Mobilne ograde

Registruj se
Prijavi se
Mobilne ograde
atrik-boxi-mobilne-ograde

Atrik Boxi

Beograd, Banovo brdo, Stevana Brakusa 6 011 7541283
MOBILNE OGRADE - ATRIX BOXI Ograde izrađene po standardima Evropske Unije.
Ograde su u panelima, dimenzija jednog panela je 200 cm visine i 350cm duzine, i lake su za montažu.
Ograde su pogodne za gradilišta, parkirališta, javne površine, parkove, sportske terene, kao i za javne skupove i manifestacije.
world-group-mobilne-ograde
MOBILNE OGRADE - WORLD GROUP Standardna zaštitna ograda ima široku namenu i koristi se za ograđivanje područja pri izgradnji puteva, kao i na koncertima, utakmicama te drugim javnim događaj. Nagazna ograda je namenjena za sprečavanje prolaska ljudi, i koristi se tamo gde je najveći pritisak posetilaca javnog događaja.
Dužina jedne nagazne ograde je 2 metra, težina 52 kg, a visina 110 cm.
mobilni-sanitarni-sistemi-toi-toi-mobilne-ograde

Mobilni sanitarni sistemi Toi Toi

Beograd, Zvezdara, Bulevar Kralja Aleksandra 177 011 3820434
cena: Cenovnik
MOBILNE OGRADE BEOGRAD TOI TOI Ljudi kojima je potrebna maksimalna sigurnost ne bi trebalo da rizikuju što se tiče usluga upošljavanja.
Garantujemo jednostavan proces: dostavu, instalaciju, razmontiravanje i odnošenje. Želite da ogradite predeo oko bine, odredite ulaz ili kontrolu pristupa ili vam jednostavno treba „razbijanje talasa“ u delu za publiku?
Ili želite da obezbedite vaše gradilište?
Šta god da vam treba i u kojoj količini – sa nama su vam mogućnosti brojne kako bi obezbedili vaše objekte. Kao strateški partner holandskog proizvođača sigurnosne ograde HERAS, zastupamo njihove proizvode.
HERAS je vodeći proizvođač sigurnosne ograde u Evropi i na međunarodnom tržištu dominira kvalitetom svojih proizvoda i visinom svojih usluga.
HERAS ograda, rađena po svim evropskim standardima, je visokog kvaliteta i pogodna je za različitu namenu, od obezbeđenja gradilišta do raznih manifestacija i dešavanja.
Mobilne ograde koje nudimo se pretežno dele na 2 osnovne grupe: Visoka ograda - visine 2000mm (M500, M200) i niska ograda (mobilna barijera) - visine 1100mm.
mobil-sistemi-mobilne-ograde
MOBILNE OGRADE BEOGRAD MOBIL SISTEMI Mobilne Ograde su montažno-demontažna oprema čija je osnovna namena privremeno ili trajno ograđivanje.
Mogu se iznajmiti na kraći ili duži vremenski period!
Nudimo i uslugu transporta i montaže/demontaže. Karakteristike Mobilne Ograde: - koriste se kao privremeno ili trajno rešenje za ograđivanje, - odvajanje bitnih/specifičnih delova poseda, - obezbeđuju zaštitu i povećavaju sigurnost, - montiranjem zavese/paravana dobija se intimnost - prostora (vizuelna zaštita), - pored fizičkog odvajanja poseda ili objekta pružaju i sigurnost zbog stabilnosti koju poseduju.
unimast-mobilne-ograde

Unimast

Beograd, Voždovac, Bulevar Peka Dapčevića 32/II 011 3987389
MOBILNE OGRADE.
Mobilne ograde su idealan proizvod ogradnih sistema za efikasno ograđivanje gradilišta, koncertnih manifestacija, sportskih događaja.
Pogodni su za obezbeđenje gradilišta u visokogradnji kao i u oblasti izgradnje puteva.
Mobilne ograde iz Schake proizvodnog programa Vam obezbeđuju brzu i efikasnu montažu, dug vek trajanja postignut cinkovanjem, jednostavno rukovanje bez dizalica i krana, kompaktno skladištenje i univerzalnu primenu.
U ponudi su: Mobilne ograde.

Lorencic Bauservice

Beograd, Zemun, Batajnički drum bb X deo 011 4142322 |
011 4142323 |
ogradni-sistemi-mobilne-ograde-357241
MOBILNE OGRADE - OGRADNI SISTEMI Odlična izrada mobilnih ograda.
Mobilne ograde su idealan proizvod ogradnih sistema za efikasno ograđivanje gradilišta, koncertnih manifestacija, sportskih događaja. Pogodni su za obezbeđenje gradilišta u visokogradnji kao i u oblasti izgradnje puteva. Ogradni stubovi se montiraju u stope što čini ogradu stabilnom, a kasnije lako mobilnom i očuvanom za ponovnu upotrebu. Pomenuta stabilnost se često zahteva u sitacijama gde je potrebno koristiti ogradu za kačenje reklamnog platna ili panoa. Ono što je karakteristično za ovu ogradu je brz proces montaže i demontaže.
Back to Top