime se vaša koža čisti, regeneriše i zeteže, uz skidanje sloja izumrlih ćelija.
Na taj način preparati lakše prodiru u vašu kožu i vraćaju joj zdrav izgled.
Koža postaje glatka, sveža i zdrava.
Ovakav piling vrši se uz pomoć sonde sa česticama dijamanata koja fino brusi površinu kože i u kombinaciji sa vakuumom poboljšava cirkulaciju, čisti lice, vrši mikromasažu, smanjuje proširene pore, uklanja fleke, pege i bore, poboljšava elastičnost kože i stimuliše stvaranje novog kolagena.
Ovaj tretman može se raditi kao samostalna procedura ili uz klasičan, anti-age tretman ili polutretman lica.
Broj tretmana zavisi od tipa i stanja kože, a efekat je vidiljiv već posle prve primene ovog pilinga.
Kod masne kože mladih osoba ne dolazi do redovnog ljuštenja starih ćelija što stvara sklonost ka aknama, i zato se ovaj tretman preporučuje osobama i sa mladim, i sa zrelim kožama.
beauty-centar-unna-mikrodermoabrazija

Beauty Centar Unna

Beograd, Stari Grad, Palmotićeva 17/5 062 213773
cena: Cenovnik
MIKRODERMOBRAZIJA BEAUTY CENTAR UNNA Mikrodermoabrazija je jedna od najnovijih tehnika za negu kože koja je sada dostupna i Vama.
Predstavlja efikasnu alternativu skupljim i invazivnijim procedurama poput plastične hirurgije, hemijskih pilinga i injekcija Botoxa.
U poslednje vreme, pored dama, i sve veći broj muškaraca se odlučuje za ovaj vid tretmana.
Mikrodermoabrazija je opšti izraz za primenu malih grubih zrna kojima se tretira površinski sloj kože.
Mnogi različiti proizvodi i tretmani baziraju upravo na ovoj metodi, počev od raznih medicinskih procedura, pa sve do krema koje primenjujete kod kuće.
Ciljne regije su lice, vrat, regija dekoltea, ruke i šake.
kozmeticki-salon-tina-lux-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Tina Lux

Beograd, Belville, Jurija Gagarina 14a 060 6007701
MIKRODERMOABRAZIJA TINA LUX Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma.
To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože.
Prvi put je korisćena u Italiji 1985.godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.
kozmeticki-salon-iris-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Iris

Beograd, Lazarevac, Milovana Lazarevića bb 011 8120577
MIKRODERMOABRAZIJA SALON IRIS Dermo abrazija je tretman kojim se skida površinski sloj ćelija koże kako bi se uklonili ili smanjili ożiljci od akni.
Ova metoda ima revitilazirajuċi učinak na kožu lica, vraċaju joj svežinu i mekoċu.
Mogu se ukloniti sitne bore, udubljenje na koži, kao i plici ožiljci zaostali od bubuljica i boginja.
Nakon dermoabrazije koža postaje glatka i sjajna Dermoabrazija je neagresivana metoda uklanjanja površinskog sloja kože to jestizumrlih ćelija koje sprečavaju prodiranje korisnih materija u kožu.Mi dermoabraziju radimo aparatom koji ima nastavke na koje se stavljaju šmirlgice.Ovom vrstom pilinga smanjuju se proširene pore,hiperpigmetacija,regulisanje masnoće,....Dermoabrazija može biti dobar pred tretman za unos aktivnih supstanci (mezoterapija bez igle)
MIKRODERMOABRAZIJA ESTETIC CENTAR VALENTINA Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija stratum korneuma. To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože. Mikrodermoabrazija Vam omogućava nežnu abraziju česticama dijamanata, čime se Vaša koža regeneriše, čisti je, zeteže, skida sloj izumrlih ćelija i omogućava bolji prodor preparata koji će Vašoj koži vratiti zdrav izgled.

Kozmetički centar Perfecta

Beograd, Stari Grad, Jelene Ćetković 12 011 3226197 |
063 7727998 |
MIKRODERMOABRAZIJA - CENTAR PERFECTA Mikrodermoabrazija je veoma blaga i neagresivna metoda za uklanjanje površinskog sloja kože.To je jedna od baznih procedura za poboljšanje teksture kože. Mikrodermoabrazija se obavlja specijalnim dijamantskim glavama koje mehanički skidaju povrešinski deo kože.U isto vreme,sondom se vrši i vakum masaža,što doprinosi boljem čišćenju lica ali i poboljšanju cirkulacije i limfne drenaže.

Pure and Beauty Center

Beograd, Palilula, Takovska 13/2 064 3003051
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD - PURE & BEAUTY CENTER Mikrodermoabrazija je kontrolisano odstranjivanje zadebljanog i izumrlog sloja kože, sa ciljem da se ukloni stara koža i sklone nedostaci, kao i neželjene promene nastale procesom starenja. Ovim tretmanom se podstiče mikrocirkulacija, čime se omogućava bolja ćelijska ishrana, brze i potpunije upijanje aktivnih materija koje treba da dopru do kolagena i elastina, i izazovu produkciju novih ćelija. Tokom tretmana sloj kože se usisava i otklanja, dok vakuum istovremeno stimuliše fibroblaste na produkciju novih kolagenih i elastinskih vlakana. Mikrodermoabrazija održava mladalački i svez izgled kože, ublažavaju se bore, staračke pege, ožiljci, keratoze, pigmentacije uzrokovane suncem, akne i ožiljci od njih, smanjuje proširene pore, reguliše pojačano lučenje sebuma.
salon-lepote-vodolija-mikrodermoabrazija

Salon lepote Vodolija

Beograd, Stari Grad, Makedonska 19/4 011 3373818
cena: Cenovnik
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD SALON LEPOTE VODOLIJA MIKRODERMOABRAZIJA DIJAMANTIMA: Neagresivna procedura uklanjanje površnog sloja kože.
Jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože.
Podstiče mikrocirkualciju, ishranu tkiva, umanjuju se bore, pege i fleke kao i pojačana masnoća i proširene pore.

Salon Right Beauty

Beograd, Vračar, Katanićeva 2 060 4435293 |
011 4200649 |
MIKRODERMOABRAZIJA - RIGHT BEAUTY ​Dermoabrazija je postala jedan od najpopularnijih tretmana u svetu za blistav ten i čistoću lica. Radi se o bezbednoj metodi koja pomoću dijamantske glave pilinguje kožu i time podstiče njeno intezivno obnavljanje. Dijamantska dermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedino vrši i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšavanju cirkulacije i limfne drenaže. Na taj način se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju. Ovaj ciklus traje 2 nedelje, a u zrelijim godinam se usporava, pa ga treba ubrzati. Kod masnih koža, npr. kod mladih, ne dolazi do redovnog ljušćenja starih ćelija, što stvara sklonost ka aknama.
salon-lepote-mirjan-mikrodermoabrazija

Salon lepote Mirjan

Beograd, Mirijevo, Ljubiše Miodragovića 9b 065 8565191
MIKRODERMOABRAZIJA BEOGRAD - SALON MIRJAN Mikrodermoabrazija je efikasna kod svih tipova kože, a naručito je potrebna onima koji žele da smanje pegice, ožiljke, bore, izjednače ten lica, poboljšaju stanje beživotne i sive kože koja je ogrubela pod dejstvom sunca.
Pomoću ovog tretmana smanjujete staračke pege, proširene pore i poboljšavate tonus i teksturu kože.
Mikrodermoabrazija je idealno rešenje za žene sa problematičnom kožom, sklonom pojavi akni, sa raširenim porama, malim ožiljcima.
Svoju popularnost ova metoda je stekla efikasnošću, brzinom i jednostavnošću.
salon-lepote-lady-mikrodermoabrazija

Salon lepote Lady

Beograd, YU Biznis Centar, Bulevar Mihajla Pupina 10Z 011 3017799
MIKROERMOABRAZIJA - SALON LADY Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i neagresivna metoda uklanjanja površnog sloja kože, tj izumrlh ćelija na koži.
To je jedna od baznih procedura poboljšanja teksture kože.
Prvi put je korisćena u Italiji 1985.godine i od tada se primenjuje u gotovo svim zemljama sveta.
Mikrodermoabrazija je primenljiva i uspešna kod svih tipova kože: mladjih, starijih, svetle ili tamne puti.
Mikrodermoabrazija se koristi za smanjivanje proširenih pora, regulaciju masnoće kože, korekciju sitnih bora, korekciju površnih ožiljaka i hiperpigmentacije.
kozmeticki-salon-estetic-star-mikrodermoabrazija

Kozmetički salon Estetic star

Beograd, Stari Grad, Strahinjića Bana 27 011 2633434
MIKRODERMOBRAZIJA - ESTETIC STAR Mikrodermoabrazija je postala jedan od najpopularnijih tretmana u svetu za blistavi ten i čistoću lica.
salon-lepote-l.a.-beauty-mikrodermoabrazija

Salon lepote L.A. Beauty

Beograd, Vračar, Svetozara Markovića 67 011 3650350
MIKRODERMOBRAZIJA - SALON LEPOTE L.A.BEAUTY Dijamantska dermoabrazija ili dijamantski piling, vam omogućava nežnu abraziju česticama dijamanata, čime se vaša koža regeneriše, čisti i zateže.
Mikrodermoabrazija je revolucionarna tehnika koja daje odlične rezultate za različite kožne probleme kao što su ožilja, nepravilnosti, velike pore, pa čak bore. Mikrodermoabrazija je postala vrlo popularan kozmetički zahvat među poznatim hollywoodskim osobama, koji su brzo otkrili iznenađujući učinak ovog kozmetičkog tretmana na njihovu kožu. Uglavnom, mikrodermoabrazija je tretman koji je usmjeren na vanjski sloj kože, epidermis. Ova tehnika je u osnovi piling metoda koja koristi sitne kristale aluminij oksida, kako bi se uklonili mrtve stanice kože. Mikrodermoabrazija je neinvazivna postupak koji može biti izvedena na licu, vratu, prsima i rukama. Važno je biti realan i ne zaboravite da ova tehnika samo uklanja mrtve ćelije kože, tj. površinski sloj kože. Profesionalni tretman mikrodermoabrazije možete obaviti kod lekara ili u kozmetičkom salonu za samo pola sata. Treba spomenuti da je ovaj postupak bezbolan i samo privremena nuspojava može biti crvenilo. Ovi simptomi obično nestaju u roku od par sati nakon tretmana, odnosno maksimalno do 24 sata nakon tretmana.Iako se može činiti da je ovaj tretman pogodan za sve, oni koji pate od dijabetesa, dermatitisa, ekcema, bradavica,.. trebaju tražiti za savjet lekara pre nego se odluče za ovaj tretman. Takođe, ako se mikrodermoabrazija primjenjuje za lečenje kožnih problema vezanih uz starenje, važno je imati na umu da nakon određene dobi, proizvodnja kolagena se smanjuje, a koža postaje sve tanja, te je važno savetovanje sa stručnom osobom koja bi procenila koliko bi tretmana bilo potrebno odraditi. Mikrodermoabrazija uključuje odstranjivanje površinskog sloja kože sitnim kristalima pod velikim pritiskom, ali kozmetički saloni to nerado tako reklamiraju. Više vole govoriti o temeljitijem, dubinskom pilingu. Istina, tom se tehnikom uklanjaju mrtve ćelije zbog kojih koža izgleda "isprano" i, da, nakon tretmana koža lakše apsorbuje sve preparate protiv bora kojima je tretirate, ali budite pažljivi! To je agresivan tretman i nije za svakoga, pogotovo za one koji imaju bledu kožu. Mikrodermoabrazijom se mogu postići sjajni rezultati, ali sve zavisi o pravilnoj primeni i tipu kože.
Back to Top