Mini servis Beograd

Registruj se
Prijavi se
Mini servis Beograd
Mini servis Beograd, Mini servisi u Beogradu, spisak ovlašćenih Mini servisa Beograd, servis za Mini cene cenovnik - svi najbolji servisi za Mini vozila su tu!
Mini servis u Beogradu sa preporukom i sa najpovoljnijim cenama popravke Mini automobila i vozila je među prikazanim Mini servisima.
Mini servisi Beograd vrše popravke svih modela Mini vozila.
Mini servis nudi redovan servis Vašeg Mini automobila i popravke kvarova na Mini automobilima.
Ovlašćeni Mini servisi u Beogradu i auto servisi za Mini koji nude usluge održavanja svih modela vozila pružaju Vam brzu i kvalitetnu uslugu.
Ako tražite najbolji Mini servis u Beogradu na pravoj ste strani.
auto-centar-gaga-ford-mini-servis

GAGA Motors

Beograd, Cerak, Cerski venac 1d 011 2500501
cena: Cenovnik
MINI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR GAGA FORD Osnovna delatnost našeg servisa je popravka i održavanje MINI motornih vozila.Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i stručnosti našeg tima, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve izazove koje postavite pred nas.
Vrhunske usluge naših majstora pružiće Vam adekvatnu sigurnost pri vožnji i duži vek trajanja Vašeg vozila.
beocar-servis-mini-servis-737785
MINI SERVIS - BEOCAR Servis BEOCAR pruža usluge održavanja vozila marke MINI.
auto-centar-ilic-mini-servis

Auto centar Ilić

Beograd, Veliki Mokri Lug, Milošev kladenac 24e 011 3461931
cena: Cenovnik
MINI SERVIS BEOGRAD AUTO CENTAR ILIĆ U našem centru, po veoma povoljnim cenama, možete kompletno srediti svoj Mini automobil a pri tom da budete sigurni u rad našeg profesionalnog i stručnog osoblja.
shop-invest-mini-servis
MINI SERVIS - SHOP INVEST Vršimo servisiranje vozila marke Mini.
auto-mika-mini-servis
MINI SERVIS BEOGRAD AUTO MIKA Osim veleprodaje i maloprodaje, našim klijentima nudimo i uslugu servisiranja putničkih i poluteretnih vozila.
Na taj način zadovoljavamo sve njihove prioritete: kvalitet, stručnost, brzinu i udobnost.
U dva specijalizovana servisna centra obavljamo pregled, dijagnostiku i popravku automehanike i autoelektrike.
Specijalizovani tim mehaničara i električara vrši elektronsku dijagnostiku i u najkraćem roku otklanja kvar, uz ugradnju delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici, uz proizvođačku garanciju.
tomasovic-car-system-mini-servis
MINI SERVIS BEOGRAD TOMASOVIĆ CAR SYSTEM U sastavu firme Tomasović Car System, od 1996.godine nalazi se i specijalizovani auto-servis za vozila evropskih proizvođača.
Auto-servis je opremljen najmodernijom opremom za auto-dijagnostiku vozila.
Pomoću originalnih alata i auto-dijagnostike, naši radnici u auto-servisu otklanjaju kvar u najkraćem roku uz ugradnju auto-delova koji klijentima stoje na raspolaganju u našoj prodavnici.
Naši kadrovi osposobljeni su da brzo i kvalitetno odgovore na sve zahteve vezane za kvarove na mehanici, elektrici i elektronici.Tomasović Car System vrši servis za MINI vozila.
modena-motors-mini-servis

Modena Motors

Beograd, Zvezdara, Bulevar kralja Aleksandra 337 011 2863115
cena: Cenovnik
MINI SERVIS BEOGRAD MODENA MOTORS U našem auto centru obavljamo servise svih vrsta automobila.
Kod nas možete dobiti usluge servisa, auto i moto dijagnostike kao i auto lakirerske usluge.
Marka Mini od 2001. Godine pripada BMW grupi. Mali auto, pravi se u okviru nove fabrike u Velikoj Britaniji po imenu Halms Hall u Oksfordu. Kada je Aleksander Arnold Constantine Issigonis (Sir Alec), radio na projektu „MINI“ nije ni slutio koji će se kult stvoriti narednih godina, oko njegove fabrike. Krajem 1956. godine dobio je nalog od šefa „British motor Corporation“ (BMC), da načini projekat za mali automobil. Cilj je bio jasno određen, razvoj štedljivog automobila po uzoru na tradicionalne predratne modele Austina Sevena i Morrisa Minora. Pri tom je Issigonis dobio nalog da projekat što pre bude gotov, zbog enormno rastućih cena benzina, koje su rasle zbog Egipatske krize i jedini segment koji je te 1956. godine imao šansu na tržištu bili su automobili sa malom potrošnjom goriva. Devet godina nakon premijere MINIja , slavili su 1 000 000 vozilo ove marke. 1965. godine predstavljena je nova varijanta MINI klasika, koja je prvenstveno bila namenjena za vojne svrhe. Sa novitetima koji su obezbeđivali komfor pri vožnji i ovaj model doživeo je rekordnu prodaju. 1972. godina, važi za jednu od najuspešnijih u istoriji MINIja. MINI konstantno modernizuje i prilagođava zahtevima savremenih kupaca, kako što se tiče performansa, tako i dizajna. Iz ovih razloga MINI i dalje nailazi na veliku potražnju na savremenom tržištu, što je i razlog širenja prodajne i servisne mreže širom sveta.
Back to Top