Nameštaj od kovanog gvoždja Beograd

Registruj se
Prijavi se
Nameštaj od kovanog gvoždja Beograd
Volite vredan i dugovečan nameštaj?
Pravo rešenje za Vas je kupovina nameštaja od kovanog gvoždja.
Nadjite u Beogradu salone nameštaja od kovanog gvoždja i kupite deo nameštaja koji Vam je potreban.
Bilo da tražite krevet od kovanog gvožda ili garnituru za baštu, sigurni smo da Vam Beograd može ponuditi upravo onako kako ste zamislili. Uživajte u toplom domu dok pretražujete Beograd uz našu malu pomoć...
joilart-kovano-gvozdje-namestaj-od-kovanog-gvozdja

Joilart - Kovano gvožđe

Beograd, Barajevo, Bogoljuba Petkovića 1a 011 8302700
cena: Cenovnik
NAMEŠTAJ OD KOVANOG GVOŽĐA BEOGRAD JOILART KOVANO GVOŽĐE Našu proizvodnju karakteriše savremen pristup poslu, fleksibilnost u izradi u pogledu materijala, oblika i površinske zaštite, kao i visokostručna poslovnost, počevši od dizajniranja i projektovanja preko izrade do završne obrade i isporuke. Kvalitetan izbor osoblja, radna etika i stručno vođenje nam obezbeđuju visok kvalitet izrade i pristupačne cene. Pored klasičnog pristupa dizajnu i izradi, primenom savremene metodologije projektovanja i moderne tehnologije obrade metala, dajemo duh i novu dimenziju metalnim i kovanim konstrukcijama. U mogućnosti smo da naše proizvode isporučimo i u inostranstvo.
oganj-kovano-gvozdje-namestaj-od-kovanog-gvozdja
NAMEŠTAJ OD KOVANOG GVOŽDJA BEOGRAD OGANJ KOVANO GVOŽDJE Nameštaj od kovanog gvožđa odavno je sinonim za topao i prijatan dom, pogotovu ako se kombinuje sa nameštajem od cigle i drveta.
Od raskošnih garnitura, kreveta, lustera, kompleta za kamin preko garnišni, polica, noćnih stočića, beskrajna je paleta ideja i proizvoda koji mogu ukrasiti Vaš dom.
Osim modela koji usaglašavamo sa klijentom do poslednjeg detalja, odabir boja umnogome olakšava da naš proizvod stopostotno zadovolji Vaš ukus.
Osim boje, na zahtev kupca vršimo i plastificiranje proizvoda.
fero-medika-namestaj-od-kovanog-gvozdja

Fero Medika

Beograd, Dorćol, Venizelosova 58 011 3343421
NAMEŠTAJ OD KOVANOG GVOŽĐA FERO MEDIKA Naša vizija je da razvijemo modernu, inovativnu i efikasnu međunarodnu kompaniju koja proizvodi i distribuira visoko kvalitetne proizvode, odgovarajući brzo, efikasno i odgovorno na zahteve tržišta i samih potrošača.
Želimo da pomoću optimizacije i automatizacije poslovnih i radnih procesa razvijemo kompaniju koja će postati lider na Balkanu u proizvodnji nameštaja od kovanog gvožđa.
NAMEŠTAJ OD KOVANOG GVOŽĐA - METAL MILUTINOVIĆ Vrhunska izrada nameštaja od kovanog gvožđa.
Nameštaj od kovanog gvožđa je sinonim za sofisticiran dom zbog svog elegantnog i eklektičkog dizajna. Nameštaj od kovanog gvožđa je dovoljno smeo da bi bio fokusna tačka u sobi. Vaš enterijer možete oplemeniti nameštajem od kovanog gvožda, nikad ne izlazi iz mode i uvek je aktuelan. Prednost kovanog gvožđa je što se veoma lako uklapa sa drugim materijalima, a svojom tamnom i neutralnom bojom lako se kombinuje sa svim bojama. Ograde, ukrasni predmeti, rasvetna tela samo su deo onoga što se može napraviti od kovanog gvožđa, a iskoristiti za opremanje enterijera i eksterijera. Gvožđe je materijal sa najkompaktnijom molekulskom strukturom. Predmeti od kovanog gvožđa mogu da traju generacijama, a da pri tom ne izgube na svom prvobitnom izgledu. Svoje mesto predmeti od kovanog gvožđa mogu naći u svakoj prostoriji stambenog prostora.
Back to Top